1. Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

sinem haklı ilk defa bende kocamın yanına sokturmam bu kadını bak kaanın kız arkdsına meryemin yaınına yaklaştırmıyor adamı :A :A :A @sokak sanati

Bende Kenan ile Sinem'in numaradan evlendiğini düşünüyorum. Tarkan gibi Kenan'da Gay bunu örttüler:A @xemrexxx

Meryem konusunda haklısın ama Gülben gibi hep pisler çevirecek kadın tipi var hiç yaklaşmasın.:A

ayol bence zaten kenan sinemle numaradan evlendi o yüzden pek takmıyordur:A
Kenanı bilmemde sinem filmde başrol aldı dizide aldı neden evlendiği ortada :A kenanlada aprtner olmak istemişte kenan istememişti öyle birşeyde konusmustuk sanırım forumda :F

Bende Kenan ile Sinem'in numaradan evlendiğini düşünüyorum. Tarkan gibi Kenan'da Gay bunu örttüler:A @xemrexxx

Meryem konusunda haklısın ama Gülben gibi hep pisler çevirecek kadın tipi var hiç yaklaşmasın.:A
sinem kobal bu resimdeki fatih artman gibi :A
@Çiğdem-
cxbcbvcbvcbvcbvc.png

Bu kaan evli değil değilmi @xemrexxx öyle birşey yumutlamıştı ama uydurma çıkmıştı galiba :F meryemde kaanı kapmasın :A :A :A

Meryem memeden artan silikonu dudağa mi yapmış o dudak ne öyle :A

İmam nikahlı eşi var:A Sevgilisi ile imam nikahı kıymış.:A
kız ben meryoşa beyazı alıcam adamın 21 yıldır işi sabit geliri sabit popüler de yakışıklı da sayılmaz:A
one öyle köy ağasının oğulları gibi kaan imam nikağı falan :A :A :A

tam adamını bulmuşsunuz vlla beyaz show ölene kadar doyurur meryemi @xemrexxx :F

Kenanı bilmemde sinem filmde başrol aldı dizide aldı neden evlendiği ortada :A kenanlada aprtner olmak istemişte kenan istememişti öyle birşeyde konusmustuk sanırım forumda :F
sizin kaanı dışlamışlar toplu fotoda bile yok :A @Aserat @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @gizem ak @denizz19 @Harunnn60 @Thequeer
dgdgdgdgfdgd.png