destereyi kaale almıyorum ufak işlerle sağ kolum @Polat Şaşmaz ilgileniyor ona ilet abla
😱 aboo yoruma bakk
destereyi kaale almıyorum ufak işlerle sağ kolum @Polat Şaşmaz ilgileniyor ona ilet abla
ne diyecek onun benim sözümün üzerinde diyecek birşeyi olamaz
ne diyecek onun benim sözümün üzerinde diyecek birşeyi olamaz
Aga Anne özetsizdi Edho 45 dakika özet verdi, darbe çıkana kadar biraz Çakır sahneleri izle bariAnne dizisinin özetsiz edho'a fark attığını görünce @batuhankaralar kardeşim (temsili değil))))))))))))))))))))))))))))))))
kız sen tartışma mı çıkrmak istiyorsun kaostan mı besleniyorsun senkurban ol sen benim vadici kardeşlerime @takas @Polat Şaşmaz @Doğu onlarını yenemezsiniz bir kere @Doğu çenesiyle yener sizi
Beni karıştırma abla kaos kotamı doldurdum bugünkurban ol sen benim vadici kardeşlerime @takas @Polat Şaşmaz @Doğu onlarını yenemezsiniz bir kere @Doğu çenesiyle yener sizi
Beni karıştırma abla kaos kotamı doldurdum bugün
kız sen tartışma mı çıkrmak istiyorsun kaostan mı besleniyorsun sen
ben edho yu izlemeye gidiyorum dönünce çiğdemin ilyasını eleştirir kavga çıkartırım merak etme sençenendemi yoruldu kıyamam ben sana hem bugün değil ki hazırlık yapacaz
herhalde
tövbe estrfullah ben hiç onları tartıştırırmıyım yahu
ben edho yu izlemeye gidiyorum dönünce çiğdemin ilyasını eleştirir kavga çıkartırım merak etme senistediğin tartışmayı alırsın
Son dediğin şey yapımcıya bakıyor.İçerde-Kırgın Çiçekler'in yarattığı gerginlik ortamını salı günleri de Anne-EDHO ikilisi sürdürecek belli oldu.
Anne kelimenin tam anlamıyla şov yapmış, zaten tekrarlardan da belliydi ilgi çektiği. İlk bölüm de güzel olunca yükselmesi normal. Eşkıya da maçtan biraz etkilenmiş ama öyle aman aman bir düşüş yok.
Anne 11 bölümlük uyarlama olabilir ama ne uyarlamalar gördük ki 15-16 bölümlük dizilerden 40-50 bölüm çıkardı. Bozma ihtimali var ama senaristler iyi bağlarsa tek başına da idare edebilir. Bu yüzden uyarlama diziye 'dayama' gibi yorumlar yapmak saçma. Eşkıya'nın da 40 küsür bölüme gelmiş bir dizi olarak 8-9 reyting alabilmesi takdire şayan. Gerçi bu tartışmalar işin tuzu biberi, ama saldıran arkadaşlara önerim iki dizinin de başarısını kabul etmeleri. Kaldı ki uzun süre sonra ilk defa böylesine bir rekabet görüyoruz, bu daha önemli.
Hayat Şarkısı Total'de biraz düşmüş ama maça rağmen diğer gruplarda yükselmeyi başarmış. Anne'nin kötü etkileyeceğini düşünüyordum ama görüldüğü gibi üç diziye de bir şekilde ekmek çıkıyor.
Gülümse Yeter Show'u zor günde iyi idare ediyor ama sezon ortasındaki durumuna göre bitebilir. Familya da yine çok kötü gitmiş ki FOX da saatini yine 22.15'e almış. Bitmesini istemiyorum ama Rüzgarın Kalbi'ni harcayan bir kanal olarak 2 reytinglik dizinin arkasında durması garip.
Patron ne diyorsa odur abla ne diyim
Çok gülüyorum şu kvp fanlarına edho yok karı dizisi olmuş diye çamur atıyorlar , raci bey yıllarca sizin dizisine emek verdi , kvp taraftarı ne zaman dram dizisi izlemeye başladı , onu söyleyin edho göreceksin başarısını ortaya koymaya devam edecek.tamam işte karı dizisi edho en yüksek oranını almış herkese hitap eden anne dizisi de en düşük oranını almış haftaya özetle birlikte anne dizisi 2 ye katlar karı dizisi edho u
karısından korkan adama çakır deyip koskoca efsaneler efsanesi süleyman çakırın ismini ve şanını kirletip can dostu polat alemdarın kemiklerini sızlatmayın ayıptır yaAga Anne özetsizdi Edho 45 dakika özet verdi, darbe çıkana kadar biraz Çakır sahneleri izle bari
@vadikızı başka bişey varmıydıPatron ne diyorsa odur abla ne diyim
Şu anda biz olan şeyleri konuşuyoruz , sen içerde dizisini neden katıyorsun ki araya , içerde salı günü olsa bundan en çok etkilenen senin Japon yapıştırıcı Anne dizisi olurdu , Kırgın Çiçekler için dediklerin çok saçma hiç olmazsa biz sizin gibi Uzakdoğu'dan sipariş vermedik diziyi , kendi hikâyemizden çıktı , Kırgın Çiçekler yayın hayatına girdikten sonra koruyucu aile faaliyetleri daha da arttı , Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlar da artış oldu git araştırma yap istersen , Kırgın Çiçekler bir dizinin sadece popüler oyuncular olmadan sevildigini gösterdi , Kırgın Çiçekler bittiği zaman oradaki oyuncuların arkasından çoğu yapımı koşturacak , yarın bir gün Gökçe , Hazar için ay yapım dizi bile yapacak.edho da da oyunculuk önemli aha bir önceki dizi vadi defne samyeli,cahit bilmem ne getirdi yayından kaldırıldıayrıca edho da 3 sezon sürmeyebilir bir düşün bakalım anne nin yanı sıra içerde de salı günü olsa edho şu an 8-9 alabilecekmiydi
ayrıca kırgınları çok abartma sosyal mosyal dizi değil basit acıtasyon yapıyorher bölüm ağlamakla,vurulma-kazayla mesaj verilmez
kurtlar vadisi gibi türk tv tarihinin açık ara en muhteşem dizisini yazan adamlar raci şaşmaz ve bahadır özdener in yazdığı ve 54584 tane kadın karakterin olduğu sürekli metres muhabbetinin olduğu rezil bir senaryoyu izlememiz söz konusu değildir. vadi oyuncularını doldurunca adam olunmuyor zaten hepsini rezil etmişler. koskoca abdülhey pala gibi efsaneler burada ayakçı rezillik resmen. ben anne dizisi izlemiyorum ama manevi desteğim sonuna kadar bu diziyledirÇok gülüyorum şu kvp fanlarına edho yok karı dizisi olmuş diye çamur atıyorlar , raci bey yıllarca sizin dizisine emek verdi , kvp taraftarı ne zaman dram dizisi izlemeye başladı , onu söyleyin edho göreceksin başarısını ortaya koymaya devam edecek.
Şu anda biz olan şeyleri konuşuyoruz , sen içerde dizisini neden katıyorsun ki araya , içerde salı günü olsa bundan en çok etkilenen senin japon yapıştırıcı Anne dizisi olurdu , Kırgın Çiçekler için dediklerin çok saçma hiç olmazsa biz sizin gibi Uzakdoğu'dan sipariş vermedik diziyi , kendi hikâyemizden çıktı , Kırgın Çiçekler yayın hayatına girdikten sonra koruyucu aile faaliyetleri daha da arttı , Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlar da artış oldu git araştırma yap istersen , Kırgın Çiçekler bir dizinin sadece popüler oyuncular olmadan sevildigini gösterdi , Kırgın Çiçekler bittiği zaman oradaki oyuncuların arkasından çoğu yapımı koşturacak , yarın bir gün Gökçe , Hazar için ay yapım dizi bile yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?