1 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 5 35.7%
  • 2012 - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 6 42.9%
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar - Yılbaşı Özel Tekrar (Star)

Oy: 2 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Neşeli Hayat - T.S. (ATV)

• Babam İçin (Fox)

• Süper Kulüp (Fox)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

Oy: 1 7.1%
  • Ata Demirer Show (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
o ses türkiye baya bi düşmüş üstelik umutsuz ev kadınları adlı dizi yokken enteresan.stardaki film çok iyi gitmiş farklı desenler iyi gitmiş kim milyoner olmak ister iyi gitmiş

Acaba Fatmagül' ün Sucu Ne ? bu sezon bitecek mi, cünkü senaryo bir baya yavaslamaya basladi ve hep ayni konular isleniyor. 'Fatmagül ve Kerim öpüstü mü, öpüsmedi mi ?' diye. Gecen sezon bitirmelidiler bence, yada Yaprak Dökümü gibi aralik'da muhtesem bir finalle veda edebilirdi. Öyle Bir Gecer Zaman Ki'nin bu sezon bitecegini tahmin ediyorum. Muhtesem Yüzyil daha 2-3 sezon devam eder. Hayat Devam Ediyor atv'nin karariyla daha 1 sezon devam eder, cünkü dogru düzgün tutturduklari baska bir yapim yok simdilik. Umutsuz Ev Kadinlari bir aksaklik olmassa 1 sezon daha devam. Acun bence Yok Böyle Dans'i yayindan kaldirmali veya bu son sezonu olmali ve yeni bir uyarlama projesi koymali. O Ses ve Yetenek Sizsiniz Türkiye zaten devam eder. Adini Feriha Koydum bu sezon kesinlikle biter. Kurtlar Vadisi Pusu'da hersey olabilir, cünkü gecen sezonda biter demislerdi ama kanal bile degistirdi.

fatmagül bencede bitsin saçma sapan konuyla diziyi ilerletmeye çalışıyolar.ama bitmesede olur hatta bitmesin seneye vadi show a geçsinde fatmagüle fark atsın :D vadi de herşey olabilir senaristler anlatçaklarımız bittiğinde diziyi bitiririz diyolar inşallah çok daha uzun sürer.

Dün Pt zamanı hiçbir şey izlemedim. Lakin Star Tv'nin "Düşler Sineması Kuşağı"nı devamlı seyredeceğim. Zira Yukarı Bak filmine bayıldım. Haftaya da "Wall-E"yi yayınlayacaklar. Kısacası Yeni Star'ı gözüm tuttu. :)

o ses türkiyeyi izledim... gzel bi bölümdü ama canlı yayın olmasıdan dolayı bazı aksaklıklar oldu... tıpkı yok böyle danst olduğu gbi.. oda 2. ve 3. bölümde toparlamıştı...
2012 filmini bn internetten izlemiştim.. sıkıcı heyecanlı ve konusu çok sacma bi film... ama izlemeyenlerinde pişman olabileceği tür filmlerden :D
umutsuz ev kadınları tekrar bölmüyle ekrana geldi.... hafta içi yetmiyo bide pazar gnü tekrar olması baya sıktı... zaten son 3-4 bölüm baya sıkıcı gidior nedense... acaba ynetmeni değişeceğinden mi yayınlanmadı dün?

[TABLE="class: tv_rating"]
[TR="class: odd"]
[TD]16.
[/TD]
[TD]BEZ BEBEK (TKR)
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: right"]4.09[/TD]
[TD="align: right"]12.84
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
YOK ARTIK

Neşeli hayat , o ses türkiyeye baktım. İkisi de iyiydi. Neşeli hayatı ikinci izleyişim olmasına rağmen eğlendim..

2012 filmini izledim çok güzeldi.Bundan sonra her Pazar Stardayım :D

fatmagül bencede bitsin saçma sapan konuyla diziyi ilerletmeye çalışıyolar.ama bitmesede olur hatta bitmesin seneye vadi show a geçsinde fatmagüle fark atsın :D vadi de herşey olabilir senaristler anlatçaklarımız bittiğinde diziyi bitiririz diyolar inşallah çok daha uzun sürer.

fatmagul bencede bıtmelı artık

Dün Pt zamanı hiçbir şey izlemedim. Lakin Star Tv'nin "Düşler Sineması Kuşağı"nı devamlı seyredeceğim. Zira Yukarı Bak filmine bayıldım. Haftaya da "Wall-E"yi yayınlayacaklar. Kısacası Yeni Star'ı gözüm tuttu. :)

Wall-E de çok iyi bir filmdir, tavsiye ederim :)