My kadın 13 erkek 7 vadi kadın 12 erkek 13 my tabi kadın dizisi
Maçlar dolayısıyla Star'ın zirvede olması normal fakat maçların yoğunluğunun bu kadar çok olmadığı normal koşullarda Kanal D zirvede yer alacak gibi gözüküyor.
ATV iyi atak yaptı bu sezon.
Show'daki düşüş zaten görülüyordu şaşırtıcı olmadı.
Fox, iyi bir yolda gidiyor. Aslında elinde çok fazla iş olmamasına rağmen gayet iyi durumda.
Bu arada kadın-erkek diye ayrılan listeler bana inandırıcı gelmedi. İzleyicinin kadın veya erkek olduğunu nasıl hesaplamışlar ki? Büyük ihtimal evdeki cihazın kadın veya erkeğin adı üzerine yazılmasına göre ayırmışlardır bu da bir şey göstermez.
Aslında , evet nerden biliyolar ki , televizyonu bence biraz daha çok kadınlar izlediği için onların adına yazılmışsa bu göstermez nekadar kadın nekadar erkek , hem Maçlara baksana kadınlarda bile 13 almışlar bence pek inandırıcı değil.
Çok uyulduğunu sanmıyorum onlara bence pek sağlıklı sonuç çıkmaz bu ayrımdan.Evde televizyonu kim izliyorsa cihazın kumandasından kendi izleyici profilini seçer. Yani cihazlar eve kurulurken, evdeki kişilere göre cihaz ayarlanıyor, kim izliyorsa kendi ismini seçiyor.
Tabi bunu her zaman sağlıklı bir şekilde yapmıyorlar, bazen önceki izleyenin profili açık kalabilir.
Ayrı bir noktada bilerek kendi profilini seçmeyenler olabiliyor. Yıllar önce Okan'ın programını en çok izleyenler çocuklar çıkmıştı.
Okan bununla ilgili açıklama yapmıştı; denekler uygunsuz içerikli programlarda genelde kendi profilini seçmez, ailede ki diğer bir kişinin profilini seçer. Benim programı en çok izleyen çocuklar olduğuna göre, sakıncalı olarak görünüyorum demişti.
Çok uyulduğunu sanmıyorum onlara bence pek sağlıklı sonuç çıkmaz bu ayrımdan.