1 Aralık 2019 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Mucize Doktor zamanında yeni bölümleriyle Şampiyon'u geçmekle kalmadı şimdi de sabah tekrarıyla geçiyor. :F @Çiğdem'e bu haftanın 50. şoku falan. :A
Aaa ben bu reytinglerden bişi anlamıyorum ayoll oranlarını göremiyorum :F İşşiz adam video atmışmı bakayım haftalık reyting oranlarına :A :A :A @serhatt @mrt-06

Aaa ben bu reytinglerden bişi anlamıyorum ayoll oranlarını göremiyorum :F İşşiz adam video atmışmı bakayım haftalık reyting oranlarına :A :A :A @serhatt @mrt-06
https://www.tv8.com.tr/reyting-sonuclari burada var. :A

@Aserat Eraya katılıyorum Atacan bu oranlarda devam ederki dünkü bölümü izlemedim ben Güvercine geçmiştim yorumlarda kızıyorlardu diziye :D
Kışa doğru artar diye umut ediyorum ben yine de. :(

Aşk Ağlatır çok güzel artacak önümüzdeki zamanlarda. Güvercin AB ve ABC1'de uzun vadede düşecektir, O Ses Türkiye canlı yayınlara geçince o da düşecektir. O sırayı iyi değerlendirecek bence. Yeni senaristler çok iyi çıktı çünkü.

• Beğendim
Reactions: Angelica
@denizz19 'un dün Twitter'da dediği gibi Aşk Ağlatır'ın dün yayınlanan bölümü en az 5+ reyting hakediyordu... Cevdet Yalçın'ın Hünkar Balaban olduğunu açıklama sahnesi harikaydı... Senaristler iyi iş çıkarıyor, ama geç kaldılar...

Umarım yükselir...

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey