AB de çift haneye ulaşır sayemde.
AB de çift haneye ulaşır sayemde.
İsveçli yazarın dediklerine harfiyen katılıyorum. Ayrıca Safir'in de bu yükselişin son yükselişi olduğunu kendi adıma düşünüyorum. Haftaya baba diziler geri dönüyor.Forumun İsveçli yazarı gene ezberbozdu.
Adem ve Atakan'ın o kadar karşılığı olduğunu seyirciler üzerinde sanmıyorum. Turabiyi sevmesem bile Acun doğru adamı getirdi.Turabi olduğu için bu kadar düşük reyting aldı asıl, o olmasa ve yerine Adem yada Atakan gibi ses getirecek bir isim olsa çift haneli reyting almıştı ilk bölümden.
Survivor'ın en ünlü yarışmacılarının büyük kısmını toplayıp 4-5 bandına mı tamah edecek imkansız.Survivor gayet iyi başlamış, devamında ortalama 4-5 reyting alsa tamamdır. Zaten Acun’un da daha fazlasında gözü yoktur, adam 2 yarışmayla ortalamaya baktığımız zaman seneyi gayet iyi geçirmiş oluyor.
Ayrıca eleme günleri geçtiğimiz sezonlara göre çok daha yüksek reytingler alma potansiyeline sahip, SMS yok, düello olacak. Tabii bu durum oynanacak oyunlara, potada olacak isimlere vb. göre değişir. Onu zamanla göreceğiz.
Survivor gayet iyi başlamış, devamında ortalama 4-5 reyting alsa tamamdır. Zaten Acun’un da daha fazlasında gözü yoktur, adam 2 yarışmayla ortalamaya baktığımız zaman seneyi gayet iyi geçirmiş oluyor.
Ayrıca eleme günleri geçtiğimiz sezonlara göre çok daha yüksek reytingler alma potansiyeline sahip, SMS yok, düello olacak. Tabii bu durum oynanacak oyunlara, potada olacak isimlere vb. göre değişir. Onu zamanla göreceğiz.
O esnada Acun.Survivor'ın en ünlü yarışmacılarının büyük kısmını toplayıp 4-5 bandına mı tamah edecek imkansız.
Bence öyle, sezonluk diziler karşısında daha yüksek beklentileri yoktur.Survivor'ın en ünlü yarışmacılarının büyük kısmını toplayıp 4-5 bandına mı tamah edecek imkansız.