İlk 50 veya 100 e de mi girememiş ?Bu sezon da cumartesiler über sıkıcı geçecek anlaşılan. Haftanın en eğlenceli gününü en sönük günü haline getiren herkese selamlar.
Türkiye-Polonya maçı TRT Spor'da yayınlansa ilk 10'a girerdi bu arada.
İlk 50 veya 100 e de mi girememiş ?Bu sezon da cumartesiler über sıkıcı geçecek anlaşılan. Haftanın en eğlenceli gününü en sönük günü haline getiren herkese selamlar.
Türkiye-Polonya maçı TRT Spor'da yayınlansa ilk 10'a girerdi bu arada.
TV izlemedim.
Sonunda serhat gibilere had bildiriliyor1,57 (13) - 1,41 (13) - 1,56 (13)
TRT Spor Yıldız reyting sistemine dahil değil.İlk 50 veya 100 e de mi girememiş ?
Kadın olsunlar da kocalarını ellerinde tutsunlar ayol. Adamlar bende mutluluğu, ihtirası, tutkuyu buldukları için geliyorlar ayağıma.Sonunda serhat gibilere had bildiriliyor
Dizi Akşamı ⭐ on Instagram: "İçimi rahatlatan o sahne 😍🥲 #diziakşamı #huzurlubirakşam #gönüldağı"
8,731 likes, 35 comments - diziaksami on September 24, 2022: "İçimi rahatlatan o sahne 😍🥲 #diziakşamı #huzurlubirakşam #gönüldağı".www.instagram.com
Son zamanlarda sinirlerim çok yıprandı o yüzden bırakmak zorunda kaldımNeden ?
Dizi yüzünden mi sinirlerin harap oldu?Son zamanlarda sinirlerim çok yıprandı o yüzden bırakmak zorunda kaldım
Maalesef evet bazı sahneler aşırı sinir bozucu oluyordu tabii ağlamadan duramıyordum sinirler mahvoluncaDizi yüzünden mi sinirlerin harap oldu?