mematiyi öldürenlerin arkasında ihtiyarlar başkanı olduğunu nasıl anlamadınız şaşıyom aga eski başkan öldüğünde sırtındaki oklardan anlamadınız mı
mematiyi öldürenlerin arkasında ihtiyarlar başkanı olduğunu nasıl anlamadınız şaşıyom aga eski başkan öldüğünde sırtındaki oklardan anlamadınız mı
aynen oklardan belliydiben anladım zor birşey değildi zaten
aga şaka mı yapıyon ömer baba ne ihtiyarı
sezonun en iyi bölümlerinden biri müthiş ötesi süper ötesi
- - - Ekleme - - -
aynen oklardan belliydi
- - - Ekleme - - -
Rating Kurdu <s>@</s>RatingKurdu Kurtlar Vadisi son reklamına gitti, seyirci bekliyor. Dizinin reklam ratingi bile şu an 12. Bu da reklam rating rekoru...
- - - Ekleme - - -
perşembe günleri vadicilerden başka kimse olmuyo uçuyo toz oluyo hepsi bu arada kreys in vadici olduğuna dair şüphelerim oluştu biz vadiyi överken o my yi övüyo
aga ben bir foruma üye oldum.orada her bölüm öncesi tüyo veriyorlardı.örneğin hikmet ölecek dedilere öldü.orada konu vardı.ömer baba ihtiyarlardan diye.görünmeyen adamlardanmış.hatta geçen bölümlerde başkan ömer babanın dükkanında konuşuyordu.sonra ömer babaya ok bıraktı.bence o da onlardan.hatta polatın öldüremediği tek adam rus o da gelecek diorlardı.