Teşekkürler
Adaylardan Yıldız Tilbe yok amaYıldız Tilbe dinlemiyorum.
Adını görünce içeriğe bakmaya tenezzül etmedim.Adaylardan Yıldız Tilbe yok ama
Diğer gruplarda sadece 1 tane olacak
Rica ederim.Teşekkürler
Fotodan dolayı güldürü attım çok uyumlu ve komiğime gitti
Aynen süre uzadı ve ilk turu anca gelecek haftanın sonunda tamamlarız emir büyük yerden çünkü
İkinci kez baktığımda dün farketmiştim o hareketi. Biz kısaca fotogif diyelim ortası çünküRica ederim.
Özellikle seçtim, bu arada fotoğraf değil GIF ama senin gibi ilk gördüğüm zaman fotoğraf sandım. Çok çok ufak bir hareketim mevcut çünkü.
Oylarımı da kullandım bu arada, Aleyna Tilki vs. Merve Özbey finalini görür gibiyim önceki turlarda eşleşmezler ise.
Doğru bir tanımlama oldu. Aleyna BABA büyük bir değer, sevmeyenleri olsa da finale bir şekilde çıkaracağız kendisini. @dreamyİkinci kez baktığımda dün farketmiştim o hareketi. Biz kısaca fotogif diyelim ortası çünkü
Bende o final olacağını düşünüyorum ama Aleyna Tilki'yi sevmeyen çok, biraz acaba var kafamda Delikanlım şarkısınında şansı yüksek gibi. Oylayanlar genelde şarkının eskiden popüler olmasını oyluyorlar gibi ve Yalnız Çiçek Aleyna ile popüler oldu. Öncesinde bilmiyordum şarkıyı, Yıldız Tilbe'yi eskiden dinlememe rağmen
Tespit, analiz, müzik kulağı ve doğru tanımlama... ✍🏻KALİTEDEN anlayanlar olarak yeteriz bence finale çıkması için.