1.Geleneksel Forum Kızları Buluşması

Şimdi geriye dönmek istemiyorum o bana "southern kız mıydı?" diyen kişi.Artık yavaştan kınamaya başladım milleti haberin olsun.Biri bana Çağların bir resmini göstersin:D 10 yaşındaki halini değil ama:D

Sağol Ya Burdan Taliplerime Duyuruyorum Gelecekte bu yorumları okursanız Numaram : 0554 283 11 65 :F

Numara Gerçek Değil Boşuna Aramayın Başkası Çıkar :F

Kim çıkacak diye mrakımdan aradım bu saatte...Bilin bakalım kim çıktı??

Aradığınız numara kullanılmamaktadır:D ov yes

Şimdi geriye dönmek istemiyorum o bana "southern kız mıydı?" diyen kişi.Artık yavaştan kınamaya başladım milleti haberin olsun.Biri bana Çağların bir resmini göstersin:D 10 yaşındaki halini değil ama:D

Tutturamamışız numarayı cidden aradın mı :D
çağlar kabul ederse sünnet resmini koyalım :d

Yok artık abartmayın :D Buraya koymayın da kendi aranız da bakıyorsanız bakın :D Yakışıklı görün biraz :D

Tutturamamışız numarayı cidden aradın mı :D

Yok artık abartmayın :D Buraya koymayın da kendi aranız da bakıyorsanız bakın :D Yakışıklı görün biraz :D
aradım valla.Ya gitmişsin fake hesap açmışsın bir şeyler yapmışsın bilemiyorum Bahar bulaamdı resmini gösterecekti ama.Lafta artistlik yap sen:D
olmaz kızım kızıyo hayranları falan görüyor sonra. :D Buluşup sinemaya gidelim Açlık Oyunları. :GDG:

Açlık oyunlarına gidelim evet ama biz buluşana kadar kalkar o:( erkene alalım en güzeli.

aradım valla.Ya gitmişsin fake hesap açmışsın bir şeyler yapmışsın bilemiyorum Bahar bulaamdı resmini gösterecekti ama.Lafta artistlik yap sen:D

Açlık oyunlarına gidelim evet ama biz buluşana kadar kalkar o:( erkene alalım en güzeli.

kızım ne kalkması ya. Fetih bile hale gösterim de o ne kadar son girdi vizyona Fetih'ten. :GDG:

kızlar buluşmayı yarına çekelim benim moralim bozuk :T