1 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

mematiyi öldürenlerin arkasında ihtiyarlar başkanı olduğunu nasıl anlamadınız şaşıyom aga eski başkan öldüğünde sırtındaki oklardan anlamadınız mı

Yok böyle bir bölüm Polat memati yi öldürenlerin ihtiyarlar oldugunu anladı, Polat, kara, abdül ve baki namlunun ucunde pusuya düştüler ve burda bitecek büyürk bir ihtinalle. Şimdi kim bekleyecek 1 hafta

sezonun en iyi bölümlerinden biri müthiş ötesi süper ötesi

- - - Ekleme - - -

ben anladım zor birşey değildi zaten
aynen oklardan belliydi

- - - Ekleme - - -

Rating Kurdu ‏<s>@</s>RatingKurdu Kurtlar Vadisi son reklamına gitti, seyirci bekliyor. Dizinin reklam ratingi bile şu an 12. Bu da reklam rating rekoru...

- - - Ekleme - - -

perşembe günleri vadicilerden başka kimse olmuyo uçuyo toz oluyo hepsi :d bu arada kreys in vadici olduğuna dair şüphelerim oluştu biz vadiyi överken o my yi övüyo

aga şaka mı yapıyon ömer baba ne ihtiyarı :d

aga ben bir foruma üye oldum.orada her bölüm öncesi tüyo veriyorlardı.örneğin hikmet ölecek dedilere öldü.orada konu vardı.ömer baba ihtiyarlardan diye.görünmeyen adamlardanmış.hatta geçen bölümlerde başkan ömer babanın dükkanında konuşuyordu.sonra ömer babaya ok bıraktı.bence o da onlardan.hatta polatın öldüremediği tek adam rus o da gelecek diorlardı.

Sayin FF ahalisi bu Reytibglerden sonra Emre adli arkadaşimizi kaybettik gören olursa bildirsin. Bu arada cekimde zorluk ceken arkadaşlar anten takip gelsin

yuhh ya 1 saatir reklam kafayı yemişler artık reytinglerin düşmesini istemeye başladım düşsünde şunlar akıllansın bu ne ya 10 dk da bi reklam

sezonun en iyi bölümlerinden biri müthiş ötesi süper ötesi

- - - Ekleme - - -

aynen oklardan belliydi

- - - Ekleme - - -

Rating Kurdu ‏<s>@</s>RatingKurdu Kurtlar Vadisi son reklamına gitti, seyirci bekliyor. Dizinin reklam ratingi bile şu an 12. Bu da reklam rating rekoru...

- - - Ekleme - - -

perşembe günleri vadicilerden başka kimse olmuyo uçuyo toz oluyo hepsi :d bu arada kreys in vadici olduğuna dair şüphelerim oluştu biz vadiyi överken o my yi övüyo

sonunda anlaman iyi :))))))

taaks hala ögrenemedin 12 dakika rekla 2 dakika tanıtım olur 1 saat içinde

aga ben bir foruma üye oldum.orada her bölüm öncesi tüyo veriyorlardı.örneğin hikmet ölecek dedilere öldü.orada konu vardı.ömer baba ihtiyarlardan diye.görünmeyen adamlardanmış.hatta geçen bölümlerde başkan ömer babanın dükkanında konuşuyordu.sonra ömer babaya ok bıraktı.bence o da onlardan.hatta polatın öldüremediği tek adam rus o da gelecek diorlardı.

evet aga tilki andrei o öldüremediği rus jan ama ömer babanın ihtiyarlardan olması imkansız ötesi yok öyle bişey

umarim veda iyi sonuclar elde eder.. bu bolum cok iyi..

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
11.58 , 2) KANALD: 4.58 , 3)
TRT1: 2.27 , 4) STAR: 1.95 ,
5) SHOW: 1.68