1 Kadın 1 Erkek vs Geniş Aile | 5.Tur - En Özlenilen Dizi

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,173
Puanı
1,060
Geniş Aile'yi izlemedim ama sempatim var başka rakiple eşleşse yine ona oy vermek isterdim. Ama favorim 1 Kadın 1 Erkek

LiM tayfasi okadar algi yaptilar sevinsinler. Coklu alternatif olunca belli olmuyor iste
Algılarla belki de Geniş Aile diyecek kişilere amaaan zaten çok oy almış bari öbürüne vereyim de dedirttiler ikilimde kalanlar için diyorum

Neyse forumda 2 şampiyonluğu var Geniş Aile'nin bu sene şampiyon olmayacağı garantiydi zaten. Malum dizi de son 8'den ötesini göremez

Reactions: MEnes and Dosi
Geniş Aile rahat bir şekilde kazanır gibi bu maçı, bakmayın daha asıl sandıklar açılmadı Geniş Aile kitlesi yarına gümbür gümbür çifte katlar bu maçı.

Geniş Aile'nin şampiyonluğu şimdiden kutlu olsun diyebiliriz. 1 Erkek 1 Kadının hiçbir şansı yok. Sonuçta çocukları da olsa bunlar çekirdek aile, ama diğer adamlar Geniş Aile. Her türlü yerler...

Reactions: MEnes and Dosi
bu etkinlik ne size ne digerlerine yar olmaz
burda kimin tur atlayacagi garanti olmus bile. benim dizim can cekisiyor kendi grubunda
elimde dizim kalmadi.
1 Kadın 1 Erkek farkla önde mi cidden 😱
niye oy kullanmadin daha?

Orası öyle de yine de geriden başlaması şaşırttı. Hem de 1 Kadın 1 Erkek karşısında. 😳

Reactions: Tolstoyevski
Orası öyle de yine de geriden başlaması şaşırttı. Hem de 1 Kadın 1 Erkek karşısında. 😳
Yaaaaaaa sana diyoruuuum ki öyle 4-5 diziye birden oy verince millet laf olsun diye Geniş Aile diyordu
Yoksa Geniş Aile'yi forumda düzenli olarak izleyen 10 kişi ya vardır ya yoktur

Reactions: phoebebuffay
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...