berenden ümidi kesip kutup ayılarından teselli bulmaya kuzey kutbuna gitmişMns'yi düşünemiyorum. Ama başkanı kayıplarda.
berenden ümidi kesip kutup ayılarından teselli bulmaya kuzey kutbuna gitmişMns'yi düşünemiyorum. Ama başkanı kayıplarda.
bende takılıyom aga nörimtakiliyoz oyle sen nörüyon
oha 8 reyting mi my yi geçmiş ben olsam asteriksi p1 e alırdım beleşten gelsin paralarAsteriks 8 rating aldi doksanlar ve sevdaluk kolajlari 4 aldi cocuklar duymasin ve fox haber 5 rating aldi
Dur bakalım yarın Beren'in dönüşüyle o da döner belki.berenden ümidi kesip kutup ayılarından teselli bulmaya kuzey kutbuna gitmiş
Yok tekrardi oda my zaten yoktu asteriks vardi pt1deoha 8 reyting mi my yi geçmiş ben olsam asteriksi p1 e alırdım beleşten gelsin paralar
doksanlar yeni bölümüydü dünde oynamıştı
vay be ciguli he adam hiç ortalıkta yok esnaf karısı binnaz kumarcı karısı binnaz binnaz binnaz bir zamanların efsane şarkısıAz önce Güldür Güldür'de Ciguli vardı binnazı söyledi 🙂
tekrarı yeni bölümünü geçecek o zaman doksanlarınYok tekrardi oda my zaten yoktu asteriks vardi pt1de
Olabilir zaten dizilerin yeni bolumu yok iyi rating alabilir tnsde devay be ciguli he adam hiç ortalıkta yok esnaf karısı binnaz kumarcı karısı binnaz binnaz binnaz bir zamanların efsane şarkısı
tekrarı yeni bölümünü geçecek o zaman doksanların
aynen coni vaynen başkanOlabilir zaten dizilerin yeni bolumu yok iyi rating alabilir tnsde de
15 ocakta mı başlıyo aga harbiden başlasa da keyif yapsak osman sınav yine kalitenin dibine vuracaktır aksiyonlu olursa varya off diyorum sadece off diyorum zaten konusu dehşet15 Ocak gelsede Kızılelma başlasa bi an önce.
İnşallah 2.bi Sakarya Fırat olur.İyi ki doğdun VADİ.15 ocakta mı başlıyo aga harbiden başlasa da keyif yapsak osman sınav yine kalitenin dibine vuracaktır aksiyonlu olursa varya off diyorum sadece off diyorum zaten konusu dehşet
bu arada 15 ocak dedinde o gün vadinin 11.yaş günü
başbakan benim seyrettiğim dizilere sürekli sarıyor budefa rıza babanın dizisini yayından kaldırmaya çalışıyor kanal d nin işi zor @xemrexxx