1 Ay Sonra Nasil Olur?

Cuma ADFu unutmussun.bide eger Akasya Duragi FOXta baslarsa Reklam olmasin diye Star vaz gece bilir.bundan baska bence star efsane dizilere Kurtlar Vadisini de koymali.bence iyi rating yapar.ve ya aski memnu.aslinda aski memnu daha iyi olur ratingde.

Dogru soyluyorsun.Persembenin birincisi Fatmagul.

kardes sen vadi Sayesinde prim yapmaya calisiyorsun, vadi izleyenlere takilarak konularinin Hit ve mesaj kazanmasini saglamaya calisiyorsun birak bu isleri.

Hemde hergün benzer konulari acmayi birakta ise yarayacak konular acmaya calis

kardes sen vadi Sayesinde prim yapmaya calisiyorsun, vadi izleyenlere takilarak konularinin Hit ve mesaj kazanmasini saglamaya calisiyorsun birak bu isleri.

Hemde hergün benzer konulari acmayi birakta ise yarayacak konular acmaya calis
Bak Yasin kardesim konunun adinin vadiyle bir alakasi varmi?Takas ve vadiciler her konuyu vadiye ceviriyolar.vadide dizi o birileride.

s.g.a.t doğru düzgün konu aç açtığın konular kalite olarak yerlerde

1.adimi dogru yaz S.G.A.T.
2.forumda vadiciler olmasa konularim aslinda kaliteli.

1.doğru yazdım zaten

2.forumda sen olmasan forumda çok kaliteli oluyor sen geldiğin zaman kalite düşüyo
vadiyle alıp veremediğin ne merak ediyorum

1.Dogru Yazmadin.
2.peki senin Vadi disindaki dizilerle ne alip veremediyin var?

ben vadi dışında da birçok dizi seviyorum ve izliyorum
hayat devam ediyor,pis yedili,kuzey güney,çocuklar duymasın,seksenler,şefkat tepe
gördüğüm gibi bi alıp veremediğim yok hiçbir diziyle sadece bazılarına eleştirilerim oluyo o kadar ama sen direk vadiye karşısın

ben ne kadar vadiye karsiysam sende en az benim kadar fatmagule karsisin yalanmi?simdiye kadar bu konuyla ilgili ne kadar ceza yedin?

Demedi demeyin suskunlar ilk bölümü ile en fazla 4 reyting alir ondan sonrada düsmeye baslar.

bir ay sonra aylinin hamileliği dördüncü ayına girecek, çocuğu aldırması güçleşir bence aldıracaksa şimdi aldırmalı..

bir ay sonra aylinin hamileliği dördüncü ayına girecek, çocuğu aldırması güçleşir bence aldıracaksa şimdi aldırmalı..
Ya sen hic bizim yazdiklarimiza bakmiyormusun?biz ne diyoruz sen ne diyorsun.biz vadi suskunlar diyoruz sen aylin 4aylik hamile diyosum.seni bir turlu cozemedim be destere.

Bence ilk bolumuyle ilk 2ye girecek.

senin bu yazdigin resmen imkamsiz tamam 5-6 hafta sonrailk iki de olacak desen tamam derim ama ilk bölümde bunu basaramaz. Daha böyle bir dizinin baslayacagini bile bilmeyenler var ilk önce birkac bölüm yayinlanmali ve cok iyi olursa saten her yerde Haber olur ve izleyicinin ilgisini ceker.

eğer suskunlar ilk 2 ye girerse ne istersen yapacam s.g.a.t tmm mı ama giremezse ben ne istersem yapçan mı