1 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Umutsuz Ev Kadınları'nın Kolaj Bölümü, 23:15'de reklamlara girdi. :)

Son düzenleme:
Asteriks 8 rating aldi doksanlar ve sevdaluk kolajlari 4 aldi cocuklar duymasin ve fox haber 5 rating aldi
oha 8 reyting mi :D my yi geçmiş ben olsam asteriksi p1 e alırdım beleşten gelsin paralar :D
doksanlar yeni bölümüydü dünde oynamıştı

Ah Kanal D ah 32424564 kez yayınladığın bir filmi tekrar yayınlarsan 2.41 alır tabii. :T:

vay be ciguli he :D adam hiç ortalıkta yok esnaf karısı binnaz kumarcı karısı binnaz binnaz binnaz :D bir zamanların efsane şarkısı :D

tekrarı yeni bölümünü geçecek o zaman doksanların :D
Olabilir zaten dizilerin yeni bolumu yok iyi rating alabilir tnsde de :D

Güldür Güldür 4.78'e yükselerek çok iyi gitmiş..

Kim Milyoner Olmak İster 5.09'a yükselerek yine zirvede yer almış ve harika gitmiş..

Umutsuz Ev Kadınları'nın kolaj bölümü 2.5 ile listeye girmiş, sevindim. :)

15 Ocak gelsede Kızılelma başlasa bi an önce.
15 ocakta mı başlıyo aga harbiden başlasa da keyif yapsak osman sınav yine kalitenin dibine vuracaktır aksiyonlu olursa varya off diyorum sadece off diyorum zaten konusu dehşet
bu arada 15 ocak dedinde o gün vadinin 11.yaş günü :D

Umutsuz Ev Kadınları'nın Kolaj Bölümünün Tekrarı reklamlardan 23:29'da dönüyor..

başbakan benim seyrettiğim dizilere sürekli sarıyor budefa rıza babanın dizisini yayından kaldırmaya çalışıyor kanal d nin işi zor @xemrexxx

15 ocakta mı başlıyo aga harbiden başlasa da keyif yapsak osman sınav yine kalitenin dibine vuracaktır aksiyonlu olursa varya off diyorum sadece off diyorum zaten konusu dehşet
bu arada 15 ocak dedinde o gün vadinin 11.yaş günü :D
İnşallah 2.bi Sakarya Fırat olur.İyi ki doğdun VADİ.