1 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 2 13.3%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 1 6.7%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 33.3%
  • Firar (Star)

• Büyük Risk (Star)

• Araf Zamanı (Fox)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 3 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Ben de TNS için aylarca bekleyeceğiz demiyorum, bir iki gün muhtemelen ama belki yarın bir site sürpriz yapar.

O site SBT'ye de alıştı, yarın yayınlayacak olsa bir haber geçerdi bence, belki ilerleyen günlerde.

Kanal D Evim Şahane-Akasya Durağı-Arka Sokaklar üçlemesiyle hafta içleri iyi reyting alıyor.

Salıları çok kavga olmuyor.
ÖBGZ genel sevilmeyen ilan edildi gibi bir şey maalesef.

O sevilmemek değil. Aslinda reytinglerdende gozukuyoki en fazla sevildiği.Obgzk suanda gecicek bı yayın olmadıgı için doğal olarak pek bı atışma olmuyo cunku kimse obgzk reytingleri yanından gecemiyo
)))

Arkadaslar hala tns nın sonuc acıklayacagını mı sanıyorsunuz. eger tns sonuc acıklarsa suc ıslemıs olur..

tns ıle yapılan anlasmada denetleme raporu pozıtıf olmadan sonuc acıklayamaz maddesı var. tnsyı denetleyen maramara unıvertesı raporu neGatıf ve ustune ustluk marmara unıv. bıze baskı yaptılar dıye ıstafa ettıler...

yanı yenı bır unıversıte bulunacak o pozıtıf rapor hazırlayacak en az bır ay daha acıklama yapamaz tns. zaten yapsada kımsede guvenmez. cunku deneklerı yanlıs sectıgı ıle ılgılı rapor var. malum agb de son zamanlarda 900 kısıyle olcum yapıyor ve denek secımı yanlıstı. agb de 1000 kısıyle olcecek ustelık ustelık tns deneklerı agb den daha kotu oldugunu marmara unıversetesı raporU var...

Vay be ne üniversiteymiş marmara. 😛 Her çamur atana inansaydık...Uçankuş'un peşinden gider olmuş herkes.

TİAK'ın web sitesinde medyada çıkan haberlere yönelik TNS'nin ve TİAK'ın kamuoyu açıklamaları yer almaktadır.

Son düzenleme:

Ortada bır duyuru yok. olsada farketmez. eger tiak denetım yapmadan olcumlere ızın verırse oda suc ıslemıs olur.. zaten tns ve tıak yonetıcısı bu yuzden gecen hafta gozaltına alındı.

en az bır ay gecmeden yenı denetcıler bulmadan ve pozıtıf rapor almadan tns ve tıak yerınden kımıldayamaz
)))))))))))))))

Aa sen varsın ya kıpırdadıkları an tutuklayıverirsin.
Emniyettekilerde bile sendeki bilgiler yok maşallah uçankuştan iyi yararlanmışsın.

Son düzenleme:
Aa sen varsın ya kıpırdadıkları an tutuklayıverirsin.
Emniyettekilerde bile sendeki bilgiler yok maşallah uçankuştan iyi yararlanmışsın.

Tutukla ıslerı bızım cocuklar yapıyor ben o ıslerle elımı deydırmem
))))))))))

ucankusuta yazdıklarımla ılgılı bısey okumadım. ayrıcana ucankusa bu forumda en cok sallayan benım. zahmet edıp yazdıklarımı okumadan salamasaydın
)))))))))

Ben okuyorum sen merak etme.
Artık nereden yararlandıysan iyi okuyup sindirmişsin.

Arka Sokaklar,Beni Affet ve Esra Erol okadar cok yakinlar ki ama Beni Affet yine gecer.

Ben okuyorum sen merak etme.
Artık nereden yararlandıysan iyi okuyup sindirmişsin.
sen iyimisin
))) nerden yaralanacagız çıkan haberleri okumadın mı tns ve tialk yetkilileri savcılıkta niye ifade verdi. marama ü. denetçileri tiakı ve tns yi neyle şuçluyor okumadın mı.. biraqz zahmet edip çıkan haberleri okusaydı böyle anlamsız mesajları bana yolamazdın
))))))))))))

tiak paylasmak zorunda nie resmi sirketsin ozaman

tiak paylasmak zorunda nie resmi sirketsin ozaman

asıl tiakın paylaşmaması lazım. çünkü sözleşmede resmi denetçilerin denekleri denetleyip olumlu rapor vermesi lazım. yoksa tns nin ölçümü kabul edilmeyecek diye madde var.. yani tns sözleşömeye uymuyor. sözleşmeyi yapan tiak sen kendi yaptıgın anlaşmaya uymazsan ne işe yararsın tiak.....

bence hakkıyla denetçilerden geçmiş reyting sistemi anca yeni sezona yetişir. kimse daha erken beklemesin. tns bsavucılıga çarılması gözlerini korkutmuştur
)))))))))))))