Şimdi Sevdim Seni Bir Kere’yi SG olarak mı kabul ediyoruz ? tam rezillikReytingler ilk mesaja eklendi.TNS Sevgili Geçmiş ile Sevdim Seni Bir Kere'yi karıştırmış.
@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Emre Ozansoy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane
Reytingler ilk mesaja eklendi.TNS Sevgili Geçmiş ile Sevdim Seni Bir Kere'yi karıştırmış.
@mrt-06 @serhatt @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Sherlock @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @kerem @ozgur2113 @HachiKo @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Emre Ozansoy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @ömer karataş @alperuz @pompy @Canol @emreemreu @hayret bi şey @Billy Kane
Izledim o sahneyi arkadaşım izletti yani. Başka kanalda olsa ceza yerdi.@xBUGRAx
TV8 den alıp tablodaki sütünları sildim ben de.Bu hali çok daha güzel bence. Ben TV8’in sitesinden alıp, gereksiz (paylaşamadığımız) kısımları konuyu düzenlerken, silip öyle paylaşmıştım. Kolay olmuştu baya aslında. Sen de öyle yapmışsın zaten. Sen nereden aldın?
Oyyy safım benim.Ben de Sevdim Seni Bir Kere yazısını üst sıralarda görünce günlük diziler eskisi gibi izleniyor diye düşündüm.
Olabilir aslında yanlış vermişlerdir.Güzel olmuş ilk 20 olması.Belki Star'dan kaynaklıdır.
Olabilir aslında yanlış vermişlerdir.
Zaten kanal küçülmeye gitti tecrübeli elemanları göndermişler belli ki.Battı balık yan gider diye salmıştır reji ekibi.
Unutma Beni, Deniz Yıldızı, Beni Affet’in yüksek aldığı zamanlar güzeldi.Oyyy safım benim.
Unutma Beni, Deniz Yıldızı, Beni Affet’in yüksek aldığı zamanlar güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?