1 Nisan 2016 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Finali izlerim ben de. :Z
Bir zahmet 8-9 alsın yani, 2-3 sezon ful 8-9 aldı hatta eskiden 10'un altına inmiyordu. :D Ama eski izleyiciyi finale çeker mi bilemiyorum. :D
Karagül akıllı dizidir tüm dizilerden sonra final yapar :F

Kehribar reytingleri şu anda yeterli değil ama haftaya 5 reytinge yükseleceğini düşünüyorum.

Kehribar total ve abc1'de 5 reytinge dayanmış sevindim dizi istikrarlı bir şekilde yükseliyor. :D

Abc1'de Karagül'ü geçmişiz bu arada. :A

Kehribar total ve abc1'de 5 reytinge dayanmış sevindim dizi istikrarlı bir şekilde yükseliyor. :D

Abc1'de Karagül'ü geçmişiz bu arada. :A
Yeni başlayan bir dizinin 117 bölümlük diziyi geçmesine bak puancık farkıyla işte biz buna Karagül etkisi diyoruz gölgemizle yarışıyorlar :A

Edicek 15 temmuzda sezon finali yapıcak
İyi çok sevindim bu habere,yalnız yeni sezonda senaryonun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dizideki aksiyon çok azaldı, operasyonlar/çatışmalar çok basitleşti. Cuma günkü bölümde çok saçmalıklar vardı mesela selinin inip çok kolay şekilde tırcıyı yakalaması hemen arkasından ekibin çatışma sahnesinin max 15 sn sürmesi gibi. Aşk dram komedi aksiyon hepsi dengeliydi önceki sezonlarda şimdi böyle bir denge de yok. Sahneler arasında kopukluklar bulunmakta ekip otosu sahnesi olmadan direk olay yerinde oluyorlar. Masraftan kaçıyorlar kısaca. Hastane sahneleri çabuk geçiliyor, reşat hoca yok,zülfikar yok, reşat hocanın doktoru oluyordu sonra onlar da yok dizide bu sezon. En önemlisi de ekibin amiri yok ve bir bayan komiser eksiği bulunmakta. Bu eksiklikler giderildiği zaman ve 8.sezondaki cevher ve soydan gibi kişiler bulunduğu zaman eski reytinglerine çok rahat ulaşır. Yeter ki yeni sezonda bu eksiklikler kapatılsın dizi eski formatına geri dönsün.

İyi çok sevindim bu habere,yalnız yeni sezonda senaryonun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Dizideki aksiyon çok azaldı, operasyonlar/çatışmalar çok basitleşti. Cuma günkü bölümde çok saçmalıklar vardı mesela selinin inip çok kolay şekilde tırcıyı yakalaması hemen arkasından ekibin çatışma sahnesinin max 15 sn sürmesi gibi. Aşk dram komedi aksiyon hepsi dengeliydi önceki sezonlarda şimdi böyle bir denge de yok. Sahneler arasında kopukluklar bulunmakta ekip otosu sahnesi olmadan direk olay yerinde oluyorlar. Masraftan kaçıyorlar kısaca. Hastane sahneleri çabuk geçiliyor, reşat hoca yok,zülfikar yok, reşat hocanın doktoru oluyordu sonra onlar da yok dizide bu sezon. En önemlisi de ekibin amiri yok ve bir bayan komiser eksiği bulunmakta. Bu eksiklikler giderildiği zaman ve 8.sezondaki cevher ve soydan gibi kişiler bulunduğu zaman eski reytinglerine çok rahat ulaşır. Yeter ki yeni sezonda bu eksiklikler kapatılsın dizi eski formatına geri dönsün.
Kanal d nin borcundan kaynaklanıyor

Bu arada Ozan Yurdakul ekibin amiriyle ilgili açıklama yaptı Instagramdan ben konu açamıyorum herhalde burada paylaşayım.

Ferit şahenkin borcunu aydın doğana yıktı sihirli annemden dolayı @cihanbey68
Anladım umarım gelecek sezon daha iyi olur.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    26.5 KB · Hit: 382