- Reaksiyon puanı
- 51,381
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Tamam ben konuyu açarım boş kalırsa da kalsın bir şey olmaz parayla değil ya.
Tamam ben konuyu açarım boş kalırsa da kalsın bir şey olmaz parayla değil ya.
işte bu düşünceyi bu sezon tüm dizilere yapmalısınTamam ben konuyu açarım boş kalırsa da kalsın bir şey olmaz parayla değil ya.![]()
Hepsine mi açalım Scorpion falan da?işte bu düşünceyi bu sezon tüm dizilere yapmalısın![]()
Aslında fragman konularındaki izlerim/izlemem diyenlere tekrar sormak gerek? Hatta ben de kendim ne demişim bi bakayım tekrardanHepsine mi açalım Scorpion falan da?![]()
Aynen ama beğenmemiş şimdi ESİYD bölümündeki yorumunu oku 😕Nikita'nın dizisi mi.![]()
Aynen ama beğenmemiş şimdi ESİYD bölümündeki yorumunu oku 😕
Ben izlemem ya hiç gerek yok, sevmeyeceğim garanti.
Vallahi o başrolde ki adamı gören adam dizi Game of Thrones olsa bile soğurdu.
Kablolu kanalda olduğu için reytingleri pek önemli değil onların ama buldum 0.4 reyting almış ve en yüksek reytinglerinden biriymiş.outlander ın final bölümü kaç reyting almıştı @OzaN @Forumdash ?
kablolu olmasa en az 50 milyon izleyici toplardı rahatlıklaKablolu kanalda olduğu için reytingleri pek önemli değil onların ama buldum 0.4 reyting almış ve en yüksek reytinglerinden biriymiş.![]()
Biraz zor.kablolu olmasa en az 50 milyon izleyici toplardı rahatlıkla![]()
0.4 mü yüksekKablolu kanalda olduğu için reytingleri pek önemli değil onların ama buldum 0.4 reyting almış ve en yüksek reytinglerinden biriymiş.![]()
tilkinin kuyruğu hikayesine döndü olayBiraz zor.![]()
Kablolular çok acayip ya tamamen kanalına göre değişiyor. Ben kablolularda reytinglere pek bakmıyorum diziye ilgi varsa, ödüllerde adaylık veya eleştirmenlerden iyi yorumlar alıyorsa reytingleri ne kadar kötü olursa olsun devam ediyor.
O kadar seviyor muydun ki diziyi, sanki sen de ilk bölümlerde zordan izliyordun?tilkinin kuyruğu hikayesine döndü olaysen uyardıkça ben rakamı küçültürüm merak etme ?
ama taş çatlasa 20 milyona kadar inerim dahada inmem
![]()
kabloluda 0.4 , yani genele vursan 40 reytinge eşit
Star paralı kanal