1 Kasım 2016 Salı Reyting Sonuçları

çenendemi yoruldu kıyamam ben sana hem bugün değil ki hazırlık yapacaz
herhalde

tövbe estrfullah ben hiç onları tartıştırırmıyım yahu
ben edho yu izlemeye gidiyorum dönünce çiğdemin ilyasını eleştirir kavga çıkartırım merak etme sen
istediğin tartışmayı alırsın

Son dediğin şey yapımcıya bakıyor.

Rknin yapımcısı tanınmamıştı fox acımadı

tamam işte karı dizisi edho en yüksek oranını almış herkese hitap eden anne dizisi de en düşük oranını almış haftaya özetle birlikte anne dizisi 2 ye katlar karı dizisi edho u
Çok gülüyorum şu kvp fanlarına edho yok karı dizisi olmuş diye çamur atıyorlar , raci bey yıllarca sizin dizisine emek verdi , kvp taraftarı ne zaman dram dizisi izlemeye başladı , onu söyleyin edho göreceksin başarısını ortaya koymaya devam edecek.

Aga Anne özetsizdi Edho 45 dakika özet verdi, darbe çıkana kadar biraz Çakır sahneleri izle bari
karısından korkan adama çakır deyip koskoca efsaneler efsanesi süleyman çakırın ismini ve şanını kirletip can dostu polat alemdarın kemiklerini sızlatmayın ayıptır ya

işte özetsiz gittiği halde dizi edho rahat geçmiş özetsiz hiçbir dizi özetli halinden yüksek alamaz hele ki böyle iddialı diziler. haftaya göre maç falan olmasın anne dizisi tüm gruplarda 12-13 banko alır diğerleri de arkadan bakar

Patron ne diyorsa odur abla ne diyim
@vadikızı başka bişey varmıydı

Şu anda biz olan şeyleri konuşuyoruz , sen içerde dizisini neden katıyorsun ki araya , içerde salı günü olsa bundan en çok etkilenen senin Japon yapıştırıcı Anne dizisi olurdu , Kırgın Çiçekler için dediklerin çok saçma hiç olmazsa biz sizin gibi Uzakdoğu'dan sipariş vermedik diziyi , kendi hikâyemizden çıktı , Kırgın Çiçekler yayın hayatına girdikten sonra koruyucu aile faaliyetleri daha da arttı , Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlar da artış oldu git araştırma yap istersen , Kırgın Çiçekler bir dizinin sadece popüler oyuncular olmadan sevildigini gösterdi , Kırgın Çiçekler bittiği zaman oradaki oyuncuların arkasından çoğu yapımı koşturacak , yarın bir gün Gökçe , Hazar için ay yapım dizi bile yapacak.

Son düzenleme:
EDHO fragmana bağlı yükselir yinede ama totalde 10 u görmesi için harika bi fragman lazım çünkü son sahnesi şok ediciydi @Çiğdem- @vadikızı

kurtlar vadisi gibi türk tv tarihinin açık ara en muhteşem dizisini yazan adamlar raci şaşmaz ve bahadır özdener in yazdığı ve 54584 tane kadın karakterin olduğu sürekli metres muhabbetinin olduğu rezil bir senaryoyu izlememiz söz konusu değildir. vadi oyuncularını doldurunca adam olunmuyor zaten hepsini rezil etmişler. koskoca abdülhey pala gibi efsaneler burada ayakçı rezillik resmen. ben anne dizisi izlemiyorum ama manevi desteğim sonuna kadar bu diziyledir

Jopony