1 Mayıs 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sonuçlar şaka gibi

Vadinin üstünden tır geçmiş o ne ya ab de 5 almış

Arkadaşım hoşgeldin hala başarılı meryem uzerliyi çıkarsalar varya ab de 10 u geçmesse neyim

Aramızda Kalsın çok düşmüş
ab si fena değil...
Kardeş payı total vasat ab işyi

Ya star tv şu güne kurt seyiti koysa varya ab de zirve garanti offff ya

Paşa Gönlüm'e şaşırdım ama düşeceği belliydi....

Aramızda Kalsın çok kötü bölümdü düşmesi normal..

Paşa Gönlüm beklediğim gibi düşmüş.

Kardeş Payı AB'de iyi gitmiş. 2 bölüm birikti izlemem lazım.

Güldür Güldür Show çok iyi..

kurtlar vadisinin absinde büyük bir düşüş var haftalardır hemde ama totelde 10 reytingte fena değil bence totelde başarısız görmüyorum vadiyi başarılı bence

abde ise ciddi şekilde arkadaşım
büyük bir başarıya imza atıyor daha önceki haftalardada vadiyi abde geçmişti arkadaşım
kanal d tolga beye ve küçük ağaya dua etsinler bu 2 yapımla ayakta kaldılar resmen

ayrıca paşa gönlüm daha 2.bölümden kaybolup gitmiş 4-5 reyting alan dizileri bile yayından kaldıran kanal d 2 reyting alan paşa gönlümü en fazla 2 hafta daha böyle reyting alırsa sabredebilir sonra saatini değiştirir ve yayından kaldırır 🙂🙂

1.kandildi ama tüm yapımlar düşmemiş ve tns resmi şirket işinize gelince oyun yapıyo işinize gelince doğru
2.işte bu da bahanenizi ortaya çıkarıyo sonuçta bu da vadi o da vadi 10a düştü mü evet 5e evet
3.neyi gördünüz ben bu sezondan bahsediyorum my ort. 9-10 arası ve okadarda alıyo oranlarını korudu
4.ben sen dedin demedim genelde diyorum nezaman düşse yok bölüm durgundu,yok maç vardı,yok ölüsü bu vadinin heyt be bahanelere bak

Vadi eridikçe eriyor diyeceğim ama dün kandildi biraz normal.
Arkadaşım Hoşgeldin düşsede zirvede.Tebrikler.
Aramızda Kalsın normal devam ediyor Kardeş payıda aynı şekilde.
Paşa Gönlüm çuvallamış.Allah'tan 2. bölüm reyting tahmin etme konusu yok.

Son düzenleme:
arkadaşım ne laf anlatıyorsunu dün kandildi bunu da anlayamayacak insanlar var bırakın konuşsunlar

hackiko yine ulusa sesleniyor la 11 yıllık dizi be
neymiş efendim my den kaç kişi ayrılmış saymakla bitmezmiş

biri şu arkadaşa vadiden ayrılan ana karakterleri saysın bu kadar bilgisizce konuşulmaz.
demekki senin dizin fosmuş kişilere bağlıymış bizde öyle bişey yok kim çıkarsa çıksın en sevilen karakterde çıksa hiçbir şey olmuyor olmaz olamaz olabilemez bilmem anlatabildim mi

vadinin abc1 i totalinden düşük çıkmış bence bu daha büyük şok reytingten

@HachiKo rica edicem 5 reytinglik dizilerle ile ekranın en büyük dizisi my yi aynı cümle içinde kullandıracak yorumlarda bulunma

Son düzenleme:
Vadi totalde 10, ab'de 5'e düşerek kötü gitmiş. Kandilden baya etkilenmiş. Ama ben bu sezon fazla yükseleceğini sanmıyorum.

Arkadaşım Hoşgeldin de düşmüş ab'de zirvede yer almayı bilmiş yine. Dünkü bölümü pek beğenmedim ama..

Aramızda Kalsın eski oranlarına uzak..

Kardeş Payı Arkadaşım Hoşgeldim'in baya gerisinde yine.

Paşa Gönlüm için öbür haftayı beklemek gerekiyor kandilden dolayı ama Boynu Bükükler kadar alması zor bence..

Zengin Kız Fakir Oğlan baya düşmüş. Rakiplerden baya etkileniyor insanlar boşluktan bakıyor sanırım diziye.

adamlar ne kandil biliyor ne bayram biliyor bunlara laf mı anlatayım şimdi
yav he he desek yeterli

sezon bitti zaten aga 5 bölüm falan kaldı seneye ezingo yapmaya devam merak etme
klasik şekilde yaza doğru düşüyoruz her sene böyle olur

Bu sene sanırım Vadi'nin en kötü sezonu oldu. Ab'de 5 reytinge kadar düşmüş. Senaryodan kaynaklanan sıkıntılar da var sanırım. Bir de kanal değiştirseniz daha iyi olur tabi..

Bu sene sanırım Vadi'nin en kötü sezonu oldu. Ab'de 5 reytinge kadar düşmüş. Senaryodan kaynaklanan sıkıntılar da var sanırım. Bir de kanal değiştirseniz daha iyi olur tabi..
yok be aga ne en kötü sezonu naptın sen
14-15 lerde dolaştık baya reytingler iyi sadece ab de sıkıntı var biraz kanaldan kaynaklı
bu kandilden kaynaklı bi reyting haftaya yükseliş kesin olacak
kanal büyük sıkıntı oldu bu sezon sık sık verilen araların yanına gündem özeller eklenince vadi şubattan geri düzenli oalrak gıdım gıdım düşüyor
her ara dönüşü zaten kesin düşüş oluyor sonraki hafta tam toparlandık derken tak gündem özel 2 hafta da öyle git sürekli bu şekilde oldu
diğer bir sorun ise yaşanan ayrılıklar

seneye show tv ye geçip bikaç hamleyle 20 reytinge kadar yolu var vadinin 3-5 reytingin önemi yok artık biz alacağımızı 11 yıldır fazlasıyla almış bir diziyiz

Kardeşim dun kandildi erkek dizisi deyince ilk akla Vadi gelir millete dun kandil diye camiye gidince Vadi düştü olaylara az tarafsız bakin yeter da

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Tnt'yi saymazsak en kötü sezonudur diye düşündüm işte.
Sonuçta totalde 10, ab'de 5 küsür reyting Vadi için kötü reytinglerdir. Seneye de ATV'de kalırsanız yükseliş zor olur gibi. Hem kanalın kötü stratejileri, hem de yandaşlığı yüzünden.

Vadi kandil nedeniyle baya düşüş yaşamış. Tamam son haftalarda düşüş vardı ama bu şekilde düşmesinin nedeni açık. Empati kurarak bu yorumu yaptım. Sonuçta kendi dizim de bu şekilde düşseydi kandil derdim.

@HachiKo Kusura bakma ama sen de Starın dizileri düşse bahane buluyorsun başka diziler düşünce tartışmaya giriyorsun. Keşke aynı yorumları Star dizileri için de yapsan.

akp liyim sonuna kadar ama atv den ayrılmamız şart vadinin showa geçmesi lazım show show show
eğer yuvaya dönersek eski hava geri gelir

akp liyim sonuna kadar ama atv den ayrılmamız şart vadinin showa geçmesi lazım show show show
eğer yuvaya dönersek eski hava geri gelir
Ben de akpliyim ama vadinin hükümetin sözcülüğünü yapması reytingini düşürüyor benim fikrime göre. Show'a geçerse bence de eski hava yakalanabilir.

Ben de akpliyim ama vadinin hükümetin sözcülüğünü yapması reytingini düşürüyor benim fikrime göre. Show'a geçerse bence de eski hava yakalanabilir.
yok aga alakası yok onla ne sözcülüğü Allah aşkına 3-4 bölümlük bi siyasete girdiler hepsi o şimdi siyasetin s si bile yok
mesele teknik biraz seneye düzeltirler inşallah

Muhteşem kandil nedeniyle düşseydi eminim @takas da kandil nedeniyle düştüğünü umursamayacaktı. Belki de @HachiKo takas onun dizisine kötü yorumlar yaptığı için böyle yapıyor, belki takas da HachiKo onun dizisine kötü yorum yaptığı için Muhteşemi taşlıyor neyse ne. Bu konu böyle uzar gider kimse gerçekleri söylemedikçe. Takas sevmediği dizileri umursamıyor, HachiKo da genellikle Starda olmayab dizileri.

Örneğin Yalan Dünya kandil nedeniyle 2-4 reytinge düşseydi takas ve HachiKo ikisi de acil yayından kalkmalı derdi. Kimse kandil olduğunu belirtmezdi. Çünkü ikisinin de sevmediği dizi. Ama doğru yorum yapmazlarsa yarın bir gün aynı şey kendilerinin de başına gelir.

Aramızda Kalsın 3 reytinge düşmüş ama HachiKo A/B'si iyi diyor, yakında 2. Olacak diyor.

Ama konu Yalan Dünya olunca "isterde A/B'de 7 alsın, Totali 3" diyor. Bu mu objektiflik? Yalan Dünyanın suçu Starda olmaması mı?

İş Star dizilerine gelince yıl hesaplanıyor. Ama demiyor ki Yalan Dünya 83 bölümdür yayında, Aramızda Kalsın daha taze dizi. 50 bölümü göreceğinin garantisi yok...

vadinin reytingleri eleştirmeye kapalıdır 11 yılda alacağını almış gelip burda lagaluga yapıyor star fanı hacko