1 Ekim 2019 Salı Reyting Sonuçları

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Tüm kategorilerde dün akşam yeni sezonuna başlayan FOX'un sevilen dizisi 'Kadın' zirvede yer aldı!

İşte reyting sonuçları:

screenshot-1-xUpu.png

Kaynak : Medyaradar

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Kadın çok fazla etkilememiş, haftaya maç olmadığı için birincilik garanti diyebiliriz :F

FOX'un keyfine diyecek yok. Yasak Elma, Kadın, Kurşun, Mucize Doktor ve Savaşçı bu sezon kanalı baya bir yükseltecek...

BAH final yapmalı, HYS FOXPlay'e geçmeli.

Savaşçı'dan emin değilim. Kendi yağında kavrulmaya devam eder umarım.:A
BaH bitmeli bencede. Kötü gidiyor. Her Yerde Sen iyi gidiyor sanki. Cumartesi denenebilir. Kiraz Mevsimi de Cuma'dan Cumartesiye geçti kurtardı kendini aynısını yapabiliriz.:X
Kurşun'dan emi değilim. Cansu'nun dizi okey:A

Savaşçı'dan emin değilim. Kendi yağında kavrulmaya devam eder umarım.:A
BaH bitmeli bencede. Kötü gidiyor. Her Yerde Sen iyi gidiyor sanki. Cumartesi denenebilir. Kiraz Mevsimi de Cuma'dan Cumartesiye geçti kurtardı kendini aynısını yapabiliriz.:X
Kurşun'dan emi değilim. Cansu'nun dizi okey:A

Kurşun'un Vurgun gibi olacağını düşünüyorum ben de, umarım yanıltır beni...

Cansu'nun dizisi kadrosu efsane... Tutmaması için bir neden yok.

HYS, BTY gibi Cumartesi denenir ama KY, KMOİ, OST gibi rakipleri varken pek şansının olacağını düşünmüyorum.

Kurşun'un Vurgun gibi olacağını düşünüyorum ben de, umarım yanıltır beni...

Cansu'nun dizisi kadrosu efsane... Tutmaması için bir neden yok.

HYS, BTY gibi Cumartesi denenir ama KY, KMOİ, OST gibi rakipleri varken pek şansının olacağını düşünmüyorum.

Oranlarını korusun zaten zirvede oluyor AB grubunda çünkü 5 reyting alan dizi yok. Bence denenmeli:X

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
2. bölümüyle 7 reyting alan Kardeş Çocukları'nın çöküşü... Zalim İstanbul'da kötü gidiyor. Sırma Yanık kalemini kırıp bıraksın :A

2. bölümüyle 7 reyting alan Kardeş Çocukları'nın çöküşü... Zalim İstanbul'da kötü gidiyor. Sırma Yanık kalemini kırıp bıraksın :A
Fazilet zamanında @xemrexxx @kerem gibi Fazo'cular Türkiye'nin en iyi senaristi falan ilan etmişti ama neyse ki patladı balonu. :A

Fazilet zamanında @xemrexxx @kerem gibi Fazo'cular Türkiye'nin en iyi senaristi falan ilan etmişti ama neyse ki patladı balonu. :A
İki diziyi birden yazacağını düşündü ama yapamadı. Tek bir diziye odaklanırsa o zaman çok iyi senaryolar çıkarıyor. :A

Ayrıca @Aserat'cım Kadın ve Sırma Yanık'la uğraşacağına git 2 reytingli Kuzgun, Jet Sosyete vs. ile ilgilen belki reytingleri yükselir de izlemeye devam edersin. :A

İki diziyi birden yazacağını düşündü ama yapamadı. Tek bir diziye odaklanırsa o zaman çok iyi senaryolar çıkarıyor. :A

Ayrıca @Aserat'cım Kadın ve Sırma Yanık'la uğraşacağına git 2 reytingli Kuzgun, Jet Sosyete vs. ile ilgilen belki reytingleri yükselir de izlemeye devam edersin. :A
Jet Sosyete'nin reytinge ihtiyacı yok artık unuttun mu. :A Bir balonu daha söndürdük çok şükür. :Z