Tüm kategorilerde dün akşam yeni sezonuna başlayan FOX'un sevilen dizisi 'Kadın' zirvede yer aldı!
İşte reyting sonuçları:
Kaynak : Medyaradar
İşte reyting sonuçları:
Kaynak : Medyaradar
Tebrikler #Kadın
Haftaya 10 almaya geliyoruz. Tanıtım @Bomba
Kadın çok fazla etkilememiş, haftaya maç olmadığı için birincilik garanti diyebiliriz
FOX'un keyfine diyecek yok. Yasak Elma, Kadın, Kurşun, Mucize Doktor ve Savaşçı bu sezon kanalı baya bir yükseltecek...
BAH final yapmalı, HYS FOXPlay'e geçmeli.
Savaşçı'dan emin değilim. Kendi yağında kavrulmaya devam eder umarım.
BaH bitmeli bencede. Kötü gidiyor. Her Yerde Sen iyi gidiyor sanki. Cumartesi denenebilir. Kiraz Mevsimi de Cuma'dan Cumartesiye geçti kurtardı kendini aynısını yapabiliriz.
Kurşun'dan emi değilim. Cansu'nun dizi okey
Kadın düşmanlığın EDHO’yu tebrik ettirdi sana😱Tüm grupların asıl birincisi olan EDHO'ya tebrikler.
Kurşun'un Vurgun gibi olacağını düşünüyorum ben de, umarım yanıltır beni...
Cansu'nun dizisi kadrosu efsane... Tutmaması için bir neden yok.
HYS, BTY gibi Cumartesi denenir ama KY, KMOİ, OST gibi rakipleri varken pek şansının olacağını düşünmüyorum.
Oranlarını korusun zaten zirvede oluyor AB grubunda çünkü 5 reyting alan dizi yok. Bence denenmeli
Yoo ne düşmanlığı. Basbayağı 1. olmuş ve Tarık Ünlüoğlu'nın anısını yaşatmışlar tebrik etmeyip ne yapayım.Kadın düşmanlığın EDHO’yu tebrik ettirdi sana😱
2. bölümüyle 7 reyting alan Kardeş Çocukları'nın çöküşü... Zalim İstanbul'da kötü gidiyor. Sırma Yanık kalemini kırıp bıraksın
İki diziyi birden yazacağını düşündü ama yapamadı. Tek bir diziye odaklanırsa o zaman çok iyi senaryolar çıkarıyor.
Jet Sosyete'nin reytinge ihtiyacı yok artık unuttun mu.İki diziyi birden yazacağını düşündü ama yapamadı. Tek bir diziye odaklanırsa o zaman çok iyi senaryolar çıkarıyor.
Ayrıca @Aserat'cım Kadın ve Sırma Yanık'la uğraşacağına git 2 reytingli Kuzgun, Jet Sosyete vs. ile ilgilen belki reytingleri yükselir de izlemeye devam edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?