1 Kasım 2016 Salı Reyting Sonuçları

o
oyhhh tamam tamam
)))

yok ablacım sağolasın

Patron ne diyorsa odur abla ne diyim

@xemrexxx e karşı beni koruyacaksınız demii

Bende sana gülüyorum sen sanırım edhoyu izlemiyosun bende vadiciyim aksiyonu
severim bir o kadar dram dizisi izleriz severiz tamam mı bilmede yorum yapma bu konuda

Çamur falan atılmadı dizi ilk başladığından beri hanım ağırlıklı oldu Hızırın hem eşi var
dizide hemde sevgilisi geçen sezon çok eleştirilmişti bu hele bir hızır sahnesi vardı ki
Raci Şaşmaz evet vadiye emek verdi ama yıllarca emek verdiği dizinin kopyasını yapıyor
Çakırı hızırı yaptı vadide oynayan Şahin ağa karakteri dizide oldu Raci Şaşmaz bu diziyede
emek veriyor ama yıllar yaptığı dizinin kopyasını yaparak emek veriyor

Son düzenleme:
o

oyhhh tamam tamam
)))
Sözcük yanlışı için kusura bakmayın Japonya
Hanımefendi ben edhoyu izliyorum , kvp dizisini 4 seneden bu yana bakmıyorum , edho kadın ağırlıklı dizi olabilir ama bakarsınız Türk izleyicisi Meryem karakterini çok seviyor , bizim baskılar sayesinde müjde hanım gitti , Raci bey işini bilerek yapan birisi bu sektöre çok katkısı oldu kardeşiyle kavgalı diye çoğu kvp sever Raci Bey'ı sürekli eleştirip duruyor , Necati Bey gidip Doğan grubuna verdi diziyi rreytingleri düştü dizi ara vermek zorunda kaldı, Raci Bey edhodan yeni uzun soluklu dizi yapacak .

hangi yüzle bu sayfaya girip bir kamyon mesaj yazdın hayret
rezil rüsva olmuşsunuz
anne sizi tefe koymuş bir daha kendinize gelmeniz imkansız
)
helal olsun cansuya helal olsun tıfıl kıza

kız aylık reytinglerde bile en son vadinin kadınla erkek izleyicisi birbirine yakındı her dizide olur kadın-erkek izleyici

ayrıca bu mesajı şikayet edelim 6 ay banlansın çikinellla
@Forumdash @destere

hogatha kendisiyle çelişiyor
peşinde koşturduğu tüm parlaklar yumuşakçalardan
süper portakalın yumurtası jensen den daha yumuşağı yoktur kainatta

destereyi kaale almıyorum ufak işlerle sağ kolum @Polat Şaşmaz ilgileniyor ona ilet abla

ne diyon la çaylak
senin muhatabın pompy dir 5 yılda favori üye olmayı bile becerememişsin senimi dikkate alacağız
git pompy ile sohbet et

Ben Raci Necati kavgalı diye eleştirmiyorum arkadaşım bak önce genelleme yapmadan
yorum yaz bu bir bende geçen sezondan beri Edho izlerim 13 yıldır aralıksız vadi izledim
izlecemde diğer arkadaşlarımın eleştirilerinin nedenini bu olabilir bilmiyorum ben edhonun
vadi benzeri olduğu için eleştiriyorum bu benzerliği görmeyen yok arkadaşım
doğan grubundan değil senaryo iyi olursa kanalın
bitmesinde katkısı olmaz senaristlikten anlamayan biri senaryo yazdırırsan olacağı budur
yoksa kanalla doğan grubu ile alakası yok

kız aylık reytinglerde bile en son vadinin kadınla erkek izleyicisi birbirine yakındı her dizide olur kadın-erkek izleyici

ayrıca bu mesajı şikayet edelim 6 ay banlansın çikinellla
@Forumdash @destere
Maç izlemediğimiz için yumuşaksak, maskülen bacımız maç izlediği için holigan oluyor, Çirkefliği de bu yuzden
sabah kahvelerini içerken boğulmuş beynine oksijen gitmeyince saçmalamişin kız @Çiğdem-

Hayır anlamadım maç edhoyu etkiliyor, ama anneyi etkilemiyor
Edho'ya 2 reyting ekleniyorsa Anne'nin tekrar reytingini de anne'ye ekleyelim
yine geçiyoruz, geçtik. Haftaya ne diyecek bakalım.

AYY vlla tüm sözlerim bitiyor öyle geliyorsunuz daha söyleyecek söz kalmadı bende oyüzden haftayı bekleyelim inş annenizin topuğuna sıkıcak bizim eşkiyamız haha

Totel 12 alsak tadindan yenmez
Geçen haftakı reytingleri unuttum şimdi ab kaçtı 15 e dayanırız belki bu hafta

EDHO fragmana bağlı yükselir yinede ama totalde 10 u görmesi için harika bi fragman lazım çünkü son sahnesi şok ediciydi @Çiğdem- @vadikızı
Bölüm aksiyondan yönünden çok iyiydi şu yeni düşmanların gelmesiyle bu sezon farklı bir imaja büründü dizi haftaya 10 reytinglere dayanırız tekrar

Son düzenleme:
İnşallah

Anne beklenildiği üzere oranlarını arttırmış ama 10+'yı görür diyordum, dizinin atmosferi çok farklı bu sezon başarılı gideceğini düşünüyorum.

sen ne ara favori üye oldun yav sende çaylaktın
kardeş biz rütbelere göre adam seçip muamele etmiyoruz adamlığına göre adam seçiyoruz

sen ne ara favori üye oldun yav sende çaylaktın
kardeş biz rütbelere göre adam seçip muamele etmiyoruz adamlığına göre adam seçiyoruz
favori üye seçerkende kıstas olarak adamlığı önkoşul olarak belirliyorlar zaten
)