1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dizi ilk fragmanda itibaren amerikan vari oldugunu soguk oldugu anlaşılıyordu.. ve ilk fragmandaki gibi gidiyor. tuba fena oynamıyor ama dizideki en kötü oynayan :))))

Büyük emekler ve umutlar zirve yarışından uzak olcak gibi ama bellide olmaz bu hafta full tekrar veriir kitleside oluşur ama insanlar öbgzye alışmışlar çok büyük bi kitlenin onu bırakacağını sanmıyorum.. İntikam daha şanslı çünü karşısında sadece kurtlar vadisi var tamam kurtlar vadisi çok reytingli belki zirvede kalır ama intikam ensesinde olur çünkü beren saatin bir izleyici kitlesi var aynı gün aynı saat aynı kanal sonuçta 20 dk cuma günü daha başarılı olrudu bence ...

bu saatten sonra dizi tutturmak kolay değil

Pardoğğğn...Şuan normal seyırde izlerlemıyor mu?

forumdash sen diziyi anlamamışsın yahuu :)) sen anlamadıysan çogu kişi hele ev kadınları hiç anlammıştır..

ilk giriş sahnesi revenge gibi ilerki bir bölümden alınmaydı. dizi kapagı girince dizi revenge gibi baştan başladı

@Dream nerelerde? :X

Bu arada Toygar işik mıydı neydi muzikleri iyi gibi...Dumstep filan katmiş olaya :X

birileri rekor bekliyodu nerde bu rekor trafiğemi takıldı acaba :D

forumdash sen diziyi anlamamışsın yahuu :)) sen anlamadıysan çogu kişi hele ev kadınları hiç anlammıştır..

ilk giriş sahnesi revenge gibi ilerki bir bölümden alınmaydı. dizi kapagı girince dizi revenge gibi baştan başladı
Onu bende biliyorum :F:F Ben yuzuk soruyorum sen flashforwad sahnelerini söyluyorsun :F:F Nezaret sahneleri normal seyir işte...