1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En Aktif Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En Aktif Üyesi

• BesaleT

Oy: 12 42.9%
  • destere

Oy: 5 17.9%
  • Fks14

Oy: 2 7.1%
  • Polyanna ~

Oy: 1 3.6%
  • takas

Oy: 6 21.4%
  • xemrexxx

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be bugünleri de görecektik :D

destere ve xemrexxx arasinda kararsiz kaldim. Baska kategoride destere'ye vermistim, oyum xemrexxx'e..

listedeki arkadaşlar harbiden burda olmayı hakettiler poly son bikaç haftadır yok ortada o olmayabilirdi diğerleri normal ama besalet ve fks14 ün yerine kreys olabilirdi başka isimlerde var bence kreys besalet ve fks14 ten daha aktif

1 seneyi aşkın bir süredir hergün online olduğum halde böyle düşünüyorsan yapcak bi şey yok :D

Birbirinize laf atmayı bırakın lütfen. Buradakilerin hepsi gerçekten aktif kişiler. (Tek Polyanna~ bugünlerde pek aktif değil. Adayların belirleniş zamanına bakılırsa normal.) Sadece 6 aday seçilebiliyor ve dolayısıyla elbet bazı kişiler aday olamadılar. Aday olamayanlar seneye artık. :):)

süs gibi girip boş boş niye bakalım mesaj yazmıyorsak ne işimiz var haber sitesine gireriz oradan okuruz her şeyi:D

Birbirinize laf atmayı bırakın lütfen. Buradakilerin hepsi gerçekten aktif kişiler. (Tek Polyanna~ bugünlerde pek aktif değil. Adayların belirleniş zamanına bakılırsa normal.) Sadece 6 aday seçilebiliyor ve dolayısıyla elbet bazı kişiler aday olamadılar. Aday olamayanlar seneye artık. :):)

Polyyanna sınavları var arkadaşlar, o yüzden gremiyor. facebook'a bile girmiyor ki kız

oyum xemrexx e kararsız kalmadım direk oyumu emreye verdim

hayırlı olsun paçoz
😀d😀d:d

oyum furkana :D besalet ile fks 14 ikisi de eşit ama furkan projeleriyle önde ben gelmeden öncesini bilmiyorum ama geldiğimden beri pollyana sohbet konularında takas reyting bölümünde aktif sadece :D besalet panpa zaten öndedir diyerek furkan dedim

oyum furkana :D besalet ile fks 14 ikisi de eşit ama furkan projeleriyle önde ben gelmeden öncesini bilmiyorum ama geldiğimden beri pollyana sohbet konularında takas reyting bölümünde aktif sadece :D besalet panpa zaten öndedir diyerek furkan dedim

Tesekkurler xemrexxx..

Oyumu BesaleTe verdim.

Hakeden kazansın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...