Sizce 1 ay sonra Haftalik Dizi Reytingleri nasil olur?Hangi diziler yükselir?hangileri düser?Yeni diziler Ne yapar?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bir seyi farkettim.saat 13:00 a kadar forumda bi tek sen oluyosun.her gün boyle oluyor.Şimdi tek bildiğim Suskunlar ciddi boyutta yükselir bir aya, belki de zirveyi alır. Ağır oturaklı diziler daha da düşebilir, adları tahmin edilebilir zaten.
Bir seyi farkettim.saat 13:00 a kadar forumda bi tek sen oluyosun.her gün boyle oluyor.
Şimdi tek bildiğim Suskunlar ciddi boyutta yükselir bir aya, belki de zirveyi alır. Ağır oturaklı diziler daha da düşebilir, adları tahmin edilebilir zaten.
kardes senin bu yazdiginin olma ihtimali yüzde 1% bile degil, tamam suskunlar dizisinin tanitimlari filan cok iyi ama böyle diziler sezonun ortasinda baslatilmaz bence cok büyük bir hayal kirikligi yasayacak ilk 10 a bile giremeyecek. Bunun en büyük sebebi persembe günleri iki güclü Dizi var ikiside 10 reytingin Altina düsmüyor hatta özetleri bile 5 reytingin üstünde oluyor.
kardes senin bu yazdiginin olma ihtimali yüzde 1% bile degil, tamam suskunlar dizisinin tanitimlari filan cok iyi ama böyle diziler sezonun ortasinda baslatilmaz bence cok büyük bir hayal kirikligi yasayacak ilk 10 a bile giremeyecek. Bunun en büyük sebebi persembe günleri iki güclü Dizi var ikiside 10 reytingin Altina düsmüyor hatta özetleri bile 5 reytingin üstünde oluyor.
Ben perşembe günkü dizilerin güçlü olduğunu fazla düşünmüyorum, bence alternatifsizlikten reyting alıyorlar büyük oranda. Rakibinin senin reytinginin üzerinde çok etkili olduğunu da düşünmüyorum. Suskunlar o gün tv izlemeyenlerden veya herhangi bir dizinin sabit izleyici olmayanlardan bile 7-8 reyting alabilir bence.
İlk haftaki performansı geleceğe büyük oranda ışık tutacaktır, cuma sabahı herkes benim gibi düşünmeye başlayacak gibi.
o zaman Persembe gununden vazgecelim oylemi?2 dizi var diye.elbet onlarin da sonu gelecek.
kardes alternatifsizlik mi dedin bu dizilerin karsisina cok Dizi geldi ama hicbiri tutunamadi.
Anneler ile kizlari
Muck
Karakol
Kalbim dört mevsim
Bir günah gibi ve daha neler neler
Bir dizinin alternatifi olabilmek için en az onun kadar iyi olman gerekir, bahsi geçen diziler hiç bir günde tutunamazlardı.
ben dedigimin arkadisindayim saten en gec cuma günü de görecegiz ilk 10 a bile giremeyecek girse bile 5 reytingi gecemez.
Ben perşembe günkü dizilerin güçlü olduğunu fazla düşünmüyorum, bence alternatifsizlikten reyting alıyorlar büyük oranda. Rakibinin senin reytinginin üzerinde çok etkili olduğunu da düşünmüyorum. Suskunlar o gün tv izlemeyenlerden veya herhangi bir dizinin sabit izleyici olmayanlardan bile 7-8 reyting alabilir bence.
İlk haftaki performansı geleceğe büyük oranda ışık tutacaktır, cuma sabahı herkes benim gibi düşünmeye başlayacak gibi.
Şimdi tek bildiğim Suskunlar ciddi boyutta yükselir bir aya, belki de zirveyi alır. Ağır oturaklı diziler daha da düşebilir, adları tahmin edilebilir zaten.
Yanlis.izledigi dizilerden sikilanlar icin iyi bir alternatif olacaktir.yazimi dogru düzgün oku ben persembe den vazgecelim demedim ama sezon ortasinda tutmasi zor dedim cünkü izleyici kendisini diger dizilerin hikayesine kaptirmis durumda. Sezon basinda olsa olurdu.
Bence vadi Suskunlarin gelisiyle sezonu rating sorunuyla bitirecek.
he he doğru vadi 9 yıldır alternatifi olmadığı için izleniyor dikkat ettimde tahminlerin çok kötü ne dersen tersi çıkıyo cuma günü görüşürüz tmm mı kaybolma bir yere bu kadar iddalısın ya
Dogru soyluyorsun.Persembenin birincisi Fatmagul.
suskunların haftalık reytingleri bırak perşembe günü bile zirveyi alması imkansız bu kadar iddalıyım