1 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her hafta söylemekten sıkıldım bomboş bir gün oranlara bak dizilere bak
star çok büyük bi hata yaptı bence güzel köylüyü boş olan günlerinden birine almalıydı o günde 1 aşağı 1 yukarı devam ederdi
bugüne reaksiyon dizisini koymalı bence hemen bu hafta inanın inanılmaz bi artış yaşar pazartesi çok zorlu bi gün olmasına rağmen dizi tuttu ve yükseliyor çarşamba olsa süpürür

değerlendirecek bişey yok hepsi düşük güzel köylü iyi sadece

Çarşamba bir adam akılıı dizi yok bu yüzden reytinglerde çok vasat .Reyting sistemide çok saçma
Ben zaten 2,3 dizi izliyorum artık Vadi ve Karadayının reytingleri Allahtan çok iyi hiçbirzaman reyting sıkıntısı bu konuda yaşamadım

nerede gördün melun
Valla artık tüm reytingleri görüyorum
Pazartesi reyting konusunda da siz inanın diye 2 haftalık reyting ortalamasını bile verdim
Öyle de zahmete sokuyorsunuz insanı
Tabi ki kaynak vermicem

Yazma zaten onu.
Allah izin verirse Kanal D'ye bir güzel üfürücez.
Şimdi ters tepip Kocamın Ailesini vurmaz uamrım.
Niye dün akşam KPA için içtiğin konuda ters tepip Gültepe yükselmiş
Gültepeninde mi bitmesini istiyordun

Güzel Köylü 3 grupta da zirvede yer almış yeniden. Özeti de 2. olmuş, tebrikler.

Ama Çarşamba günü bari bir dizi 7+ alsın artık sonuçlar şaşırtıcı değil.

Benim Adım Gültepe yükselerek umut vermiş gibi ama Kanal D ne kadar dayanır bilinmez.

Kara Para Aşk Total'de 3 reytinge düşmüş. Ama AB ve ABC1'de durumu gayet iyi.

Zengin Kız Fakir Oğlan yeni gününde gayet iyi gidiyor. Dizi özellikle AB'de 3. olarak iyi gitmiş.
Doğru bir hamle olmuş Çarşamba yayınlanması.

Yılanların Öcü sıralamada düşüş yaşasa da şuan Show TV'nin en çok izlenen dizisi.

Kadim Dostum 1 reytinge düşmüş. FOX, Diziyi bir de PT2'de denemeli bence.

Her zaman tutmaz diye öyle dedim.

Güzel köylü üç grupta da çok iyi gitmiş tebrikler
😱

Kpa ne olmuş öyle çok düşmüş

Bag iyi oranlar almış ancak kanal d için yeterli olmaz.

kara,para,aşk var bir reyting eksik

ben neredeyse my finalinden beri çrş konusuna uğramadım pek bilmiyorum ama en son çok iddialı cümleler kuruluyordu hakkında
my kalitesine alışan izleyicinin başka dizi izleyeceğini düşünmek uçuk bir fikirdi
anca nurla engin öztürkün dizisi çarşamba olursa my kitlesi izler

geçen sene bu zamanlar

2MUHTESEM YUZYIL (OZET)STAR TV02.10.201319:51:3120:44:415,6715,40

3MUHTESEM YUZYIL (OZET)STAR TV02.10.201319:51:3120:44:415,4417,3331,40

Guzel Koylu'm oranlarini guzel bi sekilde yukselterek uc gruptada zirvede yer almis, sevindim.

Benim Adim Gultepe oranlarini yukseltmis, iyi gitmis.
Kara Para Ask ortalama ratingler almis.
Carkifelek nerdeyse her gun izliyorum, yarisma guzel ilerliyor ama karsisinda guclu yapimlar oldugu icin fazla yuksek alamiyo umarim Total'de aldigi 8.1 Ab'de aldigi 6.7 share yeterlidir devam edebilmesi icin.