1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ve yine herkez SBTye göre yorum yaparak şaşkına uğramış yani beni şaşırtan 20 dakikanın ab reytingleri bundan sonra abde zirveyi bırakmayacak gibi , ama önemli olan total bana göre ki orada 5.34 reytingle mütiş gitmiş

ya ne kadar sevindm anlatamam, reyting süper, inşalah haftaya daha cok izlenir. star tv yaşadı. ilk bolumdn zirvede olmak buna dnir.

Oyle bir gecer zaman ki'nin bu kadar dusmedi acik.. Hem ozet vermeyi oranlari dustu karsisinda yeni bi dizinin olmasi sevebiyle hemde cok erken bitti.. Haftaya tekrar eski reytinglerine doner...

öbzg gelen vuruyor giden vuruyor.. her gelenden dayak yiyor önce biü den totalde dayak yedi şimdide 20 dakika ab de dayak yedi.
)) aretık iflaz olmaz. bir sol kroşe ile yerde olacak
)))) öbzg erkekn başlayarak korktugunu belli etti bir kez daha gördük ki korkunun ecele faydası yokmuş
))))) bu durumda star artık ab de kanallar arasında birinci kanal d ab de iikinciliği bırakmamak için artık çok ugraşacak

artık sbt nin verileri paylaşılması kendi verilerine bile sahip çıkmıyor. bu 3. yazışım ama tekrar yazacam dün verdiği anlıklarda 20 dakkika hiç bir 15likte 5. geçemedi ama şimdi yayınladıkları listede 20 dakika 5. üstünde bu kadar rezalet olamaz. insalları salak yerine koyuyor

Son düzenleme:

İlk olarak obgzk ozetsizlikle sacmaligin alasini yalti suan kendi saatinde ve ozetli olsaydi her iki gruptada 1. Cikicakti.. Zaten haftaya gorursunuz.. Bu arada tns'de starin hep bu kadar yuksek cikmasi garip..

Sbt birak tns ile olcusmeyi daha kendi anliklarinda cikanla kendi listesi uyusmuyo.. Ben daha bakmayalim..

telden yazdığım için kısa bi yorum yapıcam şimdilik hiç bir geçerliliği olmayan sbt oranları ile 20 dakikayı yerin dibine sokanlara güzel bir kapak olmuştur
ilk bölümle ab'de zirve haftayada totali alır

20 dakika tokat şov yapti dream pc geç de bombalayalım forumu

Neyse gunun yorumunu yapayim

OYLE BİR GECER ZAMAN Ki, bu hafta ozetsiz baslamasi ve cok erken bitmesiyle buyuk bi dusus yasamis, haftaya tekrar eksi yayim saatiyle duzelir..
benim icin uzulme , obgzk ve 20 dk'nin yoklugundan gece saatlarine kadar surerek totelde zirvede, tebrikler
20 dakika totelde orta , ab'de cok iyi giderek basarili bi sonuc cikarmis.. O nada tebrikler.

İlk olarak obgzk ozetsizlikle sacmaligin alasini yalti suan kendi saatinde ve ozetli olsaydi her iki gruptada 1. Cikicakti.. Zaten haftaya gorursunuz.. Bu arada tns'de starin hep bu kadar yuksek cikmasi garip..

öbzg her dizi başladıgında bu su kurnazlıgını yapıyordu eskiden hiç böyle konuşmuyordun ama
) son yaz başladı iki hafta 20 de başladı. biü baişladı yine 20 de başladı. işte sen bu hilelelri yaparsan Allahın sopası ortaya çıkar kendi kurşununla seni vurdurur
))) biü bak eski saatinde başladı üstelik ortada reklam vermek yerine 20 dakikaya kıyak yaparak başta reklam verdi
)))) millete kötülük için dizinin kulanırsan olacagın son öbzgnin sonu gibi olur işte
))))

Obgzk biu geldiginde ozet vermisti

bende bu hamlesini basarili bulmadim..ama hep boyle aliyor sanki.. Haftaya duzelir.

Obgzk biu geldiginde ozet vermisti

bende bu hamlesini basarili bulmadim..ama hep boyle aliyor sanki.. Haftaya duzelir.

haftaya düzelir mi bilmem cemileyi tuba yüzünden öpüştürmeleri seyircinin tepkisini çekmiş olabilir
))))))))))))

Gelelim Fasülye nin faydalarina! Dün Aksam SBT nin ortalama Reytinglerinde durumu pek ic acici görünmeyen 20 Dakika dizisi, TNS nin resmi ve toplam sonuclarinda büyük bir sürpiz yaparak iyi basladi. Dizi AB de zirveye otururken Total de 3. olarak önümüzdeki haftalarda ordada zirveye göz koydugunu göstermis oldu. Öyle bir gecer zaman ki de cok ciddi bir düsüs var, gecen sezon ortalama 16 Reyting alan dizi 6 Reytinge düstü. Benim icin Üzülme ise Total grubunda bu yilin flas dizilerinden olmaya devam ediyor...