1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Türkçe Kullanan Üye: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Türkçe Kullanan Üye: OzaN

endgame iyi mücadele verdin. Hakediyordun sen de bu ödülü. Türkçemi gelistirmeme neden oldunuz ikiniz de.. Tesekkürler.

Ozan'ın Türkçe'sinin yanında benim aday olmam bile abes durdu aslında.

Öyle düsünmemelisin bence. OzaN'in Türkçesi ne kadar basariliysa, seninkisi de o kadar basarili bence.

Sağol, eksik olma, elimden geleni yapıyorum Türkçe'yi güzel kullanmak için ama bu aralar kitap okumayı biraz bıraktım, o nedenle kendimi yetersiz görüyorum.

OzaN admin çok fazla dikkatli bu konuda
Hata yakalamak zor gibi

OzaN'a yağcılık yapıyorlar ne olacak 😛

Fenerbahçeli olduğu için bende onu destekliyorum :surprise:

- - - Ekleme - - -

Sağol, eksik olma, elimden geleni yapıyorum Türkçe'yi güzel kullanmak için ama bu aralar kitap okumayı biraz bıraktım, o nedenle kendimi yetersiz görüyorum.

Doğru yapıyosun aslında kitap okumak lazım ama vaktim yok bilgisayardan fırsat kalmıyor

Adminin karizması gitti bu resimden sonra

Konuyu yeni gördüm teşekkürler herkese. Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanmak gerçekten önem verdiğim bir konu. Herkese de bu konuda dikkatli olmasını tavsiye ederim. Çeşitli alanlarda bu alışkanlığı kazanmanın faydalarını görebilirsiniz. 4-5 yıl önceki mesajlarımı görüyorum bazen forumda ve onları gördükçe bu alanda ne denli büyük bir değişim yaşadığımı görebiliyorum. Sizler de bu alışkanlığı kazanabilirsiniz.

Bu söylediğim tavsiyeler buradaki adaylar için değildi tabii ki. Burada aday olan arkadaşların neredeyse tamamı kusursuza yakın yazıyorlar ve benden aşağı kalır yanları yok. Hepsini tebrik ediyorum tekrardan.