Tartışmaya gerek yok haftaya bombayı kucaklarına bırakacağızEn sevdiğim taraf bugün dersim yok , Çarşamba günü Anne taraftarıyla büyük tartışma yapacağım.
Ne için isyandalarO konu haftaya EDHO liderliğe dönünce açılacak
Bu arada Twitter'daki arabik fanlar isyanda, bu haksızlığı düzeltmek için evlerine reyting ölçüm cihazı taktırmak istiyorlar
Tabi yayınlanıyor hatta geçen sene Cannes'a bile çıktıkNe için isyandalaredho araplarda yayınlanıyor mu
Çok komiksin , sen hayaller dünyasında yaşamaya devam et , özet 8 reyting alacakmış , yeni bölüm 15 reyting alır herhalde , tespitler yanlış anne izleyen kesim neymiş maç izlemiş , kadın ağırlıklı seyircin var , edho tarafı maç izledi canım He şunuda unutma bir zamanlar paramparça ,Karadayı dizisine fark atıyordu ne oldu 2 .sezon Kırgın Çiçekler paramparçik etti , sizin ömrümüz ilk 12 bölüm japon abiler ne yapmışsa onu taklit etmek diziniz , edho gibi uzun olmayacak , bizim sendikaların çoğu bu diziye karşı yakında çok tepkiler gelecek.Haftaya Anne'nin özeti 8 yeni bölümü 12 falan alırsa gelin şamataya.Çiğdem ile Batuhan her halde evlenip diziye girerler kurtarmak için diziyi.
Çok komiksin , sen hayaller dünyasında yaşamaya devam et , özet 8 reyting alacakmış , yeni bölüm 15 reyting alır herhalde , tespitler yanlış anne izleyen kesim neymiş maç izlemiş , kadın ağırlıklı seyircin var , edho tarafı maç izledi canım He şunuda unutma bir zamanlar paramparça ,Karadayı dizisine fark atıyordu ne oldu 2 .sezon Kırgın Çiçekler paramparçik etti , sizin ömrümüz ilk 12 bölüm japon abiler ne yapmışsa onu taklit etmek diziniz , edho gibi uzun olmayacak , bizim sendikaların çoğu bu diziye karşı yakında çok tepkiler gelecek.
Bu anneciler tes
Çok komiksin , sen hayaller dünyasında yaşamaya devam et , özet 8 reyting alacakmış , yeni bölüm 15 reyting alır herhalde , tespitler yanlış anne izleyen kesim neymiş maç izlemiş , kadın ağırlıklı seyircin var , edho tarafı maç izledi canım He şunuda unutma bir zamanlar paramparça ,Karadayı dizisine fark atıyordu ne oldu 2 .sezon Kırgın Çiçekler paramparçik etti , sizin ömrümüz ilk 12 bölüm japon abiler ne yapmışsa onu taklit etmek diziniz , edho gibi uzun olmayacak , bizim sendikaların çoğu bu diziye karşı yakında çok tepkiler gelecek.
Tabi yayınlanıyor hatta geçen sene Cannes'a bile çıktık
trt,kanal d,atv dizileri 3 yıldır sadece gidiyor satılma oranı %10 bile değilGörucuye cıktıgını biliyoruz da hangi kanallarda yayınlanıyor?
helal olsun anne ye @Çiğdem- e nanik yapmış bu raci şaşmaz da berenlerden ne çekti be beren saat vadiyi ; beren gökyıldız edho yu bitiriyor
boşa bahane üretmeyin her dizi bozuyor ve düşüyor artık 140 dk lik dizi sürelerinde anne için de aynısı geçerli olur bunun olması sizi haklı çıkarmazzaten dizinin orjinal senaryosu 11 bölümmüş
trt,kanal d,atv dizileri 3 yıldır sadece gidiyor satılma oranı %10 bile değil
@sokak sanati @Forumdash @destere aaa dün akşam annenin geçeceğini anlamıştım zaten oyüzden eşkiya konusunda annecilere gerekli açıklamayı sonuclar gelmeden açıkladımTartışmaya gerek yok haftaya bombayı kucaklarına bırakacağız
sanki maç anne ye etki etmedi hoşt oradan sana çikinella@sokak sanati @Forumdash @destere aaa dün akşam annenin geçeceğini anlamıştım zaten oyüzden eşkiya konusunda annecilere gerekli açıklamayı sonuclar gelmeden açıkladım
ben bile dün akşam canlı izleyemedim Beşiktaşımızın maçını koymuşlar 3 gruptada 1 rer reyting kaybımız olmuş 9 reytinglerden 8 e düşmüşüz ama ben batuhana katılıyorum bence 2 reyting kaybımız oldu çünkü bu maç olmasaydı bu bölüm 10 reytingi kesin görücektik hem anneyi 1.olamaz dedik yine olamamışlarama bizi geçmenin sevincini yaşayın haftaya 9 da değil 10 lu reytingleri görelek sizlere gereken ayarı veririz bugünkü sonuca şaşırmadım dün akşam bahanemi sunmuştum zaten bu durumu ön görüp
@sokak sanati @Forumdash @destere aaa dün akşam annenin geçeceğini anlamıştım zaten oyüzden eşkiya konusunda annecilere gerekli açıklamayı sonuclar gelmeden açıkladım
ben bile dün akşam canlı izleyemedim Beşiktaşımızın maçını koymuşlar 3 gruptada 1 rer reyting kaybımız olmuş 9 reytinglerden 8 e düşmüşüz ama ben batuhana katılıyorum bence 2 reyting kaybımız oldu çünkü bu maç olmasaydı bu bölüm 10 reytingi kesin görücektik hem anneyi 1.olamaz dedik yine olamamışlarama bizi geçmenin sevincini yaşayın haftaya 9 da değil 10 lu reytingleri görelek sizlere gereken ayarı veririz bugünkü sonuca şaşırmadım dün akşam bahanemi sunmuştum zaten bu durumu ön görüp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?