1 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları | Yeni Yılın İlk Reytingleri

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Örümcek-Adam: Evden Uzakta (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Yol Arkadaşım 2 | Star TV

• Bizum Hoca 2 | Kanal D

• Kullanılan toplam oy
    23
Geçen yıl niye diziler yılbaşı arası vermedi? (b) Unutmuşum.

Diğer dizilerden sadece Kırmızı Oda ayakta kalmış, helal olsun. :A
Veren diziler vardı ama çoğu pandemi etkisiyle vermedi. :A

Uzaktan helal olsun demek yerine izlesen niye hala ayakta olduğunu anlarsın.. :T:

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Maske güzel reytingler almış bence. Bu gün kü yayın daha belirleyici olacaktır ama asıl benim değinmek istediğim konu reytingden ziyade zihniyet. Dün twitterı benim gibi takip edip programın yorumlarına bakanlar da mutlaka görmüşlerdir maskeleri masonlar ile özleştiren rtüğe şikayet eden bir çok insan olmuş. Bu program masonluk yüzünden biterse sadece Türkiye’de biter heralde. Daha çok yazmak istediğim şey de var ama bir şey diyemiyoruz işte. Aferin sevgili mason karşıtları. Bu gün de ülkeyi kötülere karşı kurtarıp kahraman oldunuz ! Biride çocuklar korkar diye rtüğe şikayet ediyor. Evet evet.. çocuklar pt1 de yayınlanan kesilen kafalı kılıçlı urganlı dizilerden değil de ağaç kostümünden korkacak.. hı hı

• Beğendim
Reactions: cookies
Acaba Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, O Ses Türkiye Yılbaşı tekrarlarının, Bizum Hoca ve Örümcek Adam reyting oranlarını biri paylaşabilir mi?

Geçen yıl niye diziler yılbaşı arası vermedi? (b) Unutmuşum.

Diğer dizilerden sadece Kırmızı Oda ayakta kalmış, helal olsun. :A
Diziler yılbaşı arası verdi, Son Yaz ile Akıncı o gün yayına giriyor diye KO ara vermekten korktu 1 ocakta yeni bölüm koydu, geçen sezon hiç ara vermediler korkudan:F:F:F:F:F

• Güldürdün
Reactions: cookies and Yiğitt
Diziler yılbaşı arası verdi, Son Yaz ile Akıncı o gün yayına giriyor diye KO ara vermekten korktu 1 ocakta yeni bölüm koydu, geçen sezon hiç ara vermediler korkudan:F:F:F:F:F
Korku değil Acun'un tutan şeyden sonuna kadar faydalanma çabası. :A Ayrıca bu sezon 3 hafta ara verecek korkan dizi böyle yapmaz yani gümledin. :A

Korku değil Acun'un tutan şeyden sonuna kadar faydalanma çabası. :A Ayrıca bu sezon 3 hafta ara verecek korkan dizi böyle yapmaz yani gümledin. :A
Geçen sene hiç ara vermedi KO korkudan doğruya doğru, bu sene 31 aralık zaten cumaya denk geldi mecburen yayınlanmayacaktı, ayrıca bu sene zaten 3’e düştü ara verse ne vermese ne :F:F:F:F:F:F

• Güldürdün
Geçen sene hiç ara vermedi KO korkudan doğruya doğru, bu sene 31 aralık zaten cumaya denk geldi mecburen yayınlanmayacaktı, ayrıca bu sene zaten 3’e düştü ara verse ne vermese ne :F:F:F:F:F:F
KORKUDAN vermiyor olsa bu sene 7 ve 14 Ocak'ta yayınlanabilirdi ama tüm diziler başladıktan sonra dönecek bu da korkunun değil özgüvenin göstergesi. :A Ayrıca o gün 4 dizi ve yılın en çok izlenen filmine karşı 11 reyting almıştı yani sezon içindeki boşlukta bile anca 6-7 alan işlerle karıştırma derim. :A

KORKUDAN vermiyor olsa bu sene 7 ve 14 Ocak'ta yayınlanabilirdi ama tüm diziler başladıktan sonra dönecek bu da korkunun değil özgüvenin göstergesi. :A Ayrıca o gün 4 dizi ve yılın en çok izlenen filmine karşı 11 reyting almıştı yani sezon içindeki boşlukta bile anca 6-7 alan dizilerle karıştırma derim. :A
KO artık çok düşük aldığı için ara veriyor bu sene, yani önemi kalmadı,
geçen sene bu zaman 11 alırken, 6-7 alıyor dediğin dizi 15-16 reyting alıyordu, beni geçen seneki rakamlarla sakın konuşturma, çok zararlı çıkarsın :A:A

• Beğendim
KO artık çok düşük aldığı için ara veriyor bu sene, yani önemi kalmadı,
geçen sene bu zaman 11 alırken, 6-7 alıyor dediğin dizi 15-16 reyting alıyordu, beni geçen seneki rakamlarla sakın konuşturma, çok zararlı çıkarsın :A:A
Önemi kalmadığı için O Ses'te bas bas reklamı yapıldı zaten aynen. :A

o 3 reytingini de kaybetmesin diye mecburen yapmışlardır :F:F:F:F:F:F
2x62539djayu.jpg

Gönül Dağı tekrar bölümü ile 2 grupta baya iyi gitmiş. Şaşırdım.

Maske Kimsin Sen'den biraz daha yüksek açılış beklerdim. Boş gündü ve tek yeni bölüm olan yapım o idi.

Spiderman böyle gündemde olduğu için ben şahsen atv'deki tvde ilk eski filminin en az 7-8 alacağını düşünmüştüm. Düşük gitmiş.
Örümcek Adamın reklamı az yapıldı herhalde. Filmin yayınlandığını bu konuda farkına vardım. 😅

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Konu Cumartesi reytingleri ama konu yine Kırmızı Oda. :A Kalite asla tesadüf değildir. :Z

Gönül Dağının belirli bir kitlesi, diziyi bırakmamış. Bende göz attım biraz güzeldi. Tebrikler!

Maske Kimsin Sen rakipsiz günde düşük başlamış. Hakkında hayırlısı.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Acaba Güldür Güldür Show, Şarkılar Bizi Söyler, O Ses Türkiye Yılbaşı tekrarlarının, Bizum Hoca ve Örümcek Adam reyting oranlarını biri paylaşabilir mi?
GGS Total 4,06 (7) - AB 3,84 (4) - ABC 4,53 (3)
Şarkılar Total 2,33 (21) - AB 1,43 (25) - ABC 2,08 (21)
O Ses Total 3,69 (10) - 3,88 (3) - 4,00 (6)
Bizum Hoca Total 3,71 (9) - 2,44 (10) - 3,14 (10)
Örümcek Total 4,13 (5) - 3,00 (7) - 3,17 (9)

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Hazem