1 Kasım 2016 Salı Reyting Sonuçları

En sevdiğim taraf bugün dersim yok , Çarşamba günü Anne taraftarıyla büyük tartışma yapacağım.

Ne için isyandalar:F edho araplarda yayınlanıyor mu:A
Tabi yayınlanıyor hatta geçen sene Cannes'a bile çıktık :F

esk%25C4%25B1ya-cannes-2016.jpg

Haftaya Anne'nin özeti 8 yeni bölümü 12 falan alırsa gelin şamataya.:F Çiğdem ile Batuhan her halde evlenip diziye girerler kurtarmak için diziyi.:A

Dün Anne'yi izledim. Çok başarılı bir dizi. Dünkü bölümü de iyiydi ama 1. bölüme değişmem tabi ki. Bazı sahnelerde sıkıldım gerçekten ama bazı sahnelerde de duygulandım. En çok duygulandığım sahne Zeynep ile annesinin son sahnesiydi. Hani şu karşılıksız sevgi sahnesi var ya işte o sahne. Dizi her grupta da 10 reyting'e yaklaşmış tebrik ederim. Ayrıca tekrarı da 4 reyting barajını geçmiş. Demek ki haftaya artış yaşanacak. Ayrıca bugün hem maç hem Eşkiya hem de kendi kitlesini bozmayan Hayat Şarkısı vardı rakibi. Yani en zor gün bence bugün. Dizinin yolu açık ve ÖBGZK' nin tahtına aday bir dizi.
@Çiğdem- arkadaşımız geçemez geçemez diyordu şu anda oklavasını almış reyting ölçümlerini yapan çalışanlara doğru yol aldığı haberleri kulağıma geldi. Büyü mü yapar artık ne yapar bilemem ama dizinin nazar boncuğu küçük kız var o olduğu sürece başarı kaçınılmaz.

Bu anneciler tes
Haftaya Anne'nin özeti 8 yeni bölümü 12 falan alırsa gelin şamataya.:F Çiğdem ile Batuhan her halde evlenip diziye girerler kurtarmak için diziyi.:A
Çok komiksin , sen hayaller dünyasında yaşamaya devam et , özet 8 reyting alacakmış , yeni bölüm 15 reyting alır herhalde , tespitler yanlış anne izleyen kesim neymiş maç izlemiş , kadın ağırlıklı seyircin var , edho tarafı maç izledi canım He şunuda unutma bir zamanlar paramparça ,Karadayı dizisine fark atıyordu ne oldu 2 .sezon Kırgın Çiçekler paramparçik etti , sizin ömrümüz ilk 12 bölüm japon abiler ne yapmışsa onu taklit etmek diziniz , edho gibi uzun olmayacak , bizim sendikaların çoğu bu diziye karşı yakında çok tepkiler gelecek.

Çok komiksin , sen hayaller dünyasında yaşamaya devam et , özet 8 reyting alacakmış , yeni bölüm 15 reyting alır herhalde , tespitler yanlış anne izleyen kesim neymiş maç izlemiş , kadın ağırlıklı seyircin var , edho tarafı maç izledi canım He şunuda unutma bir zamanlar paramparça ,Karadayı dizisine fark atıyordu ne oldu 2 .sezon Kırgın Çiçekler paramparçik etti , sizin ömrümüz ilk 12 bölüm japon abiler ne yapmışsa onu taklit etmek diziniz , edho gibi uzun olmayacak , bizim sendikaların çoğu bu diziye karşı yakında çok tepkiler gelecek.

Edho dan izleyici gitmemiş bunu görmek güzel maçtan gitmiş geldiklerinde dizi share olarak 49u görmüş anne ise 32sharede kalmış haftaya çocuk primli dizinin sonunu raci şaşmaz getirecektir :)
Ustura Yavuz dönüyorrr

Bu anneciler tes

Oyyy çıldırmayın hemen lazımsın bize daha her hafta dalga geçeceğiz böyle :A 2. bölümden bu kadar çıldırdıysaniz haftaya foruma bina atarsınız siz :F
Sen 12 hafta sonra sevinirsin şuan sahne bizde.:oley:
Ayrıca maçtan 1 reyting bile etkilenmemiş Eşkıya yani kandırmayın kendinizi.:)

Daha ilk haftasında EDHO'nun dibinde olan Anne, maça rağmen geçmiş. Maç olmasa çok rahat 12-13 alırdı. Bölüm sonları oldukça durağandı, haftaya geç kaldığımız çift reytinglere geçeceğiz.

TRT, 1 reytinglik dizinden çift haneli maça iyi sıçramış :A

Hülya'm Total'de gerilemiş AB'de 5.5'u geçmiş, onu zaten netten izliyordum sorun yok. Gülümse Yeter geriliyor, Familya zaten dipte...

helal olsun anne ye @Çiğdem- e nanik yapmış bu raci şaşmaz da berenlerden ne çekti be beren saat vadiyi ; beren gökyıldız edho yu bitiriyor:A
boşa bahane üretmeyin her dizi bozuyor ve düşüyor artık 140 dk lik dizi sürelerinde anne için de aynısı geçerli olur bunun olması sizi haklı çıkarmaz:D zaten dizinin orjinal senaryosu 11 bölümmüş:D

Görucuye cıktıgını biliyoruz da hangi kanallarda yayınlanıyor?
trt,kanal d,atv dizileri 3 yıldır sadece gidiyor satılma oranı %10 bile değil :F

Cansu Dereyi tebrik etmek lazım ince eleyip sık dokuyor Ezelden sonra yine kaliteli (yorumlara bakarak söyledim henüz izlemedim diziyi) ve reytingli bir işle karşımıza çıktı. :)

:FYaa ne desem şaşırdım Anne dizisine güvensemde ehdoyu geçemez
diye korkum vardı instagramda sonuçları görünce şaşırdım tebrik ederiz
gerçekten çok güzel bir bölümdü

@Çiğdem- çiğdoş ben sana dedim demi bak emin konuşma emin konuştuğun zaman
olmuyor diye:D bak yine benim dediğim oldu işte

helal olsun anne ye @Çiğdem- e nanik yapmış bu raci şaşmaz da berenlerden ne çekti be beren saat vadiyi ; beren gökyıldız edho yu bitiriyor:A
boşa bahane üretmeyin her dizi bozuyor ve düşüyor artık 140 dk lik dizi sürelerinde anne için de aynısı geçerli olur bunun olması sizi haklı çıkarmaz:D zaten dizinin orjinal senaryosu 11 bölümmüş:D

trt,kanal d,atv dizileri 3 yıldır sadece gidiyor satılma oranı %10 bile değil :F
Tartışmaya gerek yok haftaya bombayı kucaklarına bırakacağız :A
@sokak sanati @Forumdash @destere aaa dün akşam annenin geçeceğini anlamıştım zaten oyüzden eşkiya konusunda annecilere gerekli açıklamayı sonuclar gelmeden açıkladım :A :A :A

ben bile dün akşam canlı izleyemedim Beşiktaşımızın maçını koymuşlar 3 gruptada 1 rer reyting kaybımız olmuş 9 reytinglerden 8 e düşmüşüz ama ben batuhana katılıyorum bence 2 reyting kaybımız oldu çünkü bu maç olmasaydı bu bölüm 10 reytingi kesin görücektik hem anneyi 1.olamaz dedik yine olamamışlar :A ama bizi geçmenin sevincini yaşayın haftaya 9 da değil 10 lu reytingleri görelek sizlere gereken ayarı veririz bugünkü sonuca şaşırmadım dün akşam bahanemi sunmuştum zaten bu durumu ön görüp :A :A :A

@sokak sanati @Forumdash @destere aaa dün akşam annenin geçeceğini anlamıştım zaten oyüzden eşkiya konusunda annecilere gerekli açıklamayı sonuclar gelmeden açıkladım :A :A :A

ben bile dün akşam canlı izleyemedim Beşiktaşımızın maçını koymuşlar 3 gruptada 1 rer reyting kaybımız olmuş 9 reytinglerden 8 e düşmüşüz ama ben batuhana katılıyorum bence 2 reyting kaybımız oldu çünkü bu maç olmasaydı bu bölüm 10 reytingi kesin görücektik hem anneyi 1.olamaz dedik yine olamamışlar :A ama bizi geçmenin sevincini yaşayın haftaya 9 da değil 10 lu reytingleri görelek sizlere gereken ayarı veririz bugünkü sonuca şaşırmadım dün akşam bahanemi sunmuştum zaten bu durumu ön görüp :A :A :A
sanki maç anne ye etki etmedi hoşt oradan sana çikinella :F anne haftaya 10 u görmeli tüm gruplarda :D

Maç olmasaydı Anne dizi geçerdi canım bahanelerle gelme şimdi:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar