1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Türkçe Kullanan Üye: OzaN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
1.FavoriForumum Ödül Töreni | FF En İyi Türkçe Kullanan Üye: OzaN

2w5ouw4.png

endgame iyi mücadele verdin. Hakediyordun sen de bu ödülü. Türkçemi gelistirmeme neden oldunuz ikiniz de.. Tesekkürler.

Ozan'ın Türkçe'sinin yanında benim aday olmam bile abes durdu aslında. :)

Öyle düsünmemelisin bence. OzaN'in Türkçesi ne kadar basariliysa, seninkisi de o kadar basarili bence.

Sağol, eksik olma, elimden geleni yapıyorum Türkçe'yi güzel kullanmak için ama bu aralar kitap okumayı biraz bıraktım, o nedenle kendimi yetersiz görüyorum. :(

OzaN'a yağcılık yapıyorlar ne olacak 😛 :F

:D Fenerbahçeli olduğu için bende onu destekliyorum :surprise:

- - - Ekleme - - -

Sağol, eksik olma, elimden geleni yapıyorum Türkçe'yi güzel kullanmak için ama bu aralar kitap okumayı biraz bıraktım, o nedenle kendimi yetersiz görüyorum. :(

Doğru yapıyosun aslında kitap okumak lazım ama vaktim yok bilgisayardan fırsat kalmıyor :D

Konuyu yeni gördüm teşekkürler herkese. Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanmak gerçekten önem verdiğim bir konu. Herkese de bu konuda dikkatli olmasını tavsiye ederim. Çeşitli alanlarda bu alışkanlığı kazanmanın faydalarını görebilirsiniz. 4-5 yıl önceki mesajlarımı görüyorum bazen forumda ve onları gördükçe bu alanda ne denli büyük bir değişim yaşadığımı görebiliyorum. Sizler de bu alışkanlığı kazanabilirsiniz. :)

Bu söylediğim tavsiyeler buradaki adaylar için değildi tabii ki. Burada aday olan arkadaşların neredeyse tamamı kusursuza yakın yazıyorlar ve benden aşağı kalır yanları yok. Hepsini tebrik ediyorum tekrardan. :)