xBUGRAx
Süper Emekli
EveN post: 1397221' Alıntı:Güneşi Beklerken tekrarıyla coşmuş. Hem netten izleniyor hem tekrarı süper. Salı hakettiğinden düşük alıyor hala...
Şimdi reklamda.
Forumdash post: 1397224' Alıntı:
Bu nedenlerden dolayıda izlenmiyor olabilir
1) Nasılsa tekrarı var
2) Nasılsa internetten izlerim
Bazı diziler var netten hiç izlenilmez.Bazılari var her daim izlenir Mesela ben G.B'yi yarım izlediğim oluyor.Biliyorum ki tekrarı verilcekçTekrarını açtiğimda izlediğim yerleri görsem bile sıkılmıyorum.Bu dizi böyle bi dizi Her daim kendini izletir ama yeni bölümü heycanla izletmez gibi.BKZ: DOKTORLAR gibi Hala izleniyor
Her dizinin tekrarı var, her dizi nette vardır. Neden bu?
Hak ettiği değeri ne geçen sene nede bu sene gördü İndirip izlenilesi diziHz.Ömer dizisi süper ya gavurlar fillerle saldırdı
Ben yeni bölümü heyecanla seyrediyorum.
Bazı diziler var netten hiç izlenilmez.Bazılari var her daim izlenir Mesela ben G.B'yi yarım izlediğim oluyor.Biliyorum ki tekrarı verilcekçTekrarını açtiğimda izlediğim yerleri görsem bile sıkılmıyorum.Bu dizi böyle bi dizi Her daim kendini izletir ama yeni bölümü heycanla izletmez gibi.BKZ: DOKTORLAR gibi Hala izleniyor
- - - Ekleme - - -
Hak ettiği değeri ne geçen sene nede bu sene gördü İndirip izlenilesi dizi
EveN post: 1397264' Alıntı:
Ben yeni bölümü heyecanla seyrediyorum.
Ne yani Doksanlar heyecanla izleniyor da Güneşi Beklerken heyecansız mı izleniyor?
- - - Ekleme - - -
Hak ettiği değeri ne geçen sene nede bu sene gördü İndirip izlenilesi dizi