Hazem
Favori Üye
Anketlere katılım göstermen gözlerimi yaşartıyor @Maskeli Fedai de öyleKimi dalkavukça sözlerle...
Yani güzel bir etkinlik, en azından içlerinde izlediğim diziler var. Onları yalnız bırakmama adına katılım gösteriyorum tabii...Anketlere katılım göstermen gözlerimi yaşartıyor @Maskeli Fedai de öyle
Arada şaşırtıyoruz..Anketlere katılım göstermen gözlerimi yaşartıyor @Maskeli Fedai de öyle
Yani onlar elense tüyeceksinYani güzel bir etkinlik, en azından içlerinde izlediğim diziler var. Onları yalnız bırakmama adına katılım gösteriyorum tabii...
Herzaman şaşırtArada şaşırtıyoruz..
Yani muhakkak finale kadar izlediğim tek tük de olsa dizi olacaktır diye düşünüyorum... Ha eğer hiçbir izlediğim dizi yarı finale veya finale kalmazsa prensip gereği izlemediğim dizileri oylamadığım için mecburi olarak çekileceğim...Yani onlar elense tüyeceksin
Herzaman şaşırt
İyi ozaman. Misal örnek: Leyla ile Mecnun izlediğim bir dizi ile eşleşirse 'şu diziyi daha fazla izledim' deyip oylama gerekirYani muhakkak finale kadar izlediğim tek tük de olsa dizi olacaktır diye düşünüyorum... Ha eğer hiçbir izlediğim dizi yarı finale veya finale kalmazsa prensip gereği izlemediğim dizileri oylamadığım için mecburi olarak çekileceğim...
Ama şimdi burada mevzu şu; en özlenilen diziyi seçiyoruz. Yani anlam olarak benim en özlediğim dizi olabilmesi için onu baştan sona izlemem ve seviyor olmam gerekir. Tabi bir de ben zaten bir diziyi -3 bölüm izle 5 bölüm ara ver sonra devam et- şeklinde izlemem. Ya tam izlerim ya da hiç izlemem, ya da başlarım sonra hoşuma gitmez bırakırım. Bu yüzden verdiğin örnek çok da benim prensiplerimi karşılamıyor... En özlenilen dizi etkinliğinde bir diziye oy vereceksem eğer onu gerçekten sevmem ve baştan sona izlemiş olmam gerekir... Eğer yarı finaldeki dizilerin hiç birini izlemediysem tabi ki de onlara oy vermem mantık olarak tutarlı olmayacaktır...İyi ozaman. Misal örnek: Leyla ile Mecnun izlediğim bir dizi ile eşleşirse 'şu diziyi daha fazla izledim' deyip oylama gerekir
Adı En Özlenilen Dizi ama mantıken hangisi daha iyi olarak değerlendirip oy veriyoruzAma şimdi burada mevzu şu; en özlenilen diziyi seçiyoruz. Yani anlam olarak benim en özlediğim dizi olabilmesi için onu baştan sona izlemem ve seviyor olmam gerekir. Tabi bir de ben zaten bir diziyi -3 bölüm izle 5 bölüm ara ver sonra devam et- şeklinde izlemem. Ya tam izlerim ya da hiç izlemem, ya da başlarım sonra hoşuma gitmez bırakırım. Bu yüzden verdiğin örnek çok da benim prensiplerimi karşılamıyor... En özlenilen dizi etkinliğinde bir diziye oy vereceksem eğer onu gerçekten sevmem ve baştan sona izlemiş olmam gerekir... Eğer yarı finaldeki dizilerin hiç birini izlemediysem tabi ki de onlara oy vermem mantık olarak tutarlı olmayacaktır...
Tamam ama en özlenilen dizi diyorsak kült ve klasik diziler olması ve gerçekten özlenmesi gerekiyor yine mantık olarak. Tabi ki bu değerlendirmeyi yaparken zaten iyi bir dizi olmasa o etkiyi bırakmaz ve kişiler tarafından en özlenilen dizi denilecek düzeye gelmez. Ama ben o dönemde hiç izlemediğim iki dizi arasında neye göre seçim yapacağım ki... Evet haklıyım ama yine o mantıkla söyleyebilirim ki finale ve yarı finale gelen diziler gerçekten epik diziler olacağı için finalde oy kullanan 3-5 kişi olmayacağına emin olabilirim(sin)[iz]...Adı En Özlenilen Dizi ama mantıken hangisi daha iyi olarak değerlendirip oy veriyoruz
Cevabında haklısın ama direk o mantıkla olsa ozaman finalde anca 3-5 kişi oy kullanır dizileri elendi diye
Aman neyse tamam Ezel ve Leyla ile Mecnun elenene kadar oyla. Sonra sana güle güle Zaten artık etkinliklerde olmuyorsun.Tamam ama en özlenilen dizi diyorsak kült ve klasik diziler olması ve gerçekten özlenmesi gerekiyor yine mantık olarak. Tabi ki bu değerlendirmeyi yaparken zaten iyi bir dizi olmasa o etkiyi bırakmaz ve kişiler tarafından en özlenilen dizi denilecek düzeye gelmez. Ama ben o dönemde hiç izlemediğim iki dizi arasında neye göre seçim yapacağım ki... Evet haklıyım ama yine o mantıkla söyleyebilirim ki finale ve yarı finale gelen diziler gerçekten epik diziler olacağı için finalde oy kullanan 3-5 kişi olmayacağına emin olabilirim(sin)[iz]...
Bakarız artık durumlara göre, çok da erken konuşmamak lazım en iyisi... Bu ara forumu çok saldım zaten fark etmişsindir, genel olarak bir çok şeye zaman bulamıyorum... (Nedeni ise oyun... )Aman neyse tamam Ezel ve Leyla ile Mecnun elenene kadar oyla. Sonra sana güle güle Zaten artık etkinliklerde olmuyorsun.
Öylemi, yokluğunu hiç hissetmedimBakarız artık durumlara göre, çok da erken konuşmamak lazım en iyisi... Bu ara forumu çok saldım zaten fark etmişsindir, genel olarak bir çok şeye zaman bulamıyorum... (Nedeni ise oyun... )
Hissetmeme durumunu da normal karşılıyorum. Bu konu hakkında yorumum yok.Öylemi, yokluğunu hiç hissetmedim
Zaman bulamama sebebinde çok şaşırttı