1 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 22.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 29.6%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 15 55.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.7%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
ahhahaha olum hastayım gulmekten bogazım kopacak yapmayın ya
bu kadar dalga gecmeyın olum

fatmagül izleyen arkadaşlar 5-6 bölüm izlemeyin diziyi hiçbir şey kaybetmessiniz bu kadar uyuz ilerleyen daha doğrusu hiç ilerlemeyen bir dizi ben az gördüm.

bu Mac cok önemli vadi yi kesinlikle etkileyecektir sende haklisin yani hersey olabilir.

Öyle olmasa bile ben 3D gözlükleriyle bakarim

aga senaristler eğer düşündüklerimi yaparlarsa maçı ezip geçeriz.

fatmagülü nasıl buldun yakup, muhteşemdi heyecan fırtınası vardı filmde hele finali nefes kesti..
kerimin fatmagülü kurtaranakadar izledim çok sıkıcıydı. birde yakışıklı jön neden dizilerde hep polisten önce çaırılan kızı bulur
)))) birde psikopatı evire çevire döver
))) bu arada mustafa ne ara psikopata bagladı ya
))) şu aşk dizilerinde biri psikopat olmazsa başımı kıracam
)))

fatmagülü nasıl buldun yakup, muhteşemdi heyecan fırtınası vardı filmde hele finali nefes kesti..

çok beğendim baya iyi çalışıp , iyi emek harcamışlar hepsini burdan tebrik ediyorum ( basta beren olmak üzere
) haftaya Perşembe yi nasıl bekliycem onu düşünüyorum
heycan citasini yükseltmişler ama kvp gibi heycanin cilkini çıkarmadılar ( tam güzel ) ee kanal d ekibi en iyisini o bilir zaten
)

ortaligi karistirmaya calisma istersek bizde Fatos ve kerime ile alay ederiz ama tartisma cikarmak istemiyoruz

ya bırak aga bunlarla muhattap bile olmaya değmez istediklerini desinler asıl dalga geçilcek şeyin kendi dizileri olduğunu bizden iyi biliyolar.

haftaya kurtların oldugundan eminmisin agalar
))) maç ardalı atletico ile beşiktaş.. bu ömaçın karşısında kolay kolay durulmaz. tüm türkiye kilitlnecektir

iyi taraflarınıda gör başka filmler olsa polisler mustafanın oyununu yutardı.. anlamazdı ama burda polis anında farketti durumu oysa böyle bir bölüm yakalamışlarki iki hafta fatmagül öldü diye herkesi ağlatırlar reytingide tavan yaparlardı ama bunlar diğer filmler gibi yapmadı mantıklı çözümler buldu dramı ölçüsünde kesti...
kerimin mustafaya balta fırlattığı sahne süperdi.. kerimin erdoğanla selimin ağzını burnunu dağıtışı süperdi..iyi taraflarıda gör bizim filmi çakma kahramanlarla karıştırma..

haftaya kurtların oldugundan eminmisin agalar
))) maç ardalı atletico ile beşiktaş.. bu ömaçın karşısında kolay kolay durulmaz. tüm türkiye kilitlnecektir

tmm kardeş haftaya herşeyi görürüz sen boşver vadiyi

heyecan dorukta diyosun

Sen Dizilerden bu kadar kusursuz bişeyler bekliyosan zaten basını çok kırarsın . Seni anlamış değilim gözün çok kusursuz yerlerde duruyo ama öyle beklediğin bı dizi olmaz hiç bı zaman çünkü TV senaryosu izleyeni o dizide tutmaya çalışır. Bu yüzdende çok detayı o kadar tutarlı yapmak cabası icine girmez o kısa metrajlilarin yada Sinema senaristlerinin isidir.

Arkadaslar lütfen bugün tartismayalim biz fgsn yi sevmiyoruz sizde kvp yi sevmiyorsunuz ama iki dizide cok izleniyor bunu Kabul edelim. Benim asil Merak ettigim suskunlar nasil baslayacak

bu Mac cok önemli vadi yi kesinlikle etkileyecektir sende haklisin yani hersey olabilir.

Öyle olmasa bile ben 3D gözlükleriyle bakarim

evet haklısın yasin
maç haftası 3d gözlük kullan bende pazartesi, cumartesi,pazar öyle yapıyorum yoksa keşanlı ve behzatı nasıl zirvede göreyim yarıyor işe

Arkadaslar lütfen bugün tartismayalim biz fgsn yi sevmiyoruz sizde kvp yi sevmiyorsunuz ama iki dizide cok izleniyor bunu Kabul edelim. Benim asil Merak ettigim suskunlar nasil baslayacak

suskunları takip etmedim tekrarına bakarım sonra.. ama güzel birkonusu vardı bence 6 gibi reyting alır..

heyecan dorukta diyosun

Tabi anlamaya çalışıyorum ben seni kvp o yapmacik heycanindan kendini gülmelere vuruyosun bide heralde kvp hayatım boyunca birakmicam diyede ant icmissindir sen o yüzden bu yolla yapilandiriyosun kendini...devam et..