İlk 50 veya 100 e de mi girememiş ?Bu sezon da cumartesiler über sıkıcı geçecek anlaşılan.Haftanın en eğlenceli gününü en sönük günü haline getiren herkese selamlar.
Türkiye-Polonya maçı TRT Spor'da yayınlansa ilk 10'a girerdi bu arada.
İlk 50 veya 100 e de mi girememiş ?Bu sezon da cumartesiler über sıkıcı geçecek anlaşılan.Haftanın en eğlenceli gününü en sönük günü haline getiren herkese selamlar.
Türkiye-Polonya maçı TRT Spor'da yayınlansa ilk 10'a girerdi bu arada.
TV izlemedim.
Sonunda serhat gibilere had bildiriliyor1,57 (13) - 1,41 (13) - 1,56 (13)
TRT Spor Yıldız reyting sistemine dahil değil.İlk 50 veya 100 e de mi girememiş ?
Kadın olsunlar da kocalarını ellerinde tutsunlar ayol. Adamlar bende mutluluğu, ihtirası, tutkuyu buldukları için geliyorlar ayağıma.Sonunda serhat gibilere had bildiriliyor
Dizi Akşamı ⭐ on Instagram: "İçimi rahatlatan o sahne 😍🥲 #diziakşamı #huzurlubirakşam #gönüldağı"
8,731 likes, 35 comments - diziaksami on September 24, 2022: "İçimi rahatlatan o sahne 😍🥲 #diziakşamı #huzurlubirakşam #gönüldağı".www.instagram.com
Son zamanlarda sinirlerim çok yıprandı o yüzden bırakmak zorunda kaldımNeden ?
Dizi yüzünden mi sinirlerin harap oldu?Son zamanlarda sinirlerim çok yıprandı o yüzden bırakmak zorunda kaldım
Maalesef evet bazı sahneler aşırı sinir bozucu oluyordu tabii ağlamadan duramıyordum sinirler mahvoluncaDizi yüzünden mi sinirlerin harap oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?