1 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaaa kara para aşk 3 guruptada düşmüş malesef son 2 hafta ab abc gurubunda zirvede olmamıza rağmen düşük reytinglerimiz düşündürüyordu beni açıkcası güzel köylü braz toparlanınca yine 3 gruptada zirveyi almış :T
haftaya kara para aşk tekrar ab abc gurubunda zirvede olabilir ama ömer göz altına alınıyor reytingleri yüksek bekliyorum 🙂
sen izliyorsanb bitsin hemen :A
tuvana başrol olmadıkça dizinin işi zor :A

ben demiştim 2 bölüm tuvana gösterdiler @destere kitlesi ekrana yapıştı sonra kızı yine kenara itelediler dizi yine engin-tuba fanlaına kaldı :XXX

güzel köylü iyi gitmiş
bag idare eder normal kanalları ama kanal d yi idare etmez:A @yakup09 @denizz19
yazdığın postun hemen üstünde gerekli cevabım var

Benim Adım Gültepe beklentinin altında reytinglerle devam ediyor. Kanal bakalım ne yapacak.

Kara Para Aşk düşük gidiyor. Karşısında güçlü rakip yokken dizi 5 reytingi zor alıyor. Eğer diğer günlerdeki gibi rekabet olsa dizi tamamen düşer bence.

Zengin Kız Fakir Oğlan A/B grupunda 3. olarak çok iyi gitmiş.

Yılanların Öcü totalde düşüş yaşamaya devam ediyor.

Güzel Köylü çok iyi yükseliş yaşayarak zirvede yer almış.Tebrikler.

sana göre en iyi oyunculuk sergileyenler ab'de uçucaktı ama bag'ın ab si senin oyuncu acizleri olarak nitelendirdiğin kpa'nın gerisinde
ekin koç u ön plana çıkarıp mete horozoğlunu sustururlarsa böyle olur :X
kpa da öne çıkan 5 isimden bir Tuba kötü :X nilü vasat diğer 3ü iyi :X

- Güzel Köylü yine harika. Dizinin niye beğenilmediğini anlamıyorum, bence bazı hataları haricinde bal gibi bir dizi. Sırf kendinden çok daha iddialı olan yapımları geçtiği için yerin dibine sokuluyor resmen... :)

- Benim Adım Gültepe yükselse de son fırsatı kaçırdı. Keşke geçen hafta alsaydı bu sonuçları... :(

- Kara Para Aşk beklenenin altında ilerliyor. Herkes zirveye oturmasını bekliyordu, ama umulanlar olmadı... :)

- Zengin Kız Fakir Oğlan'a gün değişikliği çok yaradı. AB'de 3.'lüğe kadar gelmeyi başarmış. Tebrikler...

- Yılanların Öcü biraz düşse de hala izleniyor. Ve ben kimlerin bunu izlediğini fazlasıyla merak ediyorum. Show uzun zamandır böyle 3-4'lü reytingler görememişti. Kanal için iyi oldu diyebiliriz...

- Kadim Dostum'un final haberi geldi zaten. Bence gelecek hafta sessiz sedasız bitirecekler. Hatta dünkü bölüm son bölüm de olabilir. Mesela Ruhumun Aynası'nın da final yapacağı haberi geldi ve o hafta sona erdi. Şimdiden "elveda" desek yanlış olmaz... :)

- Ninja Warrior Türkiye'yi izlemiyorum, o yüzden yorum yapamayacağım. Ama kanal için fena değil sonuçlar...

- Kaçak Gelinler tv8'de de muhtemelen aynı şekilde devam edecek yoluna. Kolaj bölümünü başka zamana koysalardı daha iyi izlenebilirdi bu arada...

KPA'ya nolmuş dicem ama @sokak sanati 'na bağlıyorum olayı :F Şaka bi yana çarşambanın reytnigte hiçbir etkisi yok resmen. KPA yapamadı Gültepe de yapamıyor 😕

K+20 M+20 reytinglerini bile değinmeye gerek yok dizide 4'ü zor görmüş :T: Ama gençlerin oldugu listede Gültepe bi tık KPA'dan önde :X

KPA'ya nolmuş dicem ama @sokak sanati 'na bağlıyorum olayı :F Şaka bi yana çarşambanın reytnigte hiçbir etkisi yok resmen. KPA yapamadı Gültepe de yapamıyor 😕

K+20 M+20 reytinglerini bile değinmeye gerek yok dizide 4'ü zor görmüş :T: Ama gençlerin oldugu listede Gültepe bi tık KPA'dan önde :X
yok artık son cümleye:F

Yok adımı o yönde çıkarmana gerek yok özelliklede bu akşam için.:A Atacan yokken yeri boş kalmasın diye üfürüyoruz.:F Onun ki kadar etkili olmuyor tabi. Aşktan Kaçılmaz en tazesi.:A