1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

alev alev dağıtacak cumartesiyi macunlar pencere camında kullanılır artık macunun işi bitti ..:)

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]10.00 - 11.00[/TD]
[TD]1) YMRCAK: 1.58 , 2) ATV: 1.56 , 3) TRTCCK: 1.53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tsubasa çok iyi gidiyor. :D:D

[TR]
[TD]10.00 - 11.00[/TD]
[TD]1) YMRCAK: 1.58 , 2) ATV: 1.56 , 3) TRTCCK: 1.53[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

birde diyoruz bu kadar dandik proğramlar niye bu kadar yüksek oran alıyor :))

alın işte üniversiteye giden adam yumurcağa takılırsa liseli ne yapmaz :))

imam cemaat olayı :))

bu gece şefkat tepe gecesi...stv nin bu ucuz dizisi tüm kanallara totalde gününü gösterecek....şefkat bugün yetenekli bir bölüm çıkarsada yeteneksiz acunu yetenekli bir şekilde totalden alaşağı etse ne güzel olur...nerde o günler nerde o günler........

[TR]
[TD]10.00 - 11.00
[/TD]
[TD]1) YMRCAK: 1.58 , 2) ATV: 1.56 , 3) TRTCCK: 1.53
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tsubasa dediğin 1983 yılı küçük golcü mü... o ise muhteşem bişey ben bile izlerim...2002 yapımı kaptan tsubasa ise beş para etmez.....

Bbeb Anadoluya açıldı. Geçen hafta Urfalılar bu hafta Antepliler var :D

hızlıyıda kaybetik yumurcak bir izleyici daha kazandı :))
yeni başlamadım izlemeye küçük golcüyü kastediyosanız .....29 yıllık .çizgi film....susam sokağıyla yaşıt....çocukluğumdam beri izlerim...birde pokemonu....

- - - Ekleme - - -

bu gece bir değişiklik yapıp alev alevi izleyeyim diyeceğimde alev alev yanmakta var işin içinde...en iyisi yine şefkate takılmak...

yeni başlamadım izlemeye küçük golcüyü kastediyosanız .....29 yıllık .çizgi film....susam sokağıyla yaşıt....çocukluğumdam beri izlerim...birde pokemonu....

bişey demedim zaten saygı duyarım... ben de bugs bunnyi, silvester ı, twiityi izliyorum bayılırım bunlara bir çok reyting rekortmeni diziyi cebinden çıkarır bunlar :))