1 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 5 35.7%
  • 2012 - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 6 42.9%
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar - Yılbaşı Özel Tekrar (Star)

Oy: 2 14.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Neşeli Hayat - T.S. (ATV)

• Babam İçin (Fox)

• Süper Kulüp (Fox)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

Oy: 1 7.1%
  • Ata Demirer Show (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yılın ilk gününün reyting sonuçları belli oldu.

Totalde O Ses Türkiye, A/B'de ise 2012 filmi zirvede yer aldı.

Bu hafta canlı yayınlara başlayan O Ses Türkiye'de reytinglerdeki düşüş dikkat çekti.

Yenilenen Star, yıllar sonra ekrana dönen Pazar Sineması Kuşağı'nın ilk filmi 2012 ile A/B'de zirveyi kapmayı başardı. Film çok iyi oranlar alırken 2012'nin ilk gününde bu filmi yayınlayan Star çok akıllı bir işe imza attı.

Star'ın bir diğer yeni kuşağı Düşler Sineması Kuşağı'nda ekrana gelen Yukarı Bak (Up) filmi de aldığı yüksek oranlarla Star'ı sevindirdi. Film, günü A/B'de 10. tamamladı.

Kanal D'nin gündüz kuşağında yayınlanan Akasya Durağı ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın tekrar bölümleri yine çok izlendi.

Fox'ta yılbaşı gecesi de yayınlanan Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası filmi özellikle totalde yine iyi gitti. Bez Bebek'in tekrarı da yüksek izlenme oranları aldı.

ATV'de yayınlanan Neşeli Hayat filmi bekleneni veremeyip geride kaldı.

TRT 1'in dizisi Avrupa Avrupa sadece 3 share alabildi.

Tekrar yenilenen Star'a dönecek olursak; PT2'de yayınlanan ÇGHB - Yılbaşı Özel tekrarı yine yüksek izlenme oranları aldı. Gündüz kuşağında yayına başlayan yabancı dizi Merlin, 6-7 share alarak fena gitmedi. Yeni Yılda Yeni Star isimli tanıtım programı A/B'de 14 share alarak iyi iş çıkardı. Gündüz yayınlanan Yedi Kocalı Hürmüz filmi de kötü gitmedi. Görünen o ki yeni Star ilgi çekmeyi başarmış. Yıllardır 4 büyük kanal arasında en geride kalan Star, sonunda buna bir son verecek gibi gözüküyor. Şimdi asıl merak edilen hafta içi gündüz kuşağının durumu. O da yarın ayrıntılı incelemelerle yarın reytingin adresinde FavoriForumum.Net'de olacak...

Son düzenleme:
ACUN İYİ DARBE OLACAK PAZAR GÜNLERİ ÇOK SEVİNDİM :d

Son düzenleme:
Umutsuz ev kadınların yeni bölümü yoktu buna rağmen acunu dağılmış. stardakı cghb keşke yılbaşı değilde pazar günü yayınlansaymiş tekrarı azkalsın yeni bölümü gececekmıs :))))

Behsatç bu pazar reytingleri artmasa bisi bilmiom sinama kusagi oranlarini artiracaktir

Behsatç bu pazar reytingleri artmasa bisi bilmiom sinama kusagi oranlarini artiracaktir

Bu Pazar alınan reytinglere kanmamak lazım. Her filmin reytingi ayrıdır. Haftaya Yalanlar Üstüne yayınlanacak ve 2012 kadar reyting alması imkansız gibi bir şey. Ama yine de her türlü Tek Başımıza'dan iyi reyting alacaktır. O nedenle Behzat Ç'nin oranlarının yükselmesi yüksek ihtimal...

Bu Pazar alınan reytinglere kanmamak lazım. Her filmin reytingi ayrıdır. Haftaya Yalanlar Üstüne yayınlanacak ve 2012 kadar reyting alması imkansız gibi bir şey. Ama yine de her türlü Tek Başımıza'dan iyi reyting alacaktır. O nedenle Behzat Ç'nin oranlarının yükselmesi yüksek ihtimal...

o film ilk 5 e girecek adminim :) ab de ilk 3 eminim :)

Ben O Ses Türkiye'nin Umutsuz Ev Kadinlari'nin yoklugunda özellikle AB'de tavan yapacagini düsünmüsdüm. Ama 2012 filmi uzun süresi ile AB'de zirvede yer almayi basarmis. Yine de O Ses de iyi oranlar almayi basarmis.

Atv Ana Haber Bülteni belki haftalar veya aylar sonra zirveye tirmanmaya baslamis.
Kim Milyoner Olmak Ister yine ilk 10'da yer almis.

Dizi tekrarlarinin yeni yilin ilk gününde öne cikmasi ise dikkat cekmis. Akasya Duragi, Bez Bebek, Umutsuz Ev Kadinlari ve Cocuklar Duymasin adeta gündüz ve ögle kusaginda ucmus. Cok Güzel Hareketler Bunlar'in tekrarlari da yine iyi is cikartmis. Yilbasi Özel bölümü bile gecen aksam yayinlanan tekrari kadar izlenmemis.

Günün kazananlari : O Ses Türkiye, 2012, Kim Milyoner Olmak Ister ve dizi/program tekrarlari

Günü kaybedenleri : Yeni yilin ilk gününde dizilerin yeni bölümü veya canli programlarin o kadar fazla yayinlanmamasi dolayisiyla özel bir kaybeden olmamis.

Moderatörün son düzenlenenleri:
O Ses Türkiye 10 reytingi rahat aşar diyordum ama olmadı, Umutsuz Ev kadınları dibi görür diyordum ama olmadı, 2012 ortalarda gezer diyordum ama olmadı, ne menem bir gün bugün yav, hiç tutturamadım.

Yalnız Kanal D ile Star arasında ÇGHB savaşı başladı gibi, ÇGHB yeni bölümlere devam ederse ( ki edecek gibi ) tekrar ile yeni bölüm arasında kıyasıya mücadele yaşanacak, tekrarlar yeni bölümü geçebilir mi göreceğiz.

beni ilk 10 baglar umutsuz ev kadinlari tekrari iyi gitmis

[TABLE="class: cms_table, width: 621"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]2012
[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]8,75[/TD]
[TD]20,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]O SES TÜRKİYE - CANLI[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]8,48[/TD]
[TD]20,98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]O SES TÜRKİYE - BASLIYOR
[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]7,9[/TD]
[TD]19,52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]6,38[/TD]
[TD]17,51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]KİM MİLYONER OLMAK İSTER?
[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]6,25
[/TD]
[TD]15,15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,7[/TD]
[TD]22,36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]KORCAN KARAR İLE ANA HABER[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]5,67[/TD]
[TD]16,01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR - OZEL (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]5,57[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]HABER GÜNDEM[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]5,48[/TD]
[TD]15,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]YUKARI BAK[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,12[/TD]
[TD]16,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Simdi Dikkat edilcek nokta ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR ALDIGI SHARE 22:36 2012 FİLM BİLE FAZLA SHARE ALMIS bence startv CHGB ESKİ BÖLÜMLERİNİ HAFTA SONU VERMELİ 22:30 BİLE VERSE SONUÇ ORTADA ÇOK İYİ ORANLAR ALİYOR 2 OSKARLİ YUKARİ BAK FİLMİ DE 16:38 SHAREYLE ÇOK BÜYÜK BİR BASARİ YAKALAMIS ATV 10 PROGRAM İÇİNDE 3 PROGRAM SOKMUŞ KANAL D 2 PROGRAM UMUTSUZ EV KADİNLARİ YENİ BÖLÜMÜNÜN OLMAMASİ BAGLAYABİLİRİZ KİM MİLYONER İSTER 15:15 SHARE kanalını mutlu ediyor star sinama kusagi pazari değistircek gibi bir diger dikkat cekici nokta totalde çok güzel hareketler bunlar aldigi tekrar orani kanald kinin

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]2012
[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]8,75[/TD]
[TD]20,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]8,48[/TD]
[TD]20,98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]O SES TÜRKİYE - BASLIYOR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]7,9[/TD]
[TD]19,52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]6,38[/TD]
[TD]17,51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]6,25[/TD]
[TD]15,15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,7[/TD]
[TD]22,36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]5,67[/TD]
[TD]16,01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]5,57[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]HABER GÜNDEM[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]5,48[/TD]
[TD]15,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]YUKARI BAK[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,12[/TD]
[TD]16,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Simdi Dikkat edilcek nokta ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR ALDIGI SHARE 22:36 2012 FİLM BİLE FAZLA SHARE ALMIS bence startv CHGB ESKİ BÖLÜMLERİNİ HAFTA SONU VERMELİ 22:30 BİLE VERSE SONUÇ ORTADA ÇOK İYİ ORANLAR ALİYOR 2 OSKARLİ YUKARİ BAK FİLMİ DE 16:38 SHAREYLE ÇOK BÜYÜK BİR BASARİ YAKALAMIS ATV 10 PROGRAM İÇİNDE 3 PROGRAM SOKMUŞ KANAL D 2 PROGRAM UMUTSUZ EV KADİNLARİ YENİ BÖLÜMÜNÜN OLMAMASİ BAGLAYABİLİRİZ KİM MİLYONER İSTER 15:15 SHARE kanalını mutlu ediyor star sinama kusagi pazari değistircek gibi bir diger dikkat cekici nokta totalde çok güzel hareketler bunlar aldigi tekrar orani kanald kinin

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın özel bölümü, 2012 filminin yerine yayınlansaydı o kadar share alamazdı. Çok Güzel Hareketler Bunlar yayınlanırken karşısında çok fazla rakibi yoktu :)

[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]2012
[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]8,75[/TD]
[TD]20,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]8,48[/TD]
[TD]20,98[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]O SES TÜRKİYE - BASLIYOR[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]7,9[/TD]
[TD]19,52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]6,38[/TD]
[TD]17,51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]6,25[/TD]
[TD]15,15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,7[/TD]
[TD]22,36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]5,67[/TD]
[TD]16,01[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]5,57[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]HABER GÜNDEM[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]5,48[/TD]
[TD]15,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]YUKARI BAK[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]5,12[/TD]
[TD]16,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Star'ın ÇGHB'nin tekrarlarını vermesi için önce yeni bölümlerinin devam etmesi lazım, eski bölümleri kanal D'de, ben ÇGHB devam eder diyorum ama net bilgi yok.

O Ses Türkiye'nin düsüsünü normal görüyorum, sosyal medyada birçok kisi ilk canli yayini begenmediklerini ifade ettiler. Çok aksilikler çikti.. Ve Murat Boz yarismacisini elediginde yarismaci bu sözlerde bulundu: "Ben yillardir bu is içindeyim, Murat Boz beni çok çok çok sasirtti bu karariyla".. Sonra Acun Ilicali durumu topladi ve bunu dedi: "Bizde senin bu sözlerine çok sasirdik"

O Ses Türkiye 10 reytingi rahat aşar diyordum ama olmadı, Umutsuz Ev kadınları dibi görür diyordum ama olmadı, 2012 ortalarda gezer diyordum ama olmadı, ne menem bir gün bugün yav, hiç tutturamadım.

Yalnız Kanal D ile Star arasında ÇGHB savaşı başladı gibi, ÇGHB yeni bölümlere devam ederse ( ki edecek gibi ) tekrar ile yeni bölüm arasında kıyasıya mücadele yaşanacak, tekrarlar yeni bölümü geçebilir mi göreceğiz.

Agb olsaydı tutardı. agb de yüksek giseli filmler nedense dökülüyordu. sbt te filmlerin tekrarı bile çok iyi reyting alıyor. bundan dolayı acun düştü.

Acaba Fatmagül' ün Sucu Ne ? bu sezon bitecek mi, cünkü senaryo bir baya yavaslamaya basladi ve hep ayni konular isleniyor. 'Fatmagül ve Kerim öpüstü mü, öpüsmedi mi ?' diye. Gecen sezon bitirmelidiler bence, yada Yaprak Dökümü gibi aralik'da muhtesem bir finalle veda edebilirdi. Öyle Bir Gecer Zaman Ki'nin bu sezon bitecegini tahmin ediyorum. Muhtesem Yüzyil daha 2-3 sezon devam eder. Hayat Devam Ediyor atv'nin karariyla daha 1 sezon devam eder, cünkü dogru düzgün tutturduklari baska bir yapim yok simdilik. Umutsuz Ev Kadinlari bir aksaklik olmassa 1 sezon daha devam. Acun bence Yok Böyle Dans'i yayindan kaldirmali veya bu son sezonu olmali ve yeni bir uyarlama projesi koymali. O Ses ve Yetenek Sizsiniz Türkiye zaten devam eder. Adini Feriha Koydum bu sezon kesinlikle biter. Kurtlar Vadisi Pusu'da hersey olabilir, cünkü gecen sezonda biter demislerdi ama kanal bile degistirdi.

Acaba Fatmagül' ün Sucu Ne ? bu sezon bitecek mi, cünkü senaryo bir baya yavaslamaya basladi ve hep ayni konular isleniyor. 'Fatmagül ve Kerim öpüstü mü, öpüsmedi mi ?' diye. Gecen sezon bitirmelidiler bence, yada Yaprak Dökümü gibi aralik'da muhtesem bir finalle veda edebilirdi. Öyle Bir Gecer Zaman Ki'nin bu sezon bitecegini tahmin ediyorum. Muhtesem Yüzyil daha 2-3 sezon devam eder. Hayat Devam Ediyor atv'nin karariyla daha 1 sezon devam eder, cünkü dogru düzgün tutturduklari baska bir yapim yok simdilik. Umutsuz Ev Kadinlari bir aksaklik olmassa 1 sezon daha devam. Acun bence Yok Böyle Dans'i yayindan kaldirmali veya bu son sezonu olmali ve yeni bir uyarlama projesi koymali. O Ses ve Yetenek Sizsiniz Türkiye zaten devam eder. Adini Feriha Koydum bu sezon kesinlikle biter. Kurtlar Vadisi Pusu'da hersey olabilir, cünkü gecen sezonda biter demislerdi ama kanal bile degistirdi.

Fatmagül'ün Suçu Ne 14 Haziran'da final yapacaktir.