İşte böyle farklı yorumlar yap, aynı soruyu sormaktan sen de sıkılmışsındır sanırım . 🙂
Cevabı bilen yok bu arada...
Tmm ama hala merak ediyorum.Rtükten ceza yerlerse artık star diziyi bitirir. 🙂
İşte böyle farklı yorumlar yap, aynı soruyu sormaktan sen de sıkılmışsındır sanırım . 🙂
Cevabı bilen yok bu arada...
20 dakikada oros.. Neden sansürlenmedi acaba?
![]()
Şaka yapıyorsun herhalde20 dakikada aile ne şansız yahu sürekli sırasını alıyorlar ailenin)))) bende okadar sıraya girdim kimse aradan sıraya girmedi girdiyse baştan girerler
))))
f forumun kadrolu diğer elemanları nerlerde bu gece gariiiiiiiiiiiii.........:mge:
bu soru sürekli soruluyor ama cevap yok piyasada...ali kaptan mı götürdü giderken cevabı....:mge:20 dakikada oros.. Neden sansürlenmedi acaba?
![]()
şaka mı yapıyon essah mı yazdıkların..Onlar gece yarınsan sonra gelicekler.şimdilik bizle idare et
bu soru sürekli soruluyor ama cevap yok piyasada...ali kaptan mı götürdü giderken cevabı....:mge:
bu soru sürekli soruluyor ama cevap yok piyasada...ali kaptan mı götürdü giderken cevabı....:mge:
- - - Ekleme - - -
şaka mı yapıyon essah mı yazdıkların..isturbed:
sıkılman doğal...izleyende tuba için izliyordur herhalde bunu...yoksa kanalın yanına uğramaz kimse..:gitar:bugün 20 dakika izlemeye çalıştım ama sıkıldım kapattım tuğba çok güzel bi kadın ama
xemre nin akibetini biliyodum da desti izdivaça ne oldu..:mge:Essahtan essahtan![]()
Bn başlattım ve hala merak ediyorum.yine soruyorum ve mesajı atıyorum forum bnm mesajı silio![]()
ne oluyor leeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn...ohhhh yeahhhhhhh
bu gece star tv fanatikleri erkenden tüymüş forumdan...kanal d ile atv ciler yayın hayatını devam ettiriyorlar..:gitar:
ne oluyor leeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn...
:grey: