1. Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

sinem haklı ilk defa bende kocamın yanına sokturmam bu kadını bak kaanın kız arkdsına meryemin yaınına yaklaştırmıyor adamı
@sokak sanati

Bende Kenan ile Sinem'in numaradan evlendiğini düşünüyorum. Tarkan gibi Kenan'da Gay bunu örttüler
@xemrexxx

Meryem konusunda haklısın ama Gülben gibi hep pisler çevirecek kadın tipi var hiç yaklaşmasın.

ayol bence zaten kenan sinemle numaradan evlendi o yüzden pek takmıyordur
Kenanı bilmemde sinem filmde başrol aldı dizide aldı neden evlendiği ortada
kenanlada aprtner olmak istemişte kenan istememişti öyle birşeyde konusmustuk sanırım forumda

Bende Kenan ile Sinem'in numaradan evlendiğini düşünüyorum. Tarkan gibi Kenan'da Gay bunu örttüler
@xemrexxx

Meryem konusunda haklısın ama Gülben gibi hep pisler çevirecek kadın tipi var hiç yaklaşmasın.
Bu kaan evli değil değilmi @xemrexxx öyle birşey yumutlamıştı ama uydurma çıkmıştı galiba
meryemde kaanı kapmasın

Meryem memeden artan silikonu dudağa mi yapmış o dudak ne öyle

İmam nikahlı eşi var
Sevgilisi ile imam nikahı kıymış.
kız ben meryoşa beyazı alıcam adamın 21 yıldır işi sabit geliri sabit popüler de yakışıklı da sayılmaz
one öyle köy ağasının oğulları gibi kaan imam nikağı falan

tam adamını bulmuşsunuz vlla beyaz show ölene kadar doyurur meryemi @xemrexxx

@xemrexxx

Kenanı bilmemde sinem filmde başrol aldı dizide aldı neden evlendiği ortada
kenanlada aprtner olmak istemişte kenan istememişti öyle birşeyde konusmustuk sanırım forumda
sizin kaanı dışlamışlar toplu fotoda bile yok
@Aserat @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @gizem ak @denizz19 @Harunnn60 @Thequeer