Polat Şaşmaz
Favori Üye
Vadi izledim ben bu yaz full anca o kadar Telefonla birde. Gerçi eskiden telefonla 1000+ mesaj yazıyordum amaYaz başlamadan 800-1000 yazarım, okul yok çoşarım diyordun.
Vadi izledim ben bu yaz full anca o kadar Telefonla birde. Gerçi eskiden telefonla 1000+ mesaj yazıyordum amaYaz başlamadan 800-1000 yazarım, okul yok çoşarım diyordun.
Burlarda yokken bana oy vermişsin, sağolasın.Vadi izledim ben bu yaz full anca o kadar Telefonla birde. Gerçi eskiden telefonla 1000+ mesaj yazıyordum ama
Peşimdekileri ne demeli Bir boşlasam hepsi geçecek beni Ben bu foruma geldiğimde ozan 1. sıradaydı 40.000 mesajla falan takas daha 7.000 lerdeydi ilk 15 in sonun 5.000 mesajlı kişiler falan vardı şimdi uçtu forumBurlarda yokken bana oy vermişsin, sağolasın.
Ayrıca mesaj sayısına ihtiyacın yok, zaten 40 bini devirmişsin.
Benim 1000 mesajım varken 6-7 ay önce senin 25-30 bin mesajın vardı.Peşimdekileri ne demeli Bir boşlasam hepsi geçecek beni Ben bu foruma geldiğimde ozan 1. sıradaydı 40.000 mesajla falan takas daha 7.000 lerdeydi ilk 15 in sonun 5.000 mesajlı kişiler falan vardı şimdi uçtu forum
Ne güzel işte her hafta 1 sıra yükselsem 29 hafta sonra zirvede olurum. Sonra ise yeniden ağır üşengeç mode on.Aynen dev yükselişi bekliyorum. Ama 29 hafta sonra Summer is Coming olacak bil.
Ne güzel işte her hafta 1 sıra yükselsem 29 hafta sonra zirvede olurum. Sonra ise yeniden ağır üşengeç mode on.