nerede gördün melunGördüğümü söyledim😉
Profilinde yazdiğimi dicektim de sonra sildimBu akşamda yapıcan mı???
nerede gördün melunGördüğümü söyledim😉
Yazma zaten onu.Gördüğümü söyledim😉
Valla artık tüm reytingleri görüyorumnerede gördün melun
Niye dün akşam KPA için içtiğin konuda ters tepip Gültepe yükselmişYazma zaten onu.Allah izin verirse Kanal D'ye bir güzel üfürücez.Şimdi ters tepip Kocamın Ailesini vurmaz uamrım.
kaynak kurtçukValla artık tüm reytingleri görüyorumPazartesi reyting konusunda da siz inanın diye 2 haftalık reyting ortalamasını bile verdimÖyle de zahmete sokuyorsunuz insanıTabi ki kaynak vermicem
Valla artık tüm reytingleri görüyorumPazartesi reyting konusunda da siz inanın diye 2 haftalık reyting ortalamasını bile verdimÖyle de zahmete sokuyorsunuz insanıTabi ki kaynak vermicem
Niye dün akşam KPA için içtiğin konuda ters tepip Gültepe yükselmişGültepeninde mi bitmesini istiyordun
Hee sana rahatsız veriyor o kurtçukkaynak kurtçuk
kara,para,aşk var bir reyting eksik
olmasını bekleyen mi varkara,para,aşk var bir reyting eksik
ben neredeyse my finalinden beri çrş konusuna uğramadım pek bilmiyorum ama en son çok iddialı cümleler kuruluyordu hakkındaolmasını bekleyen mi var
my kalitesine alışan izleyicinin başka dizi izleyeceğini düşünmek uçuk bir fikirdiben neredeyse my finalinden beri çrş konusuna uğramadım pek bilmiyorum ama en son çok iddialı cümleler kuruluyordu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?