1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakika dila hanimin ceyrek reytingini almis :) bide cumayaa alicaklardi

mahoni 1 mesaj yazmamıs 20 dakika ezcek diyordu nerde o :D

- - - Ekleme - - -

forumun gececileri banlı olunca konuscak kmse olmuyo ya

mahoni 1 mesaj yazmamıs 20 dakika ezcek diyordu nerde o :D

- - - Ekleme - - -

forumun gececileri banlı olunca konuscak kmse olmuyo ya

TNS Reytinglerini Bekliyorum Dila Hanım Reytinglerini Sonra'dan Yükseltti Hatırlatırım

Dila Hanım Birinci Bölüm Reytingleri

5DİLA HANIMSTAR TV19:58:1601:47:503,5710,8

Dila Hanım Son Bölüm Reytingleri

2DILA HANIMSTAR TV20:54:1822:57:187,2717,46

1.Ci Bölüm'de Dila Hanım'dan Daha Başarılı Gitmiş Dila Hanım Vitesi Sonradan Yükseltti

20 Dakika O Kapasıde Var Ayrıca 4 ü Geçemiş Anlıklar'da Ab Bilmiyoruaz TNS

O Ses Tekrarı Bile 7 Geçebilir Söyliyim Simdiden AB GRubu

Moderatörün son düzenlenenleri:
sbt nin anlıkları yanlış arkadaşlar dizinin anlıklarına göre 20 dakika 4.72 gözüküyor listede 5.09 reyting almış gözüküyor

sbt nin anlıkları yanlış arkadaşlar dizinin anlıklarına göre 20 dakika 4.72 gözüküyor listede 5.09 reyting almış gözüküyor

sbt anlıklarında 5i geçmiski ortalamasi 5 olmus :) 5.09

Beyazsoy dizinin tekrarı muhtesemin arkasındada var sence zirveye ucacak bir kapasitesi varmi tns bilmiyoruz sbt göre 5 le baslamis

fragman nasıl ?

sbt anlıklarında 5i geçmiski ortalamasi 5 olmus :) 5.09

Beyazsoy dizinin tekrarı muhtesemin arkasındada var sence zirveye ucacak bir kapasitesi varmi tns bilmiyoruz sbt göre 5 le baslamis

fragman nasıl ?

mahoni yazdıklarımı okuyarak cevap yazaydın daha iyi ben alıkları söylüyorum anlıklarda reklam vermemesine ragmen hiç bir anlıkta 5. görmediği

BİÜ izledim tabikide ve bu hafta rahat 1. olacak , ÖBGZK 2.olur , 20 dakika 3.olur , o ses türkiyenin yılbaşı tekrarı da total 4-5 ab 6-7 alır

5 Reytingle Başlamış Baktım Simdi Biü totalde 6.02 ab 4.96 baslamıs tns göre bakalım
tns nolcak

BİÜ izledim tabikide ve bu hafta rahat 1. olacak , ÖBGZK 2.olur , 20 dakika 3.olur , o ses türkiyenin yılbaşı tekrarı da total 4-5 ab 6-7 alır

Sen bilmiyosun heralde obgzk ozet vermedi ve saat 10'da bitti.. Biu 11.30'a kadar surdu.. Bosluktan 1. Oldu biu yoksa obgzk anliklarda yine geciyodu 😀d

😀d:dsbt totalde niye seksenleri 1 inci yapmamış hayret dizi kötü değil güzel ama sbt sonuçları saçmalık