gerçekten inanıyormusun maç günü vadinin zirvede olacağına...
bu Mac cok önemli vadi yi kesinlikle etkileyecektir sende haklisin yani hersey olabilir.
Öyle olmasa bile ben 3D gözlükleriyle bakarim
kerimin fatmagülü kurtaranakadar izledim çok sıkıcıydı. birde yakışıklı jön neden dizilerde hep polisten önce çaırılan kızı bulurfatmagülü nasıl buldun yakup, muhteşemdi heyecan fırtınası vardı filmde hele finali nefes kesti..
ahhahaha olum hastayım gulmekten bogazım kopacak yapmayın yabu kadar dalga gecmeyın olum
fatmagülü nasıl buldun yakup, muhteşemdi heyecan fırtınası vardı filmde hele finali nefes kesti..
aga senaristler eğer düşündüklerimi yaparlarsa maçı ezip geçeriz.
ortaligi karistirmaya calisma istersek bizde Fatos ve kerime ile alay ederiz ama tartisma cikarmak istemiyoruz
kerimin fatmagülü kurtaranakadar izledim çok sıkıcıydı. birde yakışıklı jön neden dizilerde hep polisten önce çaırılan kızı bulur)))) birde psikopatı evire çevire döver))) bu arada mustafa ne ara psikopata bagladı ya))) şu aşk dizilerinde biri psikopat olmazsa başımı kıracam)))
haftaya kurtların oldugundan eminmisin agalar))) maç ardalı atletico ile beşiktaş.. bu ömaçın karşısında kolay kolay durulmaz. tüm türkiye kilitlnecektir
heyecan dorukta diyosunçok beğendim baya iyi çalışıp , iyi emek harcamışlar hepsini burdan tebrik ediyorum ( basta beren olmak üzere) haftaya Perşembe yi nasıl bekliycem onu düşünüyorumheycan citasini yükseltmişler ama kvp gibi heycanin cilkini çıkarmadılar ( tam güzel ) ee kanal d ekibi en iyisini o bilir zaten)
heyecan dorukta diyosun
kerimin fatmagülü kurtaranakadar izledim çok sıkıcıydı. birde yakışıklı jön neden dizilerde hep polisten önce çaırılan kızı bulur)))) birde psikopatı evire çevire döver))) bu arada mustafa ne ara psikopata bagladı ya))) şu aşk dizilerinde biri psikopat olmazsa başımı kıracam)))
öyle diyorda sen niye kahkahaya boğuldun, bugün vadide heyecanlı sahne yokmuydu öyle kalakaldın, bir sahneyi anlatta bizimle paylaşta bizde neşe mizi bulalım
bu Mac cok önemli vadi yi kesinlikle etkileyecektir sende haklisin yani hersey olabilir.
Öyle olmasa bile ben 3D gözlükleriyle bakarim
Arkadaslar lütfen bugün tartismayalim biz fgsn yi sevmiyoruz sizde kvp yi sevmiyorsunuz ama iki dizide cok izleniyor bunu Kabul edelim. Benim asil Merak ettigim suskunlar nasil baslayacak
heyecan dorukta diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?