1.Tur - En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶 | 1.Grup

Hangi 3 ismin yorumu daha iyi?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asil Gök
Koray Avcı
Edis

• Beğendim
Reactions: Dosi
sherlock GIF

Hemen müzik kulağımı aktive ettim...

Şimdiden eline ve emeğine sağlık sağlık @Dosi, şarkıların üzerinden birer tur geçmem gerekiyor hakkaniyetli bir biçimde oy verebilmem için. :A Zaten süre de uzatılmış sanırım @bazinga'nın da etkisiyle. :A

sherlock GIF

Hemen müzik kulağımı aktive ettim...

Şimdiden eline ve emeğine sağlık sağlık @Dosi, şarkıların üzerinden birer tur geçmem gerekiyor hakkaniyetli bir biçimde oy verebilmem için. :A Zaten süre de uzatılmış sanırım @bazinga'nın da etkisiyle. :A
Teşekkürler :bhr:
Fotodan dolayı güldürü attım :A çok uyumlu ve komiğime gitti :A
Aynen süre uzadı ve ilk turu anca gelecek haftanın sonunda tamamlarız :A emir büyük yerden çünkü:A

Hastayım Sana ve Buz Kırağı

Ummadığım Anda çok sevdiğim bir şarkı ama Koray Avcı çok kötü okumuş. :(

Teşekkürler :bhr:
Fotodan dolayı güldürü attım :A çok uyumlu ve komiğime gitti :A
Aynen süre uzadı ve ilk turu anca gelecek haftanın sonunda tamamlarız :A emir büyük yerden çünkü:A
Rica ederim. :bhr:

Özellikle seçtim, bu arada fotoğraf değil GIF ama senin gibi ilk gördüğüm zaman fotoğraf sandım. :A Çok çok ufak bir hareketim mevcut çünkü. :A

Oylarımı da kullandım bu arada, Aleyna Tilki vs. Merve Özbey finalini görür gibiyim önceki turlarda eşleşmezler ise. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Rica ederim. :bhr:

Özellikle seçtim, bu arada fotoğraf değil GIF ama senin gibi ilk gördüğüm zaman fotoğraf sandım. :A Çok çok ufak bir hareketim mevcut çünkü. :A

Oylarımı da kullandım bu arada, Aleyna Tilki vs. Merve Özbey finalini görür gibiyim önceki turlarda eşleşmezler ise. :A
İkinci kez baktığımda dün farketmiştim o hareketi. Biz kısaca fotogif diyelim :A ortası çünkü :A
Bende o final olacağını düşünüyorum ama Aleyna Tilki'yi sevmeyen çok, biraz acaba var kafamda :A Delikanlım şarkısınında şansı yüksek gibi. Oylayanlar genelde şarkının eskiden popüler olmasını oyluyorlar gibi ve Yalnız Çiçek Aleyna ile popüler oldu. Öncesinde bilmiyordum şarkıyı, Yıldız Tilbe'yi eskiden dinlememe rağmen :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Asil Gök - Hastayım Sana
Edis - Buz Kırağı
Mustafa Ceceli - Sana Değer

İlk iki zaten albümün en iyi şarkılarından, diğer oyu formalite icabı verdim. Fena gelmedi ilk dinlemede. :A

• Güldürdün
Bugünde vakit bulamadım 😱
Bu grupta favorim Asil Gök, hatta albümde en güzel yorum benim için.
Diğerlerini (Mustafa Ceceli hariç) dinlemiştim ama tam kıyaslama açısından tekrar dinlemem gerekiyor

İkinci kez baktığımda dün farketmiştim o hareketi. Biz kısaca fotogif diyelim :A ortası çünkü :A
Bende o final olacağını düşünüyorum ama Aleyna Tilki'yi sevmeyen çok, biraz acaba var kafamda :A Delikanlım şarkısınında şansı yüksek gibi. Oylayanlar genelde şarkının eskiden popüler olmasını oyluyorlar gibi ve Yalnız Çiçek Aleyna ile popüler oldu. Öncesinde bilmiyordum şarkıyı, Yıldız Tilbe'yi eskiden dinlememe rağmen :A
Doğru bir tanımlama oldu. :A Aleyna BABA büyük bir değer, sevmeyenleri olsa da finale bir şekilde çıkaracağız kendisini. :A @dreamy

Sinerjisiyle destek oluyor uzaktan doğru yoldaşım... @MasacRE

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: dreamy and Dosi
Geceden önce oylayacağım dedim ama fırsat olmadı yeni başladım ilk turdan.

Asıl Gök - Hastayım Sana
Koray Avcı - Ummadığım Anda

• Beğendim
Asil Gök - Hastayım Sana (Mükemmel bir yorumdu, Asil Gök'ün ses tonuna çok yakışmıştı)

Koray Avcı - Ummadığım Anda (Çok beğendiğim söylenemez ama yine de güzel bir yorumdu)

Edis - Buz Kırağı (Ses rengine yakışmıştı, son hitlerinden biri oldu Edis'in galiba bu şarkı)

• Beğendim
Asil Gök - Hastayım Sana
Niran Ünsal - Kış Güneşi
Edis - Buz Kırağı

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...