1 Kasım 2016 Salı Reyting Sonuçları

o
Şu anda biz olan şeyleri konuşuyorum , sen içerde dizisini neden katıyorsun ki araya , içerde salı günü olsa bundan en çok etkilenen senin Jopan yapıştırıcı Anne dizisi olurdu , Kırgın Çiçekler için dediklerin çok saçma hiç olmazsa biz sizin gibi Uzakdoğu'dan sipariş vermedik diziyi , kendi hikâyemizden çıktı , Kırgın Çiçekler yayın hayatına girdikten sonra koruyucu aile faaliyetleri daha da arttı , Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlar da artış oldu git araştırma yap istersen , Kırgın Çiçekler bir dizinin sadece popüler oyuncular olmadan sevildigini gösterdi , Kırgın Çiçekler bittiği zaman oradaki oyuncuların arkasından çoğu yapımı koşturacak , yarın bir gün Gökçe , Hazar için ay yapım dizi bile yapacak.
oyhhh tamam tamam :))))

karısından korkan adama çakır deyip koskoca efsaneler efsanesi süleyman çakırın ismini ve şanını kirletip can dostu polat alemdarın kemiklerini sızlatmayın ayıptır ya :D
işte özetsiz gittiği halde dizi edho rahat geçmiş özetsiz hiçbir dizi özetli halinden yüksek alamaz hele ki böyle iddialı diziler. haftaya göre maç falan olmasın anne dizisi tüm gruplarda 12-13 banko alır diğerleri de arkadan bakar :D

@vadikızı başka bişey varmıydı :D

:Fyok ablacım sağolasın

Patron ne diyorsa odur abla ne diyim :D

@xemrexxx e karşı beni koruyacaksınız demii :F:F

Çok gülüyorum şu kvp fanlarına edho yok karı dizisi olmuş diye çamur atıyorlar , raci bey yıllarca sizin dizisine emek verdi , kvp taraftarı ne zaman dram dizisi izlemeye başladı , onu söyleyin edho göreceksin başarısını ortaya koymaya devam edecek.

Bende sana gülüyorum sen sanırım edhoyu izlemiyosun bende vadiciyim aksiyonu
severim bir o kadar dram dizisi izleriz severiz tamam mı bilmede yorum yapma bu konuda

Çamur falan atılmadı dizi ilk başladığından beri hanım ağırlıklı oldu Hızırın hem eşi var
dizide hemde sevgilisi geçen sezon çok eleştirilmişti bu hele bir hızır sahnesi vardı ki
Raci Şaşmaz evet vadiye emek verdi ama yıllarca emek verdiği dizinin kopyasını yapıyor
Çakırı hızırı yaptı vadide oynayan Şahin ağa karakteri dizide oldu Raci Şaşmaz bu diziyede
emek veriyor ama yıllar yaptığı dizinin kopyasını yaparak emek veriyor

Son düzenleme:
o

oyhhh tamam tamam :))))
Sözcük yanlışı için kusura bakmayın Japonya
:Fyok ablacım sağolasın

@xemrexxx e karşı beni koruyacaksınız demii :F:F

Bende sana gülüyorum sen sanırım edhoyu izlemiyosun bende vadiciyim aksiyonu
severim bir o kadar dram dizisi izleriz severiz tamam mı bilmede yorum yapma bu konuda

Çamur falan atılmadı dizi ilk başladığından beri hanım ağırlıklı oldu Hızırın hem eşi var
dizide hemde sevgilisi geçen sezon çok eleştirilmişti bu hele bir hızır sahnesi vardı ki
Raci Şaşmaz evet vadiye emek verdi ama yıllarca emek verdiği dizinin kopyasını yapıyor
Çakırı hızırı yaptı vadide oynayan Şahin ağa karakteri dizide oldu Raci Şaşmaz bu diziyede
emek veriyor ama yıllar yaptığı dizinin kopyasını yaparak emek veriyor
Hanımefendi ben edhoyu izliyorum , kvp dizisini 4 seneden bu yana bakmıyorum , edho kadın ağırlıklı dizi olabilir ama bakarsınız Türk izleyicisi Meryem karakterini çok seviyor , bizim baskılar sayesinde müjde hanım gitti , Raci bey işini bilerek yapan birisi bu sektöre çok katkısı oldu kardeşiyle kavgalı diye çoğu kvp sever Raci Bey'ı sürekli eleştirip duruyor , Necati Bey gidip Doğan grubuna verdi diziyi rreytingleri düştü dizi ara vermek zorunda kaldı, Raci Bey edhodan yeni uzun soluklu dizi yapacak .

Hanımefendi ben edhoyu izliyorum , kvp dizisine 4 seneden bu yana bakmıyorum , edho kadın ağırlıklı dizi olabilir ama bakarsınız Türk izleyicisi Meryem karakterini çok seviyor , bizim baskılar sayesinde müjde hanım gitti , Raci bey işini bilerek yapan birisi bu sektöre çok katkısı oldu kardeşiyle kavgalı diye çoğu kvp sever Raci Bey'ı sürekli eleştirip duruyor , Necati Bey gidip Doğan grubuna verdi diziyi rreytingleri düştü dizi ara vermek zorunda kaldı, Raci Bey edhodan yeni uzun soluklu dizi yapacak .

anne kadınlardan olusuyor bee birde @destere sen ve @Forumdash gibi yumusak erkeklerden hiç maç etkilemedi sizi alıcağınız reyting 9 du zaten eşkiyamda 9 reytingle zaten 1.olucaktı ama bence 10 reytingleri görücektik haftaya ayar vericez size bizim konumuz daha yeni baslıyor milletin istediği aksiyona düşmanlara yeni başlıyoruz sizin konu 10.bölümde tıkanır @batuhankaralar :A :A :A

hangi yüzle bu sayfaya girip bir kamyon mesaj yazdın hayret :) rezil rüsva olmuşsunuz:) anne sizi tefe koymuş bir daha kendinize gelmeniz imkansız :))
helal olsun cansuya helal olsun tıfıl kıza :)

kız aylık reytinglerde bile en son vadinin kadınla erkek izleyicisi birbirine yakındı her dizide olur kadın-erkek izleyici :F
ayrıca bu mesajı şikayet edelim 6 ay banlansın çikinellla:A @Forumdash @destere

hogatha kendisiyle çelişiyor :) peşinde koşturduğu tüm parlaklar yumuşakçalardan:) süper portakalın yumurtası jensen den daha yumuşağı yoktur kainatta :)

destereyi kaale almıyorum ufak işlerle sağ kolum @Polat Şaşmaz ilgileniyor ona ilet abla :D

ne diyon la çaylak :) senin muhatabın pompy dir 5 yılda favori üye olmayı bile becerememişsin senimi dikkate alacağız:) git pompy ile sohbet et :)

Hanımefendi ben edhoyu izliyorum , kvp dizisini 4 seneden bu yana bakmıyorum , edho kadın ağırlıklı dizi olabilir ama bakarsınız Türk izleyicisi Meryem karakterini çok seviyor , bizim baskılar sayesinde müjde hanım gitti , Raci bey işini bilerek yapan birisi bu sektöre çok katkısı oldu kardeşiyle kavgalı diye çoğu kvp sever Raci Bey'ı sürekli eleştirip duruyor , Necati Bey gidip Doğan grubuna verdi diziyi rreytingleri düştü dizi ara vermek zorunda kaldı, Raci Bey edhodan yeni uzun soluklu dizi yapacak .

Ben Raci Necati kavgalı diye eleştirmiyorum arkadaşım bak önce genelleme yapmadan
yorum yaz bu bir bende geçen sezondan beri Edho izlerim 13 yıldır aralıksız vadi izledim
izlecemde diğer arkadaşlarımın eleştirilerinin nedenini bu olabilir bilmiyorum ben edhonun
vadi benzeri olduğu için eleştiriyorum bu benzerliği görmeyen yok arkadaşım
doğan grubundan değil senaryo iyi olursa kanalın
bitmesinde katkısı olmaz senaristlikten anlamayan biri senaryo yazdırırsan olacağı budur
yoksa kanalla doğan grubu ile alakası yok

kız aylık reytinglerde bile en son vadinin kadınla erkek izleyicisi birbirine yakındı her dizide olur kadın-erkek izleyici :F
ayrıca bu mesajı şikayet edelim 6 ay banlansın çikinellla:A @Forumdash @destere
Maç izlemediğimiz için yumuşaksak, maskülen bacımız maç izlediği için holigan oluyor, Çirkefliği de bu yuzden:F sabah kahvelerini içerken boğulmuş beynine oksijen gitmeyince saçmalamişin kız @Çiğdem- :A

Hayır anlamadım maç edhoyu etkiliyor, ama anneyi etkilemiyor:F Edho'ya 2 reyting ekleniyorsa Anne'nin tekrar reytingini de anne'ye ekleyelim :F yine geçiyoruz, geçtik. Haftaya ne diyecek bakalım.

Maç izlemediğimiz için yumuşaksak, maskülen bacımız maç izlediği için holigan oluyor, Çirkefliği de bu yuzden:F sabah kahvelerini içerken boğulmuş beynine oksijen gitmeyince saçmalamişin kız @Çiğdem- :A

Hayır anlamadım maç edhoyu etkiliyor, ama anneyi etkilemiyor:F Edho'ya 2 reyting ekleniyorsa Anne'nin tekrar reytingini de anne'ye ekleyelim :F yine geçiyoruz, geçtik. Haftaya ne diyecek bakalım.
hangi yüzle bu sayfaya girip bir kamyon mesaj yazdın hayret :) rezil rüsva olmuşsunuz:) anne sizi tefe koymuş bir daha kendinize gelmeniz imkansız :))

hogatha kendisiyle çelişiyor :) peşinde koşturduğu tüm parlaklar yumuşakçalardan:) süper portakalın yumurtası jensen den daha yumuşağı yoktur kainatta :)

ne diyon la çaylak :) senin muhatabın pompy dir 5 yılda favori üye olmayı bile becerememişsin senimi dikkate alacağız:) git pompy ile sohbet et :)
AYY vlla tüm sözlerim bitiyor öyle geliyorsunuz daha söyleyecek söz kalmadı bende oyüzden haftayı bekleyelim inş annenizin topuğuna sıkıcak bizim eşkiyamız haha :F

Totel 12 alsak tadindan yenmez :A
Geçen haftakı reytingleri unuttum şimdi ab kaçtı 15 e dayanırız belki bu hafta :A

EDHO fragmana bağlı yükselir yinede ama totalde 10 u görmesi için harika bi fragman lazım çünkü son sahnesi şok ediciydi @Çiğdem- @vadikızı
Bölüm aksiyondan yönünden çok iyiydi şu yeni düşmanların gelmesiyle bu sezon farklı bir imaja büründü dizi haftaya 10 reytinglere dayanırız tekrar :F :F :F

Son düzenleme:
Geçen haftakı reytingleri unuttum şimdi ab kaçtı 15 e dayanırız belki bu hafta :A

Bölüm aksiyondan yönünden çok iyiydi şu yeni düşmanların gelmesiyle bu sezon farklı bir imaja büründü dizi haftaya 10 reytinglere dayanırız tekrar :F :F :F
İnşallah :D

Anne beklenildiği üzere oranlarını arttırmış ama 10+'yı görür diyordum, dizinin atmosferi çok farklı bu sezon başarılı gideceğini düşünüyorum.

sen ne ara favori üye oldun yav sende çaylaktın :D kardeş biz rütbelere göre adam seçip muamele etmiyoruz adamlığına göre adam seçiyoruz :D