Bana uyar Titanic sevdiğim bir filmTitanic-Hababam Sınıfı olarak değiştirelim.
Bana uyar Titanic sevdiğim bir filmTitanic-Hababam Sınıfı olarak değiştirelim.
Yok kıvam olarak derken ben tarz olarak algıladım. Tarz olarak Yaprak Dökümü'ne en yakın Aşk-ı Memnu olduğu için öyle düşündüm. Zaten ikisi de roman uyarlaması, yapım şirketleri aynı, senaristleri aynı, aynı dönemde yayınlandılar vs.Ben reyting olarak demek istemedim ama. Kivami derken yani basa bas gitme ihtimali yüksek. Ask-i Memnu kendi kivaminda degil bu yüzden. Forumda favori dizi o. yani hayir o degil eslestigi. Benim sevdigim bir baska dizi rakibi oldu.
Bana Hababam Sınıfı uymaz ama zaten Geniş Aile fark atacağı ve kazanacağım için sorun yok.Bana uyar Titanic sevdiğim bir film
Tamam o zaman sana ceza Hababam olsunYok kıvam olarak derken ben tarz olarak algıladım. Tarz olarak Yaprak Dökümü'ne en yakın Aşk-ı Memnu olduğu için öyle düşündüm. Zaten ikisi de roman uyarlaması, yapım şirketleri aynı, senaristleri aynı, aynı dönemde yayınlandılar vs.
------
Bana Hababam Sınıfı uymaz ama zaten Geniş Aile fark atacağı ve kazanacağım için sorun yok.
Tyler'da benim için ceza olmazdı, gayet güzel gider avatar olarak. Ama Hababam Sınıfı için aynı şeyi diyemeyeceğim...
Titanic kalsın, gerek yok cezaya. Bu avatardan sonra birden aşırı kalite yükselmesi olucak ama olsun.Tamam o zaman sana ceza Hababam olsunBana Titanic ceza olmaz istiyorsan başka bir şey seçebilirsin(Galatasaraylı bir şey hariç...)
Geniş Aile
Özil'e laf yok 😡 😡Titanic kalsın, gerek yok cezaya. Bu avatardan sonra birden aşırı kalite yükselmesi olucak ama olsun.
Şakasına dedim yoksa gayet güzel duruyor. Forumdaki Mesut Özil'li avatarlar arasında en iyisi seninki hatta.Özil'e laf yok 😡 😡
Bu arada senin avatarındaki ikili kim çıkaramadım?
Daha esas adamlarımız ortada yok
Ah keşke bu oyla beraber şu şekil şaha kalksaydık ama hala yıkığız...
------
Özil'e laf yok 😡 😡
Bu arada senin avatarındaki ikili kim çıkaramadım?
İşte aradığım kararlılıkDaha esas adamlarımız ortada yokOnlar gelince bu diziye farkı atacağızGeniş Aile bu diziyi her türlü yemeli..
Her türlü fark atarız rahat olalım bence, Geniş Aile ekibi olarak farka gideceğiz benim kafam rahat.Daha esas adamlarımız ortada yokOnlar gelince bu diziye farkı atacağızGeniş Aile bu diziyi her türlü yemeli..
Teşekkür ederimŞakasına dedim yoksa gayet güzel duruyor. Forumdaki Mesut Özil'li avatarlar arasında en iyisi seninki hatta.
Al Pacino ve ilk başrol filmi olan in Needle Park'taki partneri.
Ben de ona şaşırdım ama Godfather ve Scarface dışında gençlik döneminden bir filmini izlemediysen normaldir. İkisinde de imaj olarak daha farklıydı.Teşekkür ederim
Yok artık Al Pacino reisi tanıyamadım demek
100 liraya da kabul ederim skljlgkskg@xdragxx 1000 Lira karşılığında deseler ki LİM bu etkinliği kazanacak, Geniş Aile farklı kaybedecek kabul eder miydin.
Aynen ben daha çok ustalık işlerini izledimBen de ona şaşırdım ama Godfather ve Scarface dışında gençlik döneminden bir filmini izlemediysen normaldir. İkisinde de imaj olarak daha farklıydı.
Aynısı benim için de geçerli, hatta 50 liraya bile kabuldür LİM kazanacak madem, kazansın varsın.100 liraya da kabul ederim skljlgkskg
Yok senin için tam tersiAynısı benim için de geçerli, hatta 50 liraya bile kabuldür LİM kazanacak madem, kazansın varsın.
Godfather ve Scarface dışında da çok iyi filmleri var, izleyebilirsin. Dog Day Afternoon örneğin.Aynen ben daha çok ustalık işlerini izledim
O filmi reisin imajını zedeleyebilir diye izlememiştim bir ara bakabilirimGodfather ve Scarface dışında da çok iyi filmleri var, izleyebilirsin. Dog Day Afternoon örneğin.
diger gruplarada kullandin mi?Geniş Aile
Yok zedelenmez imajı. Zedeletmesi mümkün değil zaten. Aslında bu filmdeki rolü oynaması daha basit bir rol ama bu basit rolde bile şov yaparak oynamış. Hatta kendisine göre en iyi oynadığı filmdi galiba.O filmi reisin imajını zedeleyebilir diye izlememiştim bir ara bakabilirim
Şeytanın Avukatı'nı baya sevmiştim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?