1 Mayıs 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
my şu an 10 civarı alıyo karagül de 12 civarı bu reytingler düşük değil

tamam da konumuz bu değil karagül sezon başına göre şu an çok daha yüksek yani diziler yazın da yükselebiliyo
Bence dizilerin yükselip düşmesi sadece onların o anki grafiğini gösterir. Hiç bir yapımın reytingi garanti değil.

Gözümüzün önünde Güneşi Beklerken ile Küçük Gelin nasıl düştü gör bak. Güneşi Beklerken daha 1-2 ay öncesine kadar 8 reytingden aşağı düşmezdi, şimdi 4 reytingi zar zor alıyor. Defalarca karşılaştık bu örnekle.

Karagülün A/B reytingini hiç inandırıcı bulmuyorum. Bildiğim tek şey Avşar Film`in diğer dizileri gibi 1 seneye zıvanadan çıkacağı. :)

my şu an 10 civarı alıyo karagül de 12 civarı bu reytingler düşük değil
10 civarı alıyo derken 9 reyting ne zamandan beri 10 civarı olmuş :F:F
kadın erkek dizisi farkından bahsetmiştim ama dediğim gibi bu çözümlemeyi yapamazsın sen :D

İtiraflar Ozana yollandı. Cevap bekleniyor, benlik bir şey yok. :D

Bence dizilerin yükselip düşmesi sadece onların o anki grafiğini gösterir. Hiç bir yapımın reytingi garanti değil.

Gözümüzün önünde Güneşi Beklerken ile Küçük Gelin nasıl düştü gör bak. Güneşi Beklerken daha 1-2 ay öncesine kadar 8 reytingden aşağı düşmezdi, şimdi 4 reytingi zar zor alıyor. Defalarca karşılaştık bu örnekle.

Karagülün A/B reytingini hiç inandırıcı bulmuyorum. Bildiğim tek şey Avşar Film`in diğer dizileri gibi 1 seneye zıvanadan çıkacağı. :)
tamam :) ben bununla ilgili bişey söylemedim

Konu tekrar yoruma acik.

Seviyenizi bozmadan, birbirinize laf atmadan yorumlariniza devam edebilirsiniz...