1 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları | Yeni Yılın İlk Reytingleri

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Örümcek-Adam: Evden Uzakta (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Yol Arkadaşım 2 | Star TV

• Bizum Hoca 2 | Kanal D

• Kullanılan toplam oy
    23

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061
Reyting-Sonuclari-Fav10.jpg

2022'nin ilk reyting sonuçları belli oldu.
Total ve ABC1'de 'Gönül Dağı: Kurban', AB'de 'FOX Ana Haber Hafta Sonu' zirvede!

screenshot-1-CNPn.png

reyting-son-2.jpg

------

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Cervantes and Dosi
Maske Kimsin Sen

Reklam arasında Gönüldağı : Kurban

Son düzenleme:
Gönül Dağı tekrar bölümü ile 2 grupta baya iyi gitmiş. Şaşırdım.

Maske Kimsin Sen'den biraz daha yüksek açılış beklerdim. Boş gündü ve tek yeni bölüm olan yapım o idi.

Spiderman böyle gündemde olduğu için ben şahsen atv'deki tvde ilk eski filminin en az 7-8 alacağını düşünmüştüm. Düşük gitmiş.

Maske Kimsin Sen boşluğu değerlendirememiş, tam tahmin ettiğim gibi başlamış, rakipleri gelince 2 bandına gerileyecektir, 13'ü görürse mucize.

Gönül Dağı Kurban ilk yayınlandığı zamana göre daha yüksek izlenmiş. Tabii yayınlandığı zaman yaz olduğu için doğal olarak oranları da düşüktü. :)

Ben de dün akşam biraz izledim, son kısımlarını. :)

O Ses Yılbaşının tekrarının ilk 3 de yeralması 😊

Gecenin tek yeni yayını olan Maske Kimsin Sen hayalkırıklığı ile başlamış... Survivor ve diziler döndüğünde yok olur gider..

İşin daha ironik ve anlam veremediğim tarafı Sabah TT olması ve maskelerden dolayı rtuk şikayet edilmesi.. Maskelere yığınla anlamsız anlamlar yüklenmesi ve çocukların korktuğunun öne sürülmesi... Benim aklım hayalim almıyor... Nasıl bunları düşünebiliyor belli kesim 🤷

• Beğendim
Reactions: Klaus and 12.Adam
O Ses Yılbaşının tekrarının ilk 3 de yeralması 😊

Gecenin tek yeni yayını olan Maske Kimsin Sen hayalkırıklığı ile başlamış... Survivor ve diziler döndüğünde yok olur gider..

İşin daha ironik ve anlam veremediğim tarafı Sabah TT olması ve maskelerden dolayı rtuk şikayet edilmesi.. Maskelere yığınla anlamsız anlamlar yüklenmesi ve çocukların korktuğunun öne sürülmesi... Benim aklım hayalim almıyor... Nasıl bunları düşünebiliyor belli kesim 🤷
Burası Türkiye şaşırmamak lazım aklımın ucundan geçmez çocukların korkacağı ha korkuyorlarsa izlemesinler sanki zorla izletiyorlar. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Maske Kimsin Sen? Eda Ece'li bölümüyle 5-6 reyting alır bence.

Son düzenleme:
Maske Kimsin Sen beklediğimden daha düşük başlamış üstelik daha hafta sonunun ağır topları ortada yok bile. Eğlenceli ve emek verilmiş bir format ama 13 hafta dayanabileceğini hiç sanmıyorum. Jüri zaten uyumsuzken bir de hep aynı isimlerin çıkması bir yerden sonra tahmin yapmanın zevkini öldürecek ve takip etmenin pek anlamı kalmayacak. Ayrıca koskoca star oyuncuların bile işleri patlarken Eda Ece'ye bu programı yükseltme misyonunu vermek de yanlış olur bence bu ayarda gider hatta düşebilir de.

Gönül Dağı'nın filmi bayramda yayınlandığı için düşük reyting almıştı (gerçi o zaman da 1. olmuştu) şimdi onu telafi etmiş oldu. :A

Bu hafta reytingler maalesef çok sıkıcı olacağı için yorumlayacak bir şey de yok. :(
------

Geçen seneki 1 Ocak konusuna baktım da ne kadar heyecanlı bir yarışmış şimdi ortada doğru düzgün bir şey yok bile. :T:

Maske Kimsin Sen beklediğimden daha düşük başlamış üstelik daha hafta sonunun ağır topları ortada yok bile. Eğlenceli ve emek verilmiş bir format ama 13 hafta dayanabileceğini hiç sanmıyorum. Jüri zaten uyumsuzken bir de hep aynı isimlerin çıkması bir yerden sonra tahmin yapmanın zevkini öldürecek ve takip etmenin pek anlamı kalmayacak. Ayrıca koskoca star oyuncuların bile işleri patlarken Eda Ece'ye bu programı yükseltme misyonunu vermek de yanlış olur bence bu ayarda gider hatta düşebilir de.

Gönül Dağı'nın filmi bayramda yayınlandığı için düşük reyting almıştı (gerçi o zaman da 1. olmuştu) şimdi onu telafi etmiş oldu. :A

Bu hafta reytingler maalesef çok sıkıcı olacağı için yorumlayacak bir şey de yok. :(
------

Geçen seneki 1 Ocak konusuna baktım da ne kadar heyecanlı bir yarışmış şimdi ortada doğru düzgün bir şey yok bile. :T:
Geçen yıl niye diziler yılbaşı arası vermedi? (b) Unutmuşum.

Diğer dizilerden sadece Kırmızı Oda ayakta kalmış, helal olsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat