1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vah garibim tubacım..senin güzel yüzüne bakmadan attılar mı bir köşeye..şimdi sorarım ben onlara...ama sende dizini sosyal medyada fazla şişirdin be güzelim..izleyende bir hal. var zannetti...:bağır:
TNS reytinglerini görmeden nasıl da böyle emin konuşuyorsun

Tuba ile bereni kiyaslamayin. Tuba berenin %1'i olamaz..:d
2 gün kaldı..sosyal medya şişirmelerininhiçbir işe yaramadığı önemli olanın başrol yada reklam sallamasyonu değilde içerik ve senaryo olduğunu gördün bu gece...şimdi önyargılarından kurtulda gerçeklere dön istersen..ben vadiden daha fazla reyting bekliyom...:hihi:

Biu 2 saattir reklama girmiyo :d :d korkmasin bu kadar obgzk tekrari var.. Haa buyuk rakip seksenleri unutmusum :d

Genelde Star sbt düşük çıkıyor belli olmaz tnsde ne olacağı

Bırakın artık şu yok beren ezcek yok pusu kurulcak vadi ezcek sıktı yani gereksiz mesaj atmayın salı günü konusuna..

Vay vay vay... Forumdash Dila'ya bahane veriyordu ama;

Benim İçin Üzülme de aynı reklam düzenine geçmiş. Bir başta bir sonda reklam. :D

Forumdash ne diyorsun bu duruma? :D:D:J

Forumdash'tan ses yok. :D

Ayıpsın bana seslenildiğinde cevap yazarım elbette...Az işim vardi o yuzden cevap geç geldi :X 20 dk izledim görmüştürsün zaten postlarimda :X BİÜ'de yeni bi okula gitme sahnesi vardi ordan sonra işim cıktıydı hala reklam vermemiş mi? 😱 Hem Dila konusunda Huzur geçtiğimiz cuma vasat senaryoya rağmen 3 reklam verdi...Dila iyileşen senaryosuna ragmen reklam vermemş...Özetle BİÜ niye reklam vermemiş onu bende anlamadim:bağır: ama Dila'nın acısını BBEB'ye catayım derken araya koçanı sıkıştırıp, cumadan salıya atlayp BİÜ'den vurma bana :X

ilkere aksumun ıyunculugunu begenmedim çok büyük oynamış tubanın oyunculugunu ezmiş sanki Russel Crowe'e benzetmiş oyunculuguna ama rus ben tubanın ufak oynamasını daha iyiydi.. dizide tek müzikleri begendim senaryo bana çok yavan ve basit geldi. filmin senaryosu daha doyurucuydu. tatmin etmedi dizi beni vasat buldum diziyi .. görüntü yönetemini boşuna çagırmışlar çok soguk ve kasvetli yapmış diziyi

Tuba yine cocuklari için ağlayıp sızlayan anne rolunde....Filmdeki gibi figuran sınırlari içinde dolaşacak heralde :bağır: Müzikler güzel begendim bende:)

20 Dakika'nın ilk bölümden zirveyi görmesi hayalcilik olurdu.Ayrıca hatırlatırım Ay Yapım'ın diğer dizisi Karadayı'da düşük reytinglerle başlayıp adım adım zirveyi ele geçiren bir dizi oldu.20 Dakika'da zamanla zirveye yaklaşan ve yaklayan bir dizi olacak bence kesin hüküm vermek için çok erken kaldı ki daha önemli olan TNS sonuçları yok ortada :)

2 gün kaldı..sosyal medya şişirmelerininhiçbir işe yaramadığı önemli olanın başrol yada reklam sallamasyonu değilde içerik ve senaryo olduğunu gördün bu gece...şimdi önyargılarından kurtulda gerçeklere dön istersen..ben vadiden daha fazla reyting bekliyom...:hihi:

Berenin kadrosu ve senaryosu 20 dk'den daha iyi olacagi icin sorun yok:d

aha @Lordly 45 sn'likten sonra 1-2 dk gene BİÜ verildi şimdi reklam veriliyor :X Son reklam değil heralde 23:45 gibi biter BİÜ...

Son düzenleme: