1-7 Ağustos 2011 Haftanın En Çok Konu Açanları

Tebrikler bana en çok konu açan kişi olarak istikrarımı sürdürdüm :) İlk 3'tekileri tebrik ederim özellikle :)

Tebrikler :)

ilk defa bu kadar konu açtım

Devamı bekliyoruz :)

Burdada listeye girmişim :D

Pekiyi :)

Gayet iyi :)

Foruma üye olduğumdan beri en fazla konumu açtım inşallah daha da yükselticem rekorumu :)

İnşallah devamını bekliyoruz :)

16
Tebrikler herkese

Tebrikler :)

daha iyi derece yapabilirmişim en çok online olan açıklansın kesin 1. olurum :D

Yarışırız :)

bana laf edenler utansın kendileri post kasıp her konuyu bencil bir şekilde kişisellleştirenler utansın bana laf edin ama ozana laf etmeyin ben ozanın güvenini yerine getiremedim ozan kimseyi boşuna boşuna mod yapmaz bunu da bilin

Frank Woods ben senin hikayeni anlatacam eksik varsa düzelt.
Bakın arkadaşlar Frank Woods ben simavda deprem olurken geldi 5.9'luk depremde ben 1 ay geri döndüğümde.Frank Woods gerçekten çok başarılı rol oynadı nasıl mı rol oynadı ?Tazıcan diye bir üye vardı bana yönelik hakaretlerinden dolayı 1 ay ceza aldı tabi o zamanlar bu forumda pek aktiflik yok Frank Woods OzaN admine özel mesaj yazarak sonuna kadar sabah akşam foruma yararlı olurum demiş ve OzaN adminde kabül etmiş(Tazıcan banlı ama Frank olarak bizi uyutmuş ) .Ben sonra gece saatte bakıyorum bizim Frank açık ondan sonra Tazıcanında açıp kapattığı gördüm ve eski mesajlarını karşılaştırdım ve Frank Woodsun Tazıcan olduğunu öğrendim.Frank Woods forum için çok başarılı üye oldu ama ben onun Tazıcan olduğunu çıkarınca eski Tazıcana döndü .