Yav bu akşam Harry Potter oynaması lazım.Geçen hafta altta geçmişti
Sana yeterli ama bana değil Hem ben her bölümünü 3 kez değil.100 kez izlemişimdirpıtır ın her bölümünü 3 kez izledim artık bana yeterli bu kadarı )
Mesir macunu nimet.Nimetle oyun olmazalev alev dağıtacak cumartesiyi macunlar pencere camında kullanılır artık macunun işi bitti ..
Sana yeterli ama bana değil Hem ben her bölümünü 3 kez değil.100 kez izlemişimdir
- - - Ekleme - - -
Mesir macunu nimet.Nimetle oyun olmaz
karıştırdın macunları ..
bu pencere macunu )
yani nimet değil bu nimet abla )
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]10.00 - 11.00[/TD]
[TD]1) YMRCAK: 1.58 , 2) ATV: 1.56 , 3) TRTCCK: 1.53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tsubasa çok iyi gidiyor.
birde diyoruz bu kadar dandik proğramlar niye bu kadar yüksek oran alıyor )
alın işte üniversiteye giden adam yumurcağa takılırsa liseli ne yapmaz )
imam cemaat olayı )
Kardeşim yiğenin olunca anlarsın.
tsubasa dediğin 1983 yılı küçük golcü mü... o ise muhteşem bişey ben bile izlerim...2002 yapımı kaptan tsubasa ise beş para etmez.....[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]10.00 - 11.00
[/TD]
[TD]1) YMRCAK: 1.58 , 2) ATV: 1.56 , 3) TRTCCK: 1.53
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tsubasa çok iyi gidiyor.
tsubasa dediğin 1983 yılı küçük golcü mü... o ise muhteşem bişey ben bile izlerim...2002 yapımı kaptan tsubasa ise beş para etmez.....
yeni başlamadım izlemeye küçük golcüyü kastediyosanız .....29 yıllık .çizgi film....susam sokağıyla yaşıt....çocukluğumdam beri izlerim...birde pokemonu....hızlıyıda kaybetik yumurcak bir izleyici daha kazandı )
yeni başlamadım izlemeye küçük golcüyü kastediyosanız .....29 yıllık .çizgi film....susam sokağıyla yaşıt....çocukluğumdam beri izlerim...birde pokemonu....