1 Haziran 2014 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O kizlari izliyor))) kizlari izledigi diziler tutuyor da diziyi izledikleri pek parlak olmuyor
aga korkuyorum vadi falan izler diye hiçbi gücün bitiremediği diziyi destere bitirir :kiki:

ohb ezingo yapmış helal
survivor ambargoya devam
kg düşüyor daha da düşmesi ve yayından kalkmasını temenni ediyorum :D

survivor yükselişine devam etmiş (geçen haftaya göre) 10a yakın almış yine ab de 10.5 alarak iyi abc1 de de 10a yakın :)
ohb 6yı geçmiş abde de 5.5 almış helal olsun
kg yükselmiş durumu fena değil ama 5in altına düşerse fena
maç iyi gitmiş
gb kötü gitmiş

Ben Bilmem Eşim Bilir'in tekrarı pazar da iyi gitmiş.haftalardır A/B'de yüksek çıkıyor,neye yprmak lazım? @Bully Ama tabi biraz Karagül'den etkilenmiş,17 share yakışmaz ilker Ayrık'a. @xBUGRAx Karagül tekrarıyla da coşmuş.

Bakalım hafta içi nasıl gidecek?

Ben Bilmem Eşim Bilir'in tekrarı pazar da iyi gitmiş.haftalardır A/B'de yüksek çıkıyor,neye yprmak lazım? @Bully Ama tabi biraz Karagül'den etkilenmiş,17 share yakışmaz ilker Ayrık'a. @xBUGRAx Karagül tekrarıyla da coşmuş.

Bakalım hafta içi nasıl gidecek?
Yağmurlardan dolayı ab dışarı çıkmamış sanırım. :D Haftaiçi tekrarları da ilk 10'a girer bence. :)

Yağmurlardan dolayı ab dışarı çıkmamış sanırım. :D Haftaiçi tekrarları da ilk 10'a girer bence. :)

İlk 10 çok zor,saati erken,ilk kez hafta içinde yayınlandığını düşünürsek yarın ilk 30 iyidir.10 share alsak yeter aslında,yaz boyu İlker'e doyarım.

O Hayat Benim fena yükselmiş
Güneşi Beklerken aynı seviyelerde
Küçük Gelin in kitlesi de dağıldı
Seneye şimdiden söyleyeyim Güneşi Beklerken artık pazar günü değil:)

Maç beklediğim gibi iyi oranlar almış. ABC1'de daha yüksek, 6 reyting almış.

O Hayat Benim güzel bir yükseliş yaşamış..

Acun düne göre düşük gitmiş ama açık ara zirvede yer almış yine..

Güneşi Beklerken eskiye çok uzak..

O Hayat Benim çok iyi bir yükseliş yaşamış.Dizi çok başarılı ilerliyor.
Survivor yine zirvede yer almış.
Güneşi Beklerken ortalama reytingler almış.