1 Ağustos 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken tekrarıyla coşmuş. Hem netten izleniyor hem tekrarı süper. Salı hakettiğinden düşük alıyor hala...

Şimdi reklamda. :)

EveN post: 1397221' Alıntı:
Güneşi Beklerken tekrarıyla coşmuş. Hem netten izleniyor hem tekrarı süper. Salı hakettiğinden düşük alıyor hala...

Şimdi reklamda. :)

Bu nedenlerden dolayıda izlenmiyor olabilir:X
1) Nasılsa tekrarı var
2) Nasılsa internetten izlerim :X

Forumdash post: 1397224' Alıntı:

Bu nedenlerden dolayıda izlenmiyor olabilir:X
1) Nasılsa tekrarı var
2) Nasılsa internetten izlerim :X

Her dizinin tekrarı var her dizi nette vardır. Neden bu? :D

Her dizinin tekrarı var, her dizi nette vardır. Neden bu? :D
Bazı diziler var netten hiç izlenilmez.Bazılari var her daim izlenir:X Mesela ben G.B'yi yarım izlediğim oluyor.Biliyorum ki tekrarı verilcekçTekrarını açtiğimda izlediğim yerleri görsem bile sıkılmıyorum.Bu dizi böyle bi dizi:) Her daim kendini izletir ama yeni bölümü heycanla izletmez gibi.BKZ: DOKTORLAR gibi:F Hala izleniyor:F

- - - Ekleme - - -

Hz.Ömer dizisi süper ya gavurlar fillerle saldırdı
Hak ettiği değeri ne geçen sene nede bu sene gördü:( İndirip izlenilesi dizi:)

Bazı diziler var netten hiç izlenilmez.Bazılari var her daim izlenir:X Mesela ben G.B'yi yarım izlediğim oluyor.Biliyorum ki tekrarı verilcekçTekrarını açtiğimda izlediğim yerleri görsem bile sıkılmıyorum.Bu dizi böyle bi dizi:) Her daim kendini izletir ama yeni bölümü heycanla izletmez gibi.BKZ: DOKTORLAR gibi:F Hala izleniyor:F

- - - Ekleme - - -

Ben yeni bölümü heyecanla seyrediyorum. :T:

Ne yani Doksanlar heyecanla izleniyor da Güneşi Beklerken heyecansız mı izleniyor? :D

EveN post: 1397264' Alıntı:

Ben yeni bölümü heyecanla seyrediyorum. :T:

Ne yani Doksanlar heyecanla izleniyor da Güneşi Beklerken heyecansız mı izleniyor? :D

Dikkatini çekerim:) Doksanlarda netten izlenmiyor:X

- - - Ekleme - - -

Aynen reytinglerde haketmediği oranları alıyor :( Süper dizi.Çekenlerin emeklerine sağlık.

- - - Ekleme - - -

01.38 Hz.Ömer bitti..
01.40 Nihat Hoca başladı
01.42 Nihat Hoca 15 dk reklama girdi
Nihat Hatipoğlu İle Sahur da bu akşam; Hz.Ömerin hayatı anlatılacak.Nihat Hocanın doyumsuz anlatımıyla saat 02.00 de

Televizyon izlemedim :) Eylülde inş Yadigar perşembe olur peşinede Galip Derviş süper olur :)