1 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

oha inanılmaz ötesi bi yerde bitti yuhh gelde 1 hafta bekle

vadinin kazandırdığını hiçbi dizi kazandıramaz inanılmaz reklam alıyo

Vadiher hafta böyle yapıyor.geçen hafta uçakta bölüm bitti bu hafta böyle.hadi bakalım.haftaya uçacaz maç varsa maçı da geçeriz.var mı hafta uefa veya şampiyonla ligi

ayar nerde göremedim gerçek kanıt nerde ab de 7.40 la zirvewde diğer oranlar nerde
ayrıca saçmlaayna rkadaş endgame mesaj yazınca özür diliyor ben yazınca dilemicek ne kadar çocuksunuz
yemek yemeye gittim ve geldim merak etmeyin kçamadım

bu arada 15 ve 16 reyting iddaaaları da çürüdü diğer iddaalarınız gibi

Veda 6 reytinge kadar yukselebilir

bu defa inanılmaz bi yerde bitti ya isteseler bütün ekibi öldüreiblirler müthiş müthiş

kim demiş 15-16
haftaya 15 e yaklaşır dedik

ben de ab ci değilim vadici arkadaşlar ab ci
ayrıca orada 3 e katlamış diyorsan matematik dersi al

- - - Ekleme - - -

kim demiş 15-16
haftaya 15 e yaklaşır dedik

mehmet 53 e bak mesajlarına kandil sahneleri 16 dedi west reklama bağlı 15 alır dedi

OFFF diyorum baska birsey demiyorum!! Bu sezonun BOMBASIYDI gercekten. Tüm Ekibe Helal Olsun, bölüm tamamiyle NEFES kesti. Gercekten büyük heycanla ve keyifle izledim. Her sahnesi ayri bir keyifdi. Söylenecek baska birsey de yok zaten! Sezonun en güzel bölümünü izledik

Son düzenleme:
ben de ab ci değilim vadici arkadaşlar ab ci
ayrıca orada 3 e katlamış diyorsan matematik dersi al

- - - Ekleme - - -

mehmet 53 e bak mesajlarına kandil sahneleri 16 dedi west reklama bağlı 15 alır dedi

reklam girdi.girmeseydi alırdık.hem haftaya bak sen reytinglere

- - - Ekleme - - -

Bu hafta bugün baya mesaj yazdıkya
32 sayfa oldu
helal olsun

1.Star reklama girdi kuzey Güney zirveye çıktı, An itibariyle ratingi AB'de 10.59, totalde

2.Total grubunda şu an zirve Pis Yedili'nin. Dizi 7.40 ratinge çıktı

3.Kuzey Güney Star'ın reklama çıkmasıyla AB grubunda yeniden 10 ratingi gördü ve geçti. Zirvede. Totaldeyse 7.90 ratingle kıl payı birinci

4.An itibariyle totalde son durum şudur 1.Kuzey Güney 7.76 rtg 2.Muhteşem (Reklamda)7.55 3. Pis Yedili 6.36 4. Saraya Fırat 6.20 rating

5.AB grubunda şu an 1. Kuzey Güney 10.26 rating 2. Beşiktaş-Ofspor 7.20 3. Muhteşem (Reklamda) 7.09 4. Sakarya Fırat 5.50 rating

6.Pis Yedili yeniden atağa kalktı. Şu an 7.20 ratingle ilk ikide. Pis Yedili Kuzey Güney'yle zirve için kapışıyor

7.An itibariyle totalde durum şudur 1. Kuzey Güney 7.77 rating 2. Muhtkeşem (reklamda) 6.90 rtng 3. Pis Yedili 6.40 rtg 3. Sakarya Fırat 6.23

8.AB'de şu an 1. Kuzey Güney 10.20 rtg 2. Muhteşem 8.78 rating 3.Beşiktaş maçı 7.28 4. Sakarya Fırat 3.48 rating

9.Ve Pis Yedili yeniden zirveye çıktı. An itibariyle bu gecenin kendi açısından en yüksek ratinginde. totalde 8.50 ratingle izleniyor

10.Ratinglerde son durum şudur Total grubunda 1. kuzey Güney 8.82 rating 2. Muhteşem Yüzyıl (reklamda)7.71 rating 3. Uçurum 2.96

vadi 1 kez geçildi reklamdayken ab de my 10 kez geçilmiş kendi gününde geçilmeyen anlıklarda my vay beeeeeeeeeeeeee

- - - Ekleme - - -

bi daha da kanıtsız sallamasyon yapma xxxxxemrexx x lerini arttırırım

kanıt mı bu rating kurdu hani güvenilmezdi

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
6.93 , 2) KANALD: 4.53 , 3)
TRT1: 3.09 , 4) STV: 2.09 ,
5) STAR: 1.69